| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
penultimul_patriot Membru junior

Data inscrierii: 16/Iun/2008 Mesaje: 71
|
Trimis: 26/05/2009 18:06 Titlul subiectului: Obrazul subțire.......nu la Szuper-Szabo se ține...... |
|
|
Zimi cu cine te înhăitezi, ca să-ți spun cine ești.....bun la ceva și proverbul ăsta tipic românesc... . Cine m-o fi pus pe mine să am prieteni unguri, și mai ales să mă las dus, cu toate că luasem direcția Realului, la vestitul Supermagazinalimentar ros-alb-verde al d-lui Szabo, loc de pelerinaj solemn al tuturor maghiarilor ce vor să pună umărul în continuare la bunăstarea sa materială... . Totul e frumos, se simte la tot pasul mirajul bunăstării vestice, dar mai ales al prețurilor imbatabile...pleșcă curată pentru orice plătitor, chiar în ce limbă maternă majoritară sau minoritară zice mersi elegant domșoarei de la casă. Dar na, minunea prinde cam 40 de minute (în cazul meu, că stau într-un cartier mai mărginaș, și n-aș fi distrus de tot planetarele prin gropile gyuszicești).... căci, odată ajuns acasă, țeapă din nou... . La o socoată mică, din 6 produse de igienă, că ăstea erau prioritare la shopingăreala de ieri, taman 5 erau expirate. Cu cât? Între 1 și 3 ani, aproape cât un mandat de eloljarou peste prostimea sătmăreană... . Păcat că am renunțat să mă spăl pe dinți cu pasta ce trebuia folosită până mare alegerile locale trecute, că așa măcar găsesc mai facil o scuză pentru gustul amar..... . Aviz alegătorilor, că despre OPC, Sanepid, finanțe, etc, etc...nu mai are sens să vorbim. _________________ Trăim încă in realitate? Sau doar o lăsăm să ne înconjoare? |
|
| Sus |
|
 |
Portos Membru

Data inscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 117 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 27/05/2009 19:55 Titlul subiectului: unde |
|
|
Da unde-i boldu-aista ai lui pistike ca io nu stiu ? Ca vreu si ma duc sa-mi ieu niste crema de ghete expirata . _________________ " Creierul gol este salasul diavolului ' |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 28/05/2009 22:36 Titlul subiectului: |
|
|
Ei na, da în ce urbe trăiești?La a treia groapă cu diametru de peste 50 cm de pe Golescu faci la dreapta, și tot înainte.... îl vei vedea, că e mare.
Doar că, mă tem nu vei face geșeft bun cu asta, tare mă tem io că boldu a fost deschis fie pentru fraieri, (care umblă în teniși ce nu trabă boxăliți), fie pentru opincari, iar opincile se tratează cu seu de porc gripat. M-am mai documentat șio io, și cică nemeșimea merge la shopping la Tescoul din vecini.....roagă și tu vre-un borat de încredere să-ți facă un comision. _________________ Trăim încă in realitate? Sau doar o lăsăm să ne înconjoare? |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 312
|
Trimis: 22/06/2009 19:16 Titlul subiectului: |
|
|
Am fost si eu pe acolo, ca-i mai simplu drumul decat pana la Tesco din vecini.
In spetza aici gasesc sucul care-mi place si pe care altundeva nu-l gasesc "Canada Dray" in rest este scump de tot intradevar. Da cu chestia cu expiratul este valabila in tot comertzul nostru nu numai acolo. De aceea m-am invatzat si eu , primul lucru cand cumpar ceva este sa ma uit la data , desi am auzit si faze de genul ca le mai relipesc si pe-astea...sa para mai proaspete  _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 26/06/2009 20:01 Titlul subiectului: e super bun Canada Dry-ul.... |
|
|
Iti mai aduci aminte reclama la sucul asta de la MTV, de pe vremea cand inca se aducea pe sub mana, la micul trafic? _________________ Trăim încă in realitate? Sau doar o lăsăm să ne înconjoare? |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 312
|
Trimis: 27/06/2009 18:40 Titlul subiectului: |
|
|
Nu nu-mi amintesc , stiu insa ca dupa revolutzie mergeam dincolo si veneam cu plasa plina de sucuri , bere si alimente la care tanjeam din greu pe vremea raposatului si aduceam si paine mare alba si frumoasa care la ei dupa 1 zi de stat pe raft o dadeau la reducere . Din pacate trebuie sa recunoastem ca aveau calitatea pe care ale noastre chiar daca se gaseau nu puteau concura cu ale lor.  _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 27/06/2009 22:30 Titlul subiectului: :( |
|
|
Oare cu cat ești mai la est, e tot mai nașpa? sau doar privind spre vest trăiești cu impresia asta? Oricum, cică și canada dry-ul unguresc e la fel de dăunător sănătății cum era brifcorul autohton...asta așa, ca o consolare. Oricum îs acrii strugurii, vorba vulpii.... _________________ Trăim încă in realitate? Sau doar o lăsăm să ne înconjoare? |
|
| Sus |
|
 |
|