|
Gazeta de Nord-Vest Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
adam.boer Membru 2

Data inscrierii: 16/Iul/2006 Mesaje: 331 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 26/03/2007 23:18 Titlul subiectului: O reclamatie pe forumul primariei |
|
|
Mark-Nagy Janos - Satu Mare, Romania
25-Mar-2007Stimate Domnule Primar,
referitor la parcul de distractii fixat in Piata Romana mi-ati comunicat ca nu se mai dau autorizatii de functionare pe acel amplasament.
Prin prezenta doresc sa Va semnalez ca parcul de distractii astazi, 25.03.2007 a inceput sa aiba activitate, cu toate efectele deranjante pe care v-am descris si data trecuta: muzica data tare, gunoaie langa gardul nostru, la fel si dejectii umane.
A facut reclamatie la Politie si la Politia Comunitara, iar acesta din urma s-a si deplasat la fata locului. Prin controlul efectuat a reiesit ca totusi s-a emis o autorizatie de functionare cu semnatura domniei voastre.
Va rog sa controlati, este vorba de autorizatia nr. 4/2007 emisa pentru perioada 12.03.2007.-12.05.2007. pentru firma Video 2000 SRL.
cu respect,
Mark-Nagy Janos
str. Aurel Popp nr. 14.
S-a renunþat la autorizarea funcþionãrii parcurilor pe amplasamnetul din Piaþa Romanã, zona Pod Decebal, la insistenþele Dvs. ºi a altor locatari din blocurile din imediata vecinãtate, datoritã deranjului provocat locatarilor. Acum s-a autorizat pe un amplasament mai îndepãrtat de acea zonã. Pânã unde doriþi sã extindeþi imediata vecinãtate a Dvs. ? _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
http://adam.boer.ro
Ultima modificare efectuata de catre adam.boer la 29/03/2007 09:28, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006 Mesaje: 506 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 27/03/2007 20:02 Titlul subiectului: |
|
|
Ca tot ati pomenit in ultiumele postari de site-ul primariei am citit si io pe indelete azi ce s-a mai scris de cand n-am mai dat pe acolo. Cred ca Gyulus l-ar lua de gat pe Boer cu EKE cu tot. Chit ca pentru EKE avea el o slabiciune. Cred ca noua turnura i se trage de la Boer. Ce i-ai facut draga omului? _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
adam.boer Membru 2

Data inscrierii: 16/Iul/2006 Mesaje: 331 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 29/03/2007 09:28 Titlul subiectului: |
|
|
Ca si comentariu la reclamatia domnului Mark si la raspunsul primariei, vreau sa mentionez ca parcul de distractie mentionat este întocmai in acelasi loc ca si in anii precedenti. Hai daca vreau sa fiu bun, poate s-a mutat cu vreo 2 metrii mai departe. _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
http://adam.boer.ro |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 29/03/2007 11:25 Titlul subiectului: DIN nou!! |
|
|
Bai nea adminu' eu am mai scris o replica la topicu' asta da vaz ca nu a fost postata.Stiu sigur ca am apasat...Trimite!
Ma vaz nevoit sa scriu din nou!
Stimati reporteri de investigatie ai GNV ,sa stiti ca cele relatate de Mark Nagy sunt foarte reale.Nu stiu de ce stimabilul Mark nu si-a formulat de unul singur necazul,ca major este ,vaccinat de asemenea si mai mult am vazut ca stie si romaneste.Nu-i bai,astfel are sansa domnu' Boer sa fie din nou un bun samaritean si sa mai ia un suflet amarat "in aparare"( asta dupa ce la tinut" in aparare",mult si bine pe Gyulbaba insusi).In cazul de fata ne confruntam cu doua probleme.
Cea mai grava este nesimtirea de care da dovada un Primar tampit,vis-a-vis de proprietatea si drepturile cetatenesti ale unui contribuabil.Minciuna ( care vad ca a devenit o practica curenta) cu care prosteste un cetatean si nesimtirea unui raspuns sunt semne care nu cred ca isi au locul in portofoliul si comportamentul unui Primar.Este bine de adus la cunostiinta opinie publice modul ( sau nesimtirea) cu care trateaza onoratul nostru Primar ,necazurile cetatenesti. Asta ca sa vada cei care l-au votat ce caracter ascunde candidatul dumnealor,iar cei care nu l-au votat sa vada pe cine platesc din banii dumnealor.
A doua problema se refera la profilul de balci pe care-l capata centrul orasului ( căci in ciuda maidanului inconjurator ,este centrul orasului) si mizeria care razbate din acest presupus parc de distractii.Despre zgomot ce sa mai vorbim.
Se poate merge pe teren si observa ca nu exista toalete ecologice si distantza fata de gardurile ( un cetatean nici nu are gard ci niste sfori rosii ) locuitorilor din zona este aproximativ nula.Zgomotul si vacarmul,dar mai ales mirosurile raspandindu-se persistent pana si in fata intrarii de la Finante ( cea noua).Este un caz care in opinia mea merita investigat. _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
puidespy Junior

Data inscrierii: 29/Noi/2006 Mesaje: 8
|
Trimis: 03/04/2007 21:50 Titlul subiectului: |
|
|
Terenul pe care si-a pus cortul Video2000 SRL apartine unui om de afaceri, fost militian pe vremea impuscatului. A avut dansul argumente ca Giusi al nostru sa semneze o autorizatie de functionare la numai doi metrii de cea de anul trecut
Ca sa va ajut putin, omul are de a face cu faina. _________________ Meseria nu se fura, ci se invata cu truda, cu migala si cu perseverenta. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|