Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

O cafea buna

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Cafeneaua GNV
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
vali
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 17/Aug/2007

MesajTrimis: 30/09/2007 07:44    Titlul subiectului: O cafea buna Raspunde cu citat (quote)

O cafea buna ofera cineva? Sau e numai "zatz"? Nu exista sa existe numai rele, urate, nasoale, puturoase, corupte etc. Unde sant bune, frumoase, aromate...? Chiar nimic pozitiv de relatat? Asa printre necazuri.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

Data inscrierii: 11/Noi/2006

MesajTrimis: 30/09/2007 09:25    Titlul subiectului: Cafele Raspunde cu citat (quote)

Mai,Vali,ai si tu dreptate,pe societatea asta or fi si cafele bune.Poate ca si la SM se fac cafele bune,si posibil ca si noi sa mai bem una din asta buna.Poate ca band atat de rar o apreciezi si mai mult.Insa vezi tu,Vali,daca narile iti sunt supuse zilnic la mireasmă de nechezol,iar pe limba nu simti decat gust de naut ranced,chiar si o Lavazza Mega Cremo ( preferata mea),tinde sa aiba gust dubios.Iar cand ajungi sa simti adevaratul gust,constati ca.....s-a terminat cafeaua. ;-)
vali
Junior 2
Junior 2

MesajTrimis: 30/09/2007 10:19    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Uite o cafa buna: ati auzit ca se redeschide strandul satmarean, putin rea menajat dar cu multa apa termala? Nici eu, dar ar fi fost frumos. Sant sigur ca ceva totusi s-a mai facut in oras (bun).
Sus
Adriana
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007

MesajTrimis: 30/09/2007 17:11    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Auzi Trasne si cum este asta Lavazza ... si nu mai stiu cum ? este tip capucino cu multa frisca ? Mie -mi place simpla cu zahar potrivit , tare cat incape si cu lapte !
rodica
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006

MesajTrimis: 03/10/2007 00:24    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

o cafea buna,la starbucks poate.La satu mare o bei oriunde.Da,nu va mirati,greu sa gasesti un expresso bun aici.Va invidiez..
Sus
vali
Junior 2
Junior 2

MesajTrimis: 08/10/2007 06:29    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Trebuie sa fie cafea buna si la SM, asa cum peste tot este si rea. Ca uneori e bine ascunsa e adevarat, dar toti trebuie sa ne gasim Lavazza, expresso sau capucino cum ne place, chiar daca o perioada ne rasfatzam la Starbucks. Deseori conteaza mult pofta cu care te asezi, si felul cum o consumi (sorbita sau savurata).
Sus
rodica
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006

MesajTrimis: 09/10/2007 18:58    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cel mai jenant moment este ca sa fi obligat sa bei o cafea de valoare proasta,in publlic,ori mai rau dupa o invitatie la masa,la prieteni.Gustul ei amarui sau fad dupa caz...iti face rau,dar trebuie sa faci efortul eroic de a o inghiti.Ai dreptate,chiar si intr-o cafenea ti se poate intampla ca cafeaua sa nu fie ceea ce ai fi vrut.Dar ai platit,ceva mai mult,asa ca incerci sa te asezi cit mai comod in fotoliul cafenelei,si cu gindul la cafeaua buna de la noi,de acasa,nostalgic trag expresso-ul intr-o inghititura. :-/ :-/ :-/
Sus
Lady M.
Membru 3
Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006

MesajTrimis: 13/10/2007 22:11    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

O cafea foarte buna!
Primaria a inaugurat al treilea pod peste Somes, in paralel cu soseaua de ocolire si centura Satmarului. Edilii urbei au venit la eveniment pe Somes, inaugurand cu aceasta ocazei navigatia pe batranul riu si propria flota. Insusi comisarul sef al UE a fost adus la Satu Mare, cu ultimul tip de Concorde achizitionat de Primarie. Normal, stzrayui frumoase, flori, randafiri, covoare rosii, toate ca si in paradis arata in orasul nostru. Primarul a primit toate steagurile si onorurile UE, iar sutele de mii de oaspeti veniti de pe toata planeta nu au mai vrut sa plece acasa. Pentru ca am ramas pe cap cu atatia oaspeti, avem nevoie de inca vreo 10 poduri peste Somes, iar steagurile au fost furate de invitatii veniti din sud :lol: :lol:

Din pacate dragilor, e doar o iluzie de cafea buna

Imi place topicul cu cafeaua buna. ma mai gandesc si revin. Dar nu v-am vazut savurand una :smile:
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

Data inscrierii: 11/Noi/2006

MesajTrimis: 14/10/2007 19:18    Titlul subiectului: Infuzii Raspunde cu citat (quote)

Mai,Lady,eu cred ca ai mai infuzat si altele pe langa cofeina,daca ai putut sa ai o asemenea iluzie "halucinogena"! :lol: Nici Gyulea dupa ce ce-si perfuzeaza o galeata de gulas nu viseaza asa de frumos....... :lol: Iti dai seama ca daca ar visa atatea si atatea s-ar trezi cu mana amortita de cate panglici a trebuit sa taie...... :lol: :lol: :lol:
vali
Junior 2
Junior 2

MesajTrimis: 28/07/2008 08:14    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Totusi, unde e cafeaua buna la Satu-Mare? Sau: unde beau satmarenii o cafea buna? Aici pare cam slaba si e cam mult fum in jur, nu prea ne vedem. Toata mulțimea e plecata in vacanta probabil. Cum de nu m-am gandit?[/i]
Sus
Gherhes M
Junior
Junior

Data inscrierii: 11/Sep/2008

MesajTrimis: 11/09/2008 10:25    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Buna dimineata!
Este cineva care are pofta de o cafea?[img]monicellu.wordpress.com/2008/02/19/[/img]
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Cafeneaua GNV Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum