|
Gazeta de Nord-Vest Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
rodica Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 398
|
Trimis: 27/03/2007 14:55 Titlul subiectului: Obezitatea,acum puteti impartasii idei sau experiente |
|
|
| Articolul publicat in gnv este demn de semnalat.Obezitatea,pentru cine este supraponderal,este o situatie cu care trebuie a traiasca 24ore pe viata.Cine poate ca sa impartaseasca o experienta fie in incercarea de a slabi fie in situatii in care au fost vizati prin prisma greutatii,pot sa o faca aici.Nu ezitati sa o faceti,puteti sa ajutati oameni care au trebuință de ajutor.Ca sa incep cu mine,acum 3ani avem 105kg,am incercat bineinteles cu reductil,am reusit sa dau jos5 dar am pus 12 in perioada urmatoare.Unde ma duceam la medic fie la ent,ori medic de familie,raspunsul era acelasi.Trebuie sa dau jos 30,40kg.Am avut ambitia si am facut-o.Nu incercati sa faceti cura de slabire prin diete luate la vecini sau prieteni.Dieticianul,el va va ajuta,iar banii,pentru ca cine spune ca poti slabi,pe gratis,ei bine,daca el a facut-o noi,oamenii obisnuiti,avem nevoie de ajutor.Nu ezitati sa o faceti chiar de virsta,sa credeti ca dupa 40,ei cine se uita la mine,ei se uita,si mai aveti inca 15ani de sic in fata,care trebuie traiti full.Orice medicament merge cu un regim dietic anumit.Nu este suficient.Azi,priviti-va in oglinda si puteti spune.Gata cu kilogramele in plus.And action! |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006 Mesaje: 506 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 27/03/2007 20:19 Titlul subiectului: Lupta cu kg in plus |
|
|
Ai avut multa vointa! felicitari!
Nu sunt obeza, nici supraponderala, ci nemultumita ca si numeroase soții de cele 5-6 kile sau cate or fi in plus pe care le iau in fiecare iarna. Ai dreptate cand spui ca nu trebuie sa te iei dupa prieteni si vecini. In primul rand trebuie sa-ti cunosti organismul, sa inveti din greseli. Din experienta mea de an de an spun ca cel mai simplu de dat jos este prin sport, reducand portiile de mancare si anuland pe cat posibil cina la ore tarzii si fiind atenta la ce manaci. Cand ai multe kg in plus mi se pare natural sa apelezi la nutritionisti si atunci, firesc, costa bani multi. Cand este vorba de mai putin kg cred ca poti face economii pentru ca nu mai cheltui banii pe mancare multa, pe dulciuri, sucuri si alte chestii daunatoare. Se spune ca pofta vine mancand. Asa este, dar si nepofta vine nemancand. Totul incepe de la ce, cum si cand mancam. Retetele de slabit sunt foarte paguboase pentru ca in multe cazuri cuprind atat mancare cat n-ai mancat nici atunci cand ai pus pe tine si s-ar putea ca unele articole sa provoace ingrasarea. Mi se par extraordinar de ciudate retetele cu cina bogata!!!
Cert este ca orice efort merita, iar supraponderalii sau obezii au trebuință de foarte multa vointa pentru a reveni la o greutate care le face viata mai usoara si sanatatea mai buna. Eu cred ca ar necesită sa ne gandim mai mult atunci cand incepem sa luam proportii pana cand nu este prea tarziu. Cu cat sunt mai multe kg in plus am vazut ca oamenii se complac in aceasta situatie, deorece drumul spre greutatea ideala ar fi prea chinuitor. Pacat ca nu se gandesc ca le este afectate in inițialul rand sanatatea si relatiile cu ceilalti. Eu sunt dezamagita uneori si nemultumita la cingătoare de o luna, care uneori dureaza trei pentru ca mai calc pe bec, dar cum o fi la 1 an sau 2 cand e vorba de mult? Le doresc succes tuturor celor care se zbat cu kilele, prietene sau barbati! _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

|
Trimis: 20/04/2007 22:59 Titlul subiectului: |
|
|
| Nu exista cure de slabire,retete...Cind vorbesti de slabit nu doar 5 sau6kg,asta se numeste si rasfat.Vorbim de 20,30in sus.Deci aici trebuie ca sa fii convins de un lucru.Trebuie sa ati schimbi modul de viata.Asa am reusit su eu pana acum to keep off extrapounds.Sa ai trei mese pe zii,si sa stii ca daca mananci ceva si are gust bun,are grasime.Dar nu te feri sa mananci cu masura ceva daca ai pofta.Vei ajunge obsedat cu acel tip de mancare.Nu trebuie sa depasesti 1500kcal,si ai bineintekes o zi off.Mananci ce vrei dar calculezi kcal.La anceput va fi greu,dar te vei obisnui.Si vei stii ce poti,ce nu trebuie sa mananci. |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

|
Trimis: 13/05/2007 19:47 Titlul subiectului: |
|
|
| Daca vrei sa scapi de 5,6 kg fara sa faci foame,si bineinteles nu ai nci tensiune nici colesterol,am sa-ti recomand artkinson's diet.High protein,sorry am inceput sa scriu englezeste.Mananci un regim ridicat in proteine,poti minca pina te saturi and beyond...carne,peste,oua,pui fierti,prajiti in ulei,und ori unsoare cu conditia sa nu folosesti condimente,produse semipreparate.Regula1.intre mese trebuie sa ai un interval de 5ore,poti sa bei nesscafe,ceai,plante medicinale cu un indulcitor artificial de exemplu aspartame,salata verde,o jumatate de rosie si una de castravete ca maximum admis in acest regim.Unde este secretul?Dupa citeva zile de bombardament cu proteine,excesul se elimina din corp prin urina.Si vei incepe astfel sa dai jos.Daca l-am incercat?da,si a mers de fapt cum v-am spus nu l-am inventat eu.Sint oameni care au pierdut considerabil din greutate in acest fel,eu nu am putut mai mult de2saptamani sa rezist,dar a meritat. |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 14/05/2007 19:51 Titlul subiectului: misto regim |
|
|
marfa de regim ma apuc de azi .....da am o intrebare la puii aia fripti cu cartofi prajiti nu se poate si o bere? ca daca se poate eu as rezista si o luna...doua Da niste prajituri ....tot in exces fireste  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006 Mesaje: 506 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 14/05/2007 21:28 Titlul subiectului: |
|
|
Foarte interesant si deosebit de tentant Rodica. Eu una cred ca as pune urgent intr-o saptamana tot ce m-am chinuit sa dau jos in primavara asta. Nu ma incumet sa incerc dieta asta, desi e cumplit de atractiva. _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

|
Trimis: 14/05/2007 22:14 Titlul subiectului: |
|
|
Suna atractiv,dar in fapt nu e.Nimeni nu se ingrasa daca urmeaza oricare regim 'by the rules'nu poti lua nici macar o gura de paine,suc,supa,fructe...ioc...nimic cu acesta.Este o solutie pentru noi care stam la hibernat in casa 10luni pe an,cind orice mananci este mult.Ca celelalte2luni din an le petrecem afara.Unde o fi,iordania,siria,liban... |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|