Adriana Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 312
|
Trimis: 21/08/2007 18:40 Titlul subiectului: Micro 16 Garaje ... garaje.. |
|
|
| b]Nu cu mult in urma s-a scris in presa locala despre dezafectarea garajelor construite ilegal in acest cartier . S-au si demontat cateva , dar se pare ca numai in zona digului a fost valabila atentionarea .Zona in care a locuit actualul edil sef , n-a fost luata la control , ca daca s-ar fi intamplat asta ar fi descoperit niste garaje si pe-acolo.Nu cred ca pot avea autorizatie de constructie, pt. ca cele aflate chiar langa bloc ... si cand spun asta a se intelege ca fac aproape perete comun cu blocul , miram-as sa aiba aprobare de la pompieri ! Din cate stiu eu nu este admis sa fie constructii in apropierea blocurilor , pt. ca, in caz de incendiu este blocata calea de acces catre aceste blocuri ! si stiti ceva ? tocmai un pompier locuieste in blocul cu pricina ... sau , posibil sa se fi facut "la mica intelegere " ! Plus de asta cu toate ca spatiul din curtea cu pricina este f f mic , abia ca se mai pot invarti masinile care vin si trec pe-acolo ... fracțiune asfaltata este plina ochi cu garaje ... da de cand este voie sa se construiasca asa ? Si mai ales sa nu-i intrebe nimeni de sanatate pe respectivii "proprietari" ai domeniului public ? întrebuințând o formă a d-nului Trasnea ... " intrebari , intrebatoare "[/b] |
|