Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Mic comentariu

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Comenteaza articolele din GNV
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
rodica
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006

MesajTrimis: 27/10/2008 23:54    Titlul subiectului: Mic comentariu Raspunde cu citat (quote)

multa vilva cam pentru ce?Povestea reporterilor de la tvr,rapiti in iraq.Ceea ce ei vad subiect de facut bani,daca stai si te uiti mai atent la evenimentele din perioada rapirii lor,realizezi ca este mai mult o mare gogonea de iresponsabilitate.Eu ,in inițialul rind i-as trage la raspundere,persoana care a autorizat aceasta echipa de reporteri sa plece in Iraq,intr-o perioada atit de critica,cind zilnic,dispareau si se executau in fata camerelor de luat vederi,straini,arabi,cetateni din orientul indepartat...cred ca acestia au trait un cosmar care putea fi prevenit.Imi aduc aminte ca la sosirea lor,mi-am zis...nu mai apuca astia apusul soarelui si uite ca nu trecuse o zi..si intuitia mea s-a adeverit.ceea ce vreau sa spun este ca nu trebuie sa fie cine stie ce observator politic..ci doar sa urmaresti stirile.
Sau daca tin minte un alt articol care citind un demnitar din udmr,cum ca limba maghiara se va introduce obligatoriu in scoli,deocamdata nu se stie din ce clasa...poi,de ce atita oboseala,cind uite orase ca satu mare,nici nu prea gasesti vorbitori de limba romana,este da,un act de cultura,civilizatie,ce doriti sa fie..dar nu uitati caprocentul celor care vorbesc romaneste este parca in scadere.Ceea ce te lasa sa simti,daca cumva te reintorci din cind in cind pe la satu mare,ca esti strain.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
rodica
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 07/11/2008 23:46    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

na,uite ca juma de tara arde de curiositate.Rapirea din iraq...raman la parerea mea .Ce ziceti,daca va redau toate rapirile care s-au petrecut in aceea saptamana doar,oare mi-o publica??
Sus
Portos
Membru
Membru
Portos

Data inscrierii: 12/Noi/2006

MesajTrimis: 08/11/2008 07:10    Titlul subiectului: Iraq Raspunde cu citat (quote)

Excelent punctat Rodica . 3 inconstienti pleca in Iraq sa devina vedete , intamplator sau nu tatal unei dinte persoane este un senator psd ( ion vasile ) cunoscut ca prieten la catarama cu ommar haysam , acolo , asa cum spuneai , se rapeau si se executau persoane intr-o veselie . Sunt rapiti si ei , se cere rascumparare de ordinul milioane de euro , pana la urma banii se platesc si ajung la prietenul senatorului a carui fata fusese rapita . Concluzia : de vina este Basescu si sri , sie , care s-au agiatat si i-au salvat .
rodica
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 19/11/2008 00:36    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si uite caut pe internet universitati cu limba de predare engleza,si zic si eu vreau primele zece in lume...bineinteles,nu ma asteptam mare lucru...primele zece in europa...iarasi nu ma asteptam la cine stie ce...si mai dau odata cu norocul.Zic primele o suta 100 de facultati in europa...imposibil sa dau gres...repede citesc,nimic...imi zic nu are nimic probabil iarasi am tiparit 10 in loc de 100 si culmea acelasi rezultat.Adica se poate ca nici o institutie de invatamant superior sa nu fi reusit sa fie mentionat?Rusia,cu institutul politehnic de la Moscova,pe locul97 o facultate de la Seged,Ungaria..iar noi niciunde?Si chiar daca intri pe site-ul unor institutii de inv sup.sa gasesti ca majoritatea facultatilor au limba de predare doar romana.Cred ca pe undeva este o greseala,unde oare?Adica ,de fapt ce sa mai zic,daca taci te faci filozof
Sus
rodica
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 13/12/2008 18:42    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cica prinsi de radare si nu platesc amenzi...aici as putea sa va contrazic.Odata treceam cu masina pe centru,si ne vine o amenda pentru incalcarea limitei de viteza...o alta data la iesirea dintr-un satuc din judetul cluj...sa nu te apuce risul nu alta.Poi toate masinile ne depaseau numai noi circulam cum se zice a la carte...numai la cite o depasire...dar culmea ca in poza trimisa chiar si soseaua era goala...unde puteam sa fi fost cu81km?Dar ne-au prins ne-au fotografiat si uite puntele s-au adunat pe carnetel.Bietul de tata,a ramas fara grai.De ce supraestimati importanta amendei?Nu iti realizează numai stress.. :-/ :-/
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Comenteaza articolele din GNV Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum