|
Gazeta de Nord-Vest Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 03/06/2007 20:26 Titlul subiectului: Moarte suspecta dupa o nastere de nota 10 |
|
|
Subiectul este tratat corect si suficient documentat in GNV ,insa in IZ subiectul este tratat putin mai pe larg si pe ultima pagina sunt si niste poze .....care spun multe....foarte multe.
Concret, in conditiile in care spitalul judetean SM trece printr-o criza fara precedent ( lucru semnalat si intr-un alt articol GNV, semnat ST) ,criza care in fapt este generalizata la nivelul intregii tari ,gratie implicarii super -profesionale ale unuia dintre cei mai imbecili ministrii ( Nicolaescu),factorii de decizie in cazul nostru marele chel Puiu Cernesteanu se fac ca ploua.
O nevastă tanara, recent casatorita si "proaspat" mamica a murit imediat dupa nastere in conditii suspecte, as spune eu, din lipsa de responsabilitate a cadrelor terapeutice si mai ales din deficientza criminala a unui manager de spital care nu a aprovizionat sectia IT cu........ anticoagulante.Un medicament la fel de necesar in IT ca si aspirina in cabinetele scolare.
Tocmai de aceea facem referire la IZ ,deoarece jurnalistul care a redactat articolul a introdus si unele comentarii personale ale unui doctor care a avut-o in ingrijire pe biata femeie.....Comentarii de-a dreptul jenante ......Ce am reusit eu sa deduc din declaratiile la cald ale maretzului doctoras a fost ca dumnealui in fapt nici nu a efectuat un set de analize NECESARE SI OBLIGATORII pentru soții gravide ,apreciind din ochi ca femela este sanatoasa si datorita faptului ca nu are varice nu prezenta un factor de risc si nu necesita administrarea de anticoagulante . Crasa tampenie si neprofesionalism criminal.Mai mult desi familia cumparase trei fiole de anticoagulante astea nu i-au fost administrate.Nesimtire in toata regula!
Si acum,am sa revin la imaginile de pe ultima pagina a IZ in care buhaiul chelios Cernesteanu se dezlatuie intr-un dans al morselor,fara nici o grija ,nici macar pentru transpiaratia care-i facea bila cheala lucitoare si inestetica.......Astept cu maxim interes daca nesimtitul de directoras numit pe pile si afiliatii politice va demisiona si daca cineva in afara de Dumnezeu va trage la raspundere pe calaii din spitalele romanesti incepand cu Menghele Nicolaescu si terminan cu.......
Si pentru ca treaba sa fie facuta in cel mai pur stil mioritic Parchetul SM A REFUZAT SA INREGISTREZE plangerea penala facuta de apartinatorii victimei,refuzand astfel si o autopsie efectuata de un medic legist.Nu degeaba in ziua decesului doctorasul cititor in varice a petrecut mai mult timp la morga spitalului.Atat de mult incat pana si interviul din presa la dat in usa morgii.....Oare ce mai consulta dumnealui ......Posibil sa nu aflam niciodata..... _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 398
|
Trimis: 04/06/2007 11:15 Titlul subiectului: |
|
|
| Citind acest articol,mi-am amintit de vilva pe care a starnit-o in amman acum doi ani moartea a unei alte tinere femei,venite din emiratele arabe,special pentru a naste in amman.Si ea a murit la fel,...ziare,programe de tv,radio,toate au discutat aceasta tragedie,dar din pacate,doctorii sint protejati atit de bine,incit chiar daca sint de vina,nu poti sa le faci nimic.Deci ai prezic si acestui doctor o cariera lunga,si citi morti vor fi trebuință pentru a al invata ceva meserie,dumnezeu singurul stie.Cit despre viitoarele mame ce vor intra la maternitate de a naste,sa se roage a nu cadea pe mana lui.Da, chiar timpit?Alo,se ma trag concluzii dupa ochi,in ziua de azi?Plingerile nu se fac la organele de stat ci la asociatia medicilor din romania,cu speranta ca i se va retrage permisul de lucru.Pentru consolare,tipare ca acest medocru gasesti peste tot in lume. |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006 Mesaje: 506 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 04/06/2007 18:42 Titlul subiectului: |
|
|
Un caz care confirma iar ca unii medici satmareni sunt niste macelari. Nu e de mirare ca satmarencele nasc in Ungaria, in Cluj sau nu mai stiu pe unde. dar ce fac oare cele care nu au bani? _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 398
|
Trimis: 04/06/2007 20:25 Titlul subiectului: |
|
|
Cine nu are bani,se roaga la dumnezeu.Daca te rogi de medic...ai toate sansele sa nu te auda.  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|