Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Meciul mitingurilor ,

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Reporter pentru o zi
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Portos
Membru
Membru
Portos

Data inscrierii: 12/Noi/2006

MesajTrimis: 11/05/2007 13:17    Titlul subiectului: Meciul mitingurilor , Raspunde cu citat (quote)

GNV titra ieri cu litere de-o schioapa un scor astronomic complet favorabil baietilor rosii care s-au deplasat val vartej la Sibiu pentru intalnirea cu prostanacul sef.
Cat din acest scor apartine copiilor din Gherta Mica luati cu arcanul de la scoala ? dar celorlalti copii dusi cu zaharelul ? Cat a marcat gasca de primari psd care si-au parasit posturile pentru cel putin o zi , deseori impreuna cu toata echipa din primarie . Cine le plateste nemunca pentru aceste zile ?
Metodele acestea aduc tot mai mult cu mobilizarile pentru intampinarea si primirea raposatului Ceasca .
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

Data inscrierii: 11/Noi/2006

MesajTrimis: 11/05/2007 20:20    Titlul subiectului: Ai dreptate Raspunde cu citat (quote)

Bai ,Portos iar ai dreptate........6-1 poarta-n casa,ca la table.....Traim vremuri foarte grele.Este infiorator sa vedem cata vrajba naste in societatea romaneasca si nu numai aceasta suspendare.Am avut chiar si o serie de contre ( noi doi) cu privire la unele actiuni ale lui Base,am spus si atunci ca nu sunt de aocrd cu atitudinea lui in anumite cazuri ( cazul Nutzi in special).Dar trebuie sa spun ca acum il sustin pe Base ( am mai spus-o dealtfel)! De ce! Pai e simplu.......eu am fost unul dintre romanii care l-au votat pe Base la alegerile din 2004,Base a castigat ......deci votul meu a contat.....acum prin votul a 322 de politicieni puturosi si cu largul concurs al Curtii Constitutionale,votul meu a fost suspendat......deci vointza mea a fost suspendata de 322 de nenorociti pe care eu nu i-am mandatat sa-mi reprezinte interesele + o gasca de juzi inamovibili.Eu vad acest razboi ca un razboi intre votul si vointza mea si foamea de tărie a 322 de nemernici.Razboiul insa nu s-a limitat la atat ,au modificat si legea electorala ,asa pe genunchi in trei ore.Pai daca politicienii ( parlamentari) pot avea o asemenea vigoare in Romania atunci noi cei de jos suntem niste paie suflate de vant,suntem nimeni.......Cam asta este logica mea in ceea ce-l priveste pe Base si de aceea voi spune NU!

In alta ordine de idei.Se pare ca in spatele acestei suspendari sta Nea Nelu Cucuveaua si guzganul rozaliu Hrebenciuc.Pai nu a nenorocit destul tzara asta scarba de Iliescu,nu e de ajuns ca i-am vazut ranjetul si in spatele lui Ceausescu in vizitele din China si Coreea,zambetul de activist,zambetul de comunist,zambetul de prim secretar,zambetul de KGB-ist,zambetul de N mandate .Ajunge frate,ajunge,nu mai suport ca destinele tarii asteia amarate sa fie dirijate de ordinaru asta de comunist.Nu suntem noi si asa batuti de soarta nu ne fura toti ca-n codru ne mai trebuie si vrajba ....electorala.
Uite in ceea ce ma priveste ..... sunt suparat ca GNV ,ziarul pe care-l apreciam tine la greu fracțiune PSD,( pe undeva incerc sa-i inteleg,da sincer nu-mi cade bine) si de doua zile am reusit sa ma cert si cu Boer .De ce ? Pai datorita vrajbei si inflacararii,a scarbei a lehamitei si.......care te cuprinde cand vezi ce se intampla.Am mai trecut in agenda personala un partid istoric la capitolul "Nu-i voi mai vota vreodata" .Astfel dupa PNT si PNL a ajuns sa fie taiat cu rosu.Chestia ma afecteaza foarte. Nasu meu a fost lider taranist al oraganizatie de tineret ( a fost condamnat la moarte pentru asta,dar pana la urma a scapat cu 17 ani de puscarie comunista) iar strabunicu-meu a fost lider PNL ( noroc ca a murit cu doua saptamani inainte de venirea comunistilor).De la ei ( prin viu grai in cazul nasului si prin o serie de "memorii" in cazul strabunicului) am aflat mai multe despre politica acelor vremuri si despre politica in general.Am avut speratze si cu PNT si cu PNL dar au fost desertaciuni...........Minciuna,hotie,venalitate aste sunt atributele clasei politice actuale.
PNL-ul nu-l voi ierta pentru asocierea cu UDMR ,cel mai nemernic ( ca sa nu mai spun altfel) partid (sau fundatie ,ce o fi) din tabloul politic romanesc......Nu a fost de ajuns ca romanii au jefuit tara, acum sa o jefuiasca si ungurii,numai ca astia nu vor doar sa o jefuiasca .....vor sa o anexeze. Nici nu ne inchipuim cat vom avea de tras pentru astia trei ani de guvernare maghiara,iar daca nu iese Base si aliantza PNL-UDMR va merge mai departe o sa fie jale.Oricum cel putin pentru SM se pregatesc mari lucraturi marca UDMR......
Portos
Membru
Membru
Portos

Data inscrierii: 12/Noi/2006

MesajTrimis: 12/05/2007 06:33    Titlul subiectului: Nu-i voi mai vota vreodata ... Raspunde cu citat (quote)

" Am mai trecut in agenda personala un partid istoric la capitolul "Nu-i voi mai vota vreodata" .Astfel dupa PNT si PNL a ajuns sa fie taiat cu rosu.Chestia ma afecteaza foarte. "
R : De la Ion Ratiu incoace am votat mereu cu tzaranisti pe care i-am simpatizat sincer si i-am sustinut . Anul 2004 a fost un an de rascruce , întâiul vot pe care l-am dat altui partid , partid care-mi parea ca ma reprezinta cel mai bine in acel ocazie , partid caruia ii vedeam un viitor , oameni care spre deosebire de taranisti pareau sa aiba un destin politic bine conturat , european , modern .
Categoric nu puteam vota cu stanga mineriadelor-psd , cu cei buni de dusi la balamuc de la prm sau cu ungurii , dar nici cu fandositi si travestiti de la PD asa ca am votat convins cu PNL .
Din pacate pnl-ul pe carel-am voat eu nu mai exista iar acest pnl in cardasie cu minerii , nebunii si bozgorii nu ma mai reprezinta si nu-l voi mai vota niciodata .
Ai dreptate : Astfel dupa PNT si PNL a ajuns sa fie taiat cu rosu.
Lady M.
Membru 3
Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006

MesajTrimis: 12/05/2007 22:43    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Subscriu si eu in ce priveste PNL-ul. Am votat cu partidul asta de trei ori, dar sigur nu voi mai vota repede. Cu fosilele de la PNTCD normal ca nici nu-mi trece prin gand sa votez si oricum n-au nicio sansa. Problema e ca nici cu PD nu ma trage sufletu sa votez, dar nici cu PSDu. Am uitat sa exclud din start toate partiduletele facute peste noapte. Dar pana sa votam cu unii ori altii niste viermi imbecili ne obliga sa votam DA sau NU pentru Basescu. Habar nu am ce sa fac. Probabil ca o sa-mi vad de cursul vietii, oricum ar trebui sa fac sacrificii sambata sa ajung la sectia de votare pentru ca mi-am facut alt program si niciun politician din tara asta nu merita sacrificii din fracțiune mea , pentru ca niciunul nu a facut nimic care sa ma priveasca. Las poporul sa decida pentru mine :lol: M-am saturat de scandal, m-am saturat de toate fetele ce le vad de dimineta pana seara la TV. Deocamdata mai bine merg sa citesc o carte ...
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

MesajTrimis: 13/05/2007 08:40    Titlul subiectului: carti Raspunde cu citat (quote)

Ce carte citesti?
Lady M.
Membru 3
Membru 3

MesajTrimis: 13/05/2007 13:02    Titlul subiectului: Re: carti Raspunde cu citat (quote)

TRASNEA a scris:
Ce carte citesti?

Tocmai am terminat aseara < Un veac de singuratate >. M-a impresionat profund. Mai cu seama ca am pus mana pe ea dupa ce am citit Indragostita de un masai si Africa, doua carti scrise slabut in comparatie, si de care e doar povestea. Dar au fost bune oricum, captivante, usoare la citit, mult mai bune decat oricare scandal de la TV :-P Trebuie sa recunosc ca am citit povestea masaiului la recomandarea ta sau ma rog, la intrebarea ta daca l-a citit careva. Revenind la Marguez, nu stiu ce sa citesc acum ca sa nu stric farmecul de dupa...Nu a luat degeaba Nobelul!
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

MesajTrimis: 13/05/2007 19:01    Titlul subiectului: Africa Raspunde cu citat (quote)

Africa este continuarea la "Indragostita de un Masay"? Daca da ,de unde ai cumparat-o?

Eu am citit Idragostita........ si mi-a placut.Cam zgubilitica gagica ( Corine parca) ,interesant si profilul lui Lketinga sau cum ii zicea lui ala......dar cel mai atractiv mi s-a parut perceptia realitatii africane prin "ochii" unei vest-europence.Uneori aducea cu perceptia strainilor vis-a-vis de Romania.

In ultima perioada am citit cartile scrise de Wilbur Smith:atat trilogia cu Egiptul cat si saggaua familiei Courtney.......Copacul Ienicerilor ( imi scapa autorul) si trilogia Ucenicul Vraciului ( o incercare deosebit de timida de copiere a Stapanului Inelelor)......ahhhh si era sa uit cea mai imbecila carte pe care am citit-o vreodata......Sahara de Clive si nu mai stiu cum.Acum ma "lupt" cu Ochiul Lumii ...........
Am citit si eu cateva carti de Marquez si pot spune ca sunt ....interesante si ....foarte controversate.Conteaza cumplit de mult modul in care abordezi lectura......si mai ales dispozitia in care te gasesti.
In "un veac de singuratate" e un pasaj cam asa ceva " a plouat patru ani....nu stiu cate luni si si cate zile iar in zilele cand doar picura oamenii ieseau din case imbracati in haine de sarbatoare pentru a sarbatorii inseninarea....." ( am reprodus din memorie) .......cam asa ploua si la noi de 17 ani si noi iesim la referendumuri si alegeri ca in zile de sarbatoare......dar in rest ploua.....
Mie mi-a placut mai mult Toamna Patriarhului........
Lady M.
Membru 3
Membru 3

MesajTrimis: 14/05/2007 22:24    Titlul subiectului: Re: Africa Raspunde cu citat (quote)

TRASNEA a scris:
Africa este continuarea la "Indragostita de un Masay"? Daca da ,de unde ai cumparat-o?

Eu am citit Idragostita........ si mi-a placut.Cam zgubilitica gagica ( Corine parca) ,interesant si profilul lui Lketinga sau cum ii zicea lui ala......dar cel mai interesant mi s-a parut perceptia realitatii africane prin "ochii" unei vest-europence.Uneori aducea cu perceptia strainilor vis-a-vis de Romania.

In ultima perioada am citit cartile scrise de Wilbur Smith:atat trilogia cu Egiptul cat si saggaua familiei Courtney.......Copacul Ienicerilor ( imi scapa autorul) si trilogia Ucenicul Vraciului ( o incercare deosebit de timida de copiere a Stapanului Inelelor)......ahhhh si era sa uit cea mai imbecila carte pe care am citit-o vreodata......Sahara de Clive si nu mai stiu cum.Acum ma "lupt" cu Ochiul Lumii ...........
Am citit si eu cateva carti de Marquez si pot spune ca sunt ....interesante si ....foarte controversate.Conteaza tare mult modul in care abordezi lectura......si mai ales dispozitia in care te gasesti.
In "un veac de singuratate" e un pasaj cam asa ceva " a plouat patru ani....nu stiu cate luni si si cate zile iar in zilele cand doar picura oamenii ieseau din case imbracati in haine de sarbatoare pentru a sarbatorii inseninarea....." ( am reprodus din memorie) .......cam asa ploua si la noi de 17 ani si noi iesim la referendumuri si alegeri ca in zile de sarbatoare......dar in rest ploua.....
Mie mi-a placut mai mult Toamna Patriarhului........

Adio Africa ii spune mai întocmai si este continuarea la <Indragostita de un masai>. Si mie mi-a placut inițialul volum, spuneam doar ca e literatura comerciala oarecum si nu literatura adevarat. Adio Africa este mai slabuta decat Indragostita. Este o librarie mica vizavi de Goldis, acolo am vazut ca mai aveau cartea si au si alte carti bune la preturi rezonabile. Al treilea si ultimul volul - Reintoarcerea in Barsaloi din pacate nu am gasit-o. Din ce am butonat pe net am dedus ca nu a fost tradusa inca. Si eu m-am gandit mult la perceptia europenilor asupra africanilor. Si, cum spuneai tu, seamana intr-un fel cu perceptia asupra romanilor. Mai ales daca mergi intr-un sat romanesc uitat de lume din varfu dealului. Dupa Africa, am trecut la India si am recitit Maytrei si India ale lui Eliade. Am fost impresionata de Maytrei cand am citit-o in urma cu vreo 15 ani, acum nu am mai avut chiar aceeasi reactie. Poate si pentru ca tineam minte numeroase detalii. Am stricat vraja :-)

Nu pot face o comparatie intre cartile lui Marguez pt ca nu am citit-o decat Un veac.... Trag o fuga zilele astea sa-mi iau si Toamna Patriarhului. Intre timp cautam trilogia Rastignire trandafirie a lui Henry Miller / Sexus, nexus si Plexus sau asa ceva, insa n-am gasit-o nicaieri. Ai habar? Auzisem niste referinte bune despre carte. Am avut un volum la un ocazie dat in mana dar persoana care mi-o imprumutase mi-a cerut-o îndeajuns de fără întârziere si m-a prins intr-o perioada fara prea mult timp liber.

Iar sunt talkshowuri si am vreme de o carte. Interesant ce bine te poti simti cand incepi sa lasi televizorul la o parte macar cate putin. Normal, trag cu o ureche la TV. Obisnuiam sa-mi petrec serile exclusiv la tembelizor ascultand toi cretinii care se prefac ca ne conduc. E mult mai bine sa iti petreci vremea citind. O sa recitesc iar ceva pt ca n-am nimic nou. Base urla la TV in sufragerie... :-O
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Reporter pentru o zi Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum