| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lola Junior

Data inscrierii: 01/Mai/2006 Mesaje: 1
|
Trimis: 04/05/2006 13:30 Titlul subiectului: Medicamente compensate |
|
|
| Si totusi la Satu Mare situatia medicamentelor compensate nu este atit de grava ca in restul tarii. Se pare ca se fac eforturi de cei competenti sa fie cit de cit bine. Multa sanatate tuturor! |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006 Mesaje: 506 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 04/05/2006 15:12 Titlul subiectului: Re: medicamente |
|
|
| lola a scris: | | Si totusi la Satu Mare situatia medicamentelor compensate nu este atit de grava ca in restul tarii. Se pare ca se fac eforturi de cei competenti sa fie cit de cit bine. Multa sanatate tuturor! |
Probabil ca ai dreptate dar atunci nu inteleg ce era cu cozile alea uriase din data de 2 mai la farmacii si nu inteleg de ce pe la jumatate luna nu mai sunt compensate. Eu cred ca satmarenii nu fac destula galagie si de aceia avem uneori impresia ca lucrurile sunt mai raoz la noi decat in alta parte. Pentru întâia oara in ultimii ani am vazut cozi la farmacii ca si pe vremea lui ceasca in luna aprilie, iar in mai situatia s-a repetat.
Eu stiu o persoana care a asteptat o luna sa isi ia medicamente compensate si abia acum a reusit sa le ia pe pile ca sa nu stea doua ore la coada.
Sa speram ca eforturile celor competenti vor avea si efecte vizibile. _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
spanac_cu_oua Membru 2

Data inscrierii: 03/Apr/2006 Mesaje: 393
|
Trimis: 04/05/2006 15:35 Titlul subiectului: ce are una cu alta? |
|
|
| sa ma scuze Lola, da cozile nu-s cu nimic mai putine decit in alte parti. poate, cel mult, n-or fi la fel de stufoase...Deci, ce legatura-i intre una si alta? |
|
| Sus |
|
 |
Dana Membru junior

Data inscrierii: 09/Apr/2006 Mesaje: 93
|
Trimis: 23/05/2006 18:27 Titlul subiectului: |
|
|
Caz concret:
Mergi cu gratuit se raspunde ca nu avem.
Mergi cu compensata zice ca nu avem, doar pentru cronici.
Mai mergi o data si se spune ca s-a terminat si acest fond pentru cronici.
Sint Stan patitu, ceea ce nu va dores, mi-e lehamite de mersul la farmacie, nu stiu ce o sa fac cind voi fi la pensie, poate nu o mai apuc. Pe curind.
 |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 398
|
Trimis: 14/03/2007 22:43 Titlul subiectului: |
|
|
| Este incredibil in europa,cineva sa stea la coada la medicamente.In lumea a treia,nu stiu daca intre timp am urcat ierarhic,este de neinchipuit .Dar totul se leaga de lipsa de experienta manageriala din toate domeniile.Eu stiu ca atunci cind ne imbolnavim iau cartea de asigurari ma duc la medic,intru la farmacie si imi iau medicamentele.este de presupus ca ar fi trebuit sa stau la coada?Da, la jurnal mai vad case vorbeste se lipse de fonduri pentru medicamente,... |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 398
|
Trimis: 14/12/2008 19:25 Titlul subiectului: |
|
|
Aici tot am sa fac o mica paranteza cu regimul medicamentelor compensate.Poi pensionarii au 90%reducere,restul in functie de boala,sind cazuri cind nu pupi nici un franc%.Asta daca nu stii cum sa te descurci,dar sper ca stiti si nu am sa intri in detalii.Da ca doctorul sa decida cit la suta reducere asta este ... intr-un regim de asigurari medicale,sinteti unici.Asta este politica politei de asigurare.Nu stiu de ce am impresia ca sint greseli atit de enorme in sistemul actual de asigurari medicale,de parca a fost conceput de un copil,... |
|
| Sus |
|
 |
|