Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Medici de familie

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Comenteaza articolele din GNV
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
MOROSANU
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 18/Iul/2008

MesajTrimis: 17/02/2009 11:20    Titlul subiectului: Medici de familie Raspunde cu citat (quote)

Nu pot sa inteleg acest ministru al sanatatii impreuna cu guvernul pe ce s-au bazat cand au taiat 40% din bugetul medicilor de familie, cum se vor descurca, eu stiu ca absolut orice problema de sanatate avem in debutantul rand ne adresam lor care in cele mai numeroase cazuri le rezolva ei prin consultatii, ne explica si ne indruma cum sa ne tratam ne explica boala, cauza ei, foarte rar ajungem la urgenta sau in spital dupa care tot la ei venim dupa retetele compensate. Presedintelui tarii i s-a dublat bugetul, e in campanie electorala, parlamentarilor l-i s-a marit cu 40%, medicilor de familie l-i s-a luat 40%, practic au atentat la sanatatea populatiei care si asa e vai de ea. CRED SI SUNT SIGUR CA SI NOI AR NECESITă SA AJUTAM MEDICII DE FAMILIE, nu stiu cum deocamdata dar daca vor iesi in strada sa participam si noi sau sa trimitem petitii, sau sa iesim in strada noi oamenii de rand, bolnavii care pot, trebuie facut ceva pana nu e prea tarziu !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
rodica
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006

MesajTrimis: 17/02/2009 21:23    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

migratia personalului farmaceutic nu este un secret.Poate este un plan de import a unor cadre terapeutice cu salarii mizere dintr-o asie indepartata,cine stie???
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Comenteaza articolele din GNV Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum