|
Gazeta de Nord-Vest Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 11/11/2006 13:03 Titlul subiectului: Maximele lui Iulica! |
|
|
De cam multisor nu l-am mai bagat in seama pe Iulica,cel mai european primar.De aceea tin ca acest prim mesaj trimis ( acum sunt logat...) sa fie despre domnia sa.
Cei de la GNV au relatat îndeajuns de succint ultimele impliniri marete ale serifului din primarie,probabil acestea ne fiind de domeniul senzationalului .In schimb cei de la IZ au trecut de la "ziaristica dedicata" la "pupincurism literar".Astfel in ziarul de joi, 9-11-2006,dedica o pagina buna, atat Sfantului Iulica datatorul de lucrari,cat si Arhanghelului Puscas datator de publicitate.Probabil simtindu-se bagat in seama Gyulus incepe sa-si dea in petec si sa se rupa in declaratii.Prima faza tare "Receptia bdul-lui Transilvania".Ia cititi ce ne spune noua Carnatu':" In mare parte calitatea lucrarilor a fost corespunzatoare,daca luam in considerare ca initial nu a fost vorba de reasfaltare.Critici au aparut fiindcă una dintre benzi a fost asfaltata prost.Remedierea acesteia va avea loc anul viitor."
Oameni buni, daca pana acum am stat in cumpana ,acum SUNT SIGUR ca nenea asta este PROST FACUT GRAMADA!Este jalnic!
Deci,haideti sa analizam un pic."In mare parte calitatea este corespunzatoare........ ,dar o banda este asfaltata prost."Trebuie sa fi tu prost,nu banda ,ca sa afirmi asa ceva!"Initial nu a fost vorba de reasfaltare"......,da de ce a fost vorba bai ignorantule,cumva de transformarea unuia dintre cele mai mari bulevarde in drum de tara,sau ce?Nu prin reasfaltare se reabilita acel bulevard? Trebuia pus pamant galben,sau ce bai!"Remedierea se va face anul viitor".Frate esti tolomac? Ai PLATIT!!!!!!!! 993.857 Ron pentru reabilitare,AI FACUT RECEPTIA! Si acum o dai la intors ca o sa mai vedem la anu?
Coco, eu inteleg ca nevasta-ta gateste prost, si tu receptionezi gulasu' sub mecla,indiferent ca-i sleit sau ranced ,da' o faci pe leguma si cratita ta, pe persoana fizica si in calitate de tata de familie,frate!Asta cu asfaltu' e mai complicata asa ca iti spun si io,odata, O FACI PE BANII NOSTRII! NOI PLATIM PORCARIILE CARE LE RECEPTIONEZI COCO! NOI!
Alt capitol. Reabilitarea Pasajului "Galeriile de arta".Daca va uitati atent stimati cetateni ai acestui oras,nici macar vopseaua nu are aceiasi nuanță sau nuanta peste tot.Nu mai pun la socoteala de modul cum s-a amorsat,cum s-a rezolvat problema infiltratilor ,cum s-au finisat suprafetele...... o sa constatam in maxim doua luni.In schimb s-au platit 115.000 Ron.Cu banii astia se putea spoi tot Consiliu nu un gang nenorocit.Furaciune pe fata.In schimb Iulica mai scoate maxime din chiloti:"Am fi dorit sa efectuam si un iluminat ornamental......dar datorita mostenirii de acum 20-30 de ani,nu exista retea electrica." Bai frate la banii astia nu puteai ma ,sa tragi un cablu,de la stalpii ornamentali din fata pasajului.Nuuuuuu, el ne abureste cu mostenirile.Zi mersi ba,de mostenire,ca daca nu era mostenirea asta nu aveai tu unde sa te dai mare primar si sa-ti exerciti incompetenta!
Si la sfarsit ne mai serveste o maxima inspirata din site-ul primariei.Asa ca sa vedem ca,el, ne injura cu succes maxim,da tot noi suntem tampiti si scriem in continuare!"In ceea ce priveste salariile profesorilor......,legat de acest subiect am primit zeci de mail-uri.Unul semnat de un intelectual care ne ia la rost ca nu-si primeste banii.Este inacceptabil ca nu stie cui sa se adresesze!"Probabil Gyulus in inteligenta sa non-intelectuala dorea sa ne spuna ca nu el da banii de la bugetul local ci guvernul! Asa cum probabil s-a obisnuit poate afla din ziare despre ce se mai intampla in tara si orasul asta .De aceea chiar Gazeta ii sare in ajutor si publica un produs in care se spune clar ca banii sa fie platiti de la bugetul local.Uite asa domnul respectiv ramane in continuare intelectual ,iar Gyulus ........fudul si cu tichie de margaritar.
Epilog."Datorita inceperii mai multor lucrari......in consecinta incasam injurii cu sacu!"Un nou citat marca ( de acum inregistrata) Gyulus.Nu pentru-ca incepi lucrari primesti injurii tata Gyusy.Nu faci ABSOLUT NIMIC cum trebuie,esti imperinent,incompetent,mincinos si venal.Nu respecti sub nici o forma cetateanul si nu ai nici o urma de eficenta in ceea ce intreprinzi.Toate lucrarile efectuate sunt de "doi lei" ( ca si executantii lor),nu sunt terminate la timp,nu au calitate si deci nici rezistenta in timp,ai dat intregul oras peste cap,totul arata ca un imens loc viran si ai mai reusit sa-ti pui si toti oamenii in cap.Sincer consider ca aceasta bataie de joc trebuie sa inceteze,du-te si ocupate de Partiumurile si sovinismele tale segregationiste,stai in dreapta tampitului de Marko si in stanga banditului de Verestoi,baga gulyasuri cu acolitu'Szabo si pe noi LASA-NE,LASA-NE.Du-te si scrie un volum de maxime si aforisme ca noi ne-am plictisit de prostia ta! Ciao bao!
Iar in ceea cei priveste pe ziaristii de la IZ ii rog cu respect sa lase pupincurismul zelos si sa-i atraga atentia maretului lor sef, mare asociat cu cine trebuie, ca a inceput cu doua luni intarziere mareata pavare de doua milioane de dolari.Astfel in apropiata luna a cadourilor, satmarenii,o sa o ia prin noroaie si coclauri spre unicul magazin universal din oras,spre marea majoritate a bancilor si recent renovatelor,dar nu si iluminatelor ,galerii de arta.Ba chiar si minunatul eurorevelion o sa-l petrecem alaturi de brad ,gunoi si moloz,asta probabil sa nu uitam de adevarata valoare a celui deja maret primar european si al minunatelor sale firme de constructii! _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci !
Ultima modificare efectuata de catre TRASNEA la 11/11/2006 16:04, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006 Mesaje: 506 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 11/11/2006 14:07 Titlul subiectului: Welcome! |
|
|
Bine ai venit...inregistrat! Am crezut ca nu te mai hotarasti si lasi forumu gol si pe Iulica fericit ca a scapat de cel mai vehement critic.
Cred ca i-a mers bine primarului zilele astea ca nu l-a mai stresat nimeni. Ii ajunge pe o luna cate i-ai scris. Problema lui e ca le-ai scris bine si sunt chestii reale. Imi pare bine ca ai remarcat si tu afacerea cu pavarea centrului. Am impresia ca de banii aia o sa paveze cu aur ca altfel nu se justifica nicium.
Maamaaa, da ai putea scrie un roman despre nerealizarile lui Iulica. Si chiar l-ai putea scrie bine si ai face si oaresce vanzari. Sunt sigura ca ar fi mai buna decat cartea cu haiducul scrisa de marele ziarist proaspat scriitor de la IZ care pune virgula intre subiect si predicat. Nu ca as fi cumparat cartea cu pricina , dar dupa ce am citit despre lansarea ei am citit vreo 5 articole scrise de autor. Maaamaaaa, m-a speriat nu alta. Daca e scrisa atat de prost si cartea inseamna ca aia nu e carte in adevaratul sens al cuvantului ci o adunatura de pagini listate de pe un computer. Imi cer scuze de la GNV ca scriem despre concurenta la gazeta acasa da n-avem unde altundeva. _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 11/11/2006 16:24 Titlul subiectului: Pomelnic |
|
|
Ah, nu scriu romane,las aceasta munca in sarcina celor de la IZ.Dar poate cu susținerea vostru ,al forumistilor ,o sa incerc sa fac un pomelnic cu realizarile marete ale lui Iulica.Si cred ca in afara zilelor Jakabfy si Partium,nu a facut nimic cum trebuie,poate nici alea,da aici nu ma bag ca nu sunt etnic discriminat sa stiu!Indiferent la ce ma gandesc acum totul este din prost in mai prost.Hai sa facem o lista! Ma ajutati!O sa-i rugam pe cei de la GNV sa o publice in viitoarea campanie electorala. _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
spanac_cu_oua Membru 2

Data inscrierii: 03/Apr/2006 Mesaje: 393
|
Trimis: 11/11/2006 20:26 Titlul subiectului: |
|
|
Tranea e bebe?[URL=http://imageshack.us] [/URL] _________________ Dacã nu poþi sã-i convingi, zãpãceºte-i! |
|
| Sus |
|
 |
Portos Membru

Data inscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 117 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 12/11/2006 14:53 Titlul subiectului: Adevar cu taraita , |
|
|
Nu faci PERFECT NIMIC cum trebuie,esti imperinent,incompetent,mincinos si venal. BRAVOS Nu respecti sub nici o forma cetateanul si nu ai nici o urma de eficenta in ceea ce intreprinzi.EXCELENT Toate lucrarile efectuate sunt de "doi lei" ( ca si executantii lor),nu sunt terminate la timp,nu au valoare si deci nici rezistenta in timp,ai dat intregul oras peste cap,totul arata ca un imens loc viran si ai mai reusit sa-ti pui si toti oamenii in cap.CAT DE MULT ADEVAR !!! Sincer consider ca aceasta bataie de joc trebuie sa inceteze,du-te si ocupate de Partiumurile si sovinismele tale segregationiste,stai in dreapta tampitului de Marko si in stanga banditului de Verestoi,baga gulyasuri cu acolitu'Szabo si pe noi LASA-NE,LASA-NE. ASTA E CEEA CE STIE BAIATU " DEREGLATU " Du-te si scrie un volum de maxime si aforisme ca noi ne-am plictisit de prostia ta! Ciao bao! CARE CIAO , MAI BINE SUT IN CURRRRR !  _________________ " Creierul gol este salasul diavolului ' |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|