| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
GNV Moderator

Data inscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 89 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 13/05/2006 09:28 Titlul subiectului: Parerea ta despre consilierii care ne reprezinta |
|
|
Spune-ti parerea despre consilierii municipali satmareni si despre consilierii judeteni.
Cine sunt ei, ce fac si ce note merita pentru activitatea pe care o desfasoara? _________________ [url]www.gazetanord-vest.ro[/url]
Ziarul care conteaza! |
|
| Sus |
|
 |
spanac_cu_oua Membru 2

Data inscrierii: 03/Apr/2006 Mesaje: 393
|
Trimis: 13/05/2006 09:42 Titlul subiectului: care consilieri? |
|
|
| Draga GNV, ca sa ne putem spune parerea despre consilierii locali ar necesită sa-i cunoastem. Am cautat pe site-ul Primarie, in incercarea de-a face cunostinta cu ei. Mai intii berbecii astia n-au nici macar o fotografie acolo, iar datele despre ei se rezuma la juramintul fata de bla bla bla...Ca sa asisti la sedintele de consiliu local, trebuie intii sa treci de boii aia de la poarta Primariei, care te intreaba si cind ai avut ultima data ...o revelatie, dupa care ajungi in sala aia mica unde consilierii se inghesuie ca niste sardele iar poporul de-abia are loc pe scaune. I-am vazut si pe ziaristi ca abia isi fac loc pe acolo si ca sa ia notite trebe sa se contorsioneze ca niste artisti de circ. Deci, revin: care consilieri si cum putem sa-i cunoastem si altfel decit din pozele din ziare care apar numai daca le sint simpatici sefilor de la ziar!? |
|
| Sus |
|
 |
GNV Moderator

Data inscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 89 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 13/05/2006 09:59 Titlul subiectului: Re: care consilieri? |
|
|
| spanac_cu_oua a scris: | | Draga GNV, ca sa ne putem spune parerea despre consilierii locali ar necesită sa-i cunoastem. |
Am creat acest topic la propunerea unui utilizator, iar ideea este sa ii enumerati voi in masura in care ii cunoasteti pentru ca nu o sa le facem noi campanie. Aceasta este datoria lor, daca mai vor sa prinda un mandat.
Consilierii locali apar in ziar cand au ceva de spus, ceva ce ii intereseaza pe cei care i-au ales, si dupa fiecare sedinta de Consiliu. Daca apar rar, aceasta este problema lor ca nu s-au facut remarcati. Trebuie sa munceasca ca sa isi faca imagine, sa isi ia mandatul in serios. Poate ca alti utilizatori sunt in masura sa spuna cate ceva despre alesii nostri.
Referitor la faptul ca Primaria nu este in stare sa posteze pe site-ul oficial date despre consilieri, din nou este problema municipalitatii. Nu inteleg de ce nu exista aceste date atata vreme cat pagina web in cauza este suficient de stufoasa altfel. Cred ca uitam sa facem de numeroase ori lucrurile esentiale si ne pierdem in alte detalii care nu intereseaza pe nimeni. _________________ [url]www.gazetanord-vest.ro[/url]
Ziarul care conteaza! |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006 Mesaje: 506 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 14/05/2006 13:22 Titlul subiectului: conzilieri |
|
|
Chiar nu stie nimeni pe cine a votat in conzil domnilor?
Ati uitat de pesedeii schita alcolistu, profesorasu viman, criptocomunistu curpas, di moldoveanu solschi? Ati uitat ce bine motaia in conzil dat cu poza la ziar conzilerul fogel? (nu stiu sigur daca asta e numele da stiu ca e de la udmr). Cum atit putut uita de profesorul academician de la casa de nebuni, de vanzatorul liberal de la shop plictisit de atata bor.
Ce ati votat voi si ce a iesit
Am facut un efort foarte de memorie ca sa imi aduc aminte de acesti indivizi si nici macar nu merita pentru ca aproape mi-ai scrantit neuronii. Daca mai continui asa cu domnii astia oi ramane si io in curand numa cu unu ca si blonda. _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
Radu fost agent Junior 2

Data inscrierii: 27/Mar/2006 Mesaje: 36 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 24/05/2006 21:07 Titlul subiectului: stimabile |
|
|
| Stimate domn satmarean, chiar nu imi explic cum de ai avut rabdare sa te uiti la asemenea aiureli . Incep sa cred ca esti misogin de ai avut rabdare sa te uiti cum ne abureste cloaca. Da, bine ati remarcat, ei au darul de a nu avea nici un dar, nici macar darul vorbirii. Problema mare nu e ca conzilerii unguri nu o taie bine pe romaneste, ci ca ei nu stie vorbeste nici ungureste bine, englezeste nici macar atat. Poate ar necesită sa ii trimite la scoala surzilor sa invete si ei limbajul prin semne. Poate , poate i-om intelege si noi intr-o zi. |
|
| Sus |
|
 |
filu Junior 2

Data inscrierii: 04/Ian/2007 Mesaje: 35
|
Trimis: 25/01/2007 09:27 Titlul subiectului: Re: stimabile |
|
|
| SINGURA SOLUTIE E SA NU MAI MERGEM LA VOT...........PANA NU VA FI O LEGE CARE SA II PEDEPSEASCA DK. NU FAC CE PROMIT......SZABO ASTA E PENIBIL CE FACE SI LA FOTBAL CU ECHIPA LUI AMENINTA PE TOATA LUMEA.....PAPAGALU JUDETULUI....... |
|
| Sus |
|
 |
filu Junior 2

Data inscrierii: 04/Ian/2007 Mesaje: 35
|
Trimis: 25/01/2007 09:28 Titlul subiectului: Re: stimabile |
|
|
| filu a scris: | | SINGURA SOLUTIE E SA NU MAI MERGEM LA VOT...........PANA NU VA FI O LEGE CARE SA II PEDEPSEASCA DK. NU FAC CE PROMIT......SZABO ASTA E PENIBIL CE FACE SI LA FOTBAL CU ECHIPA LUI AMENINTA PE TOATA LUMEA.....PAPAGALU JUDETULUI....... | .....LA SEDINTE NICI NU STIU SA VORBEASCA......ANALFABETII................ |
|
| Sus |
|
 |
adam.boer Membru 2

Data inscrierii: 16/Iul/2006 Mesaje: 331 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 26/01/2007 12:20 Titlul subiectului: |
|
|
Am participat ieri la sedinta consiliului municipal, unde dupa o ora in care s-a discutat si votat foarte operativ si (zic eu) profesionist cele 16 puncte de pe ordinea de zi, a avut loc la "Diverse" o discutie aprinsa despre problemele de circulatie din oras. Discutia a durat 30 de minute bune, si asta din cauza ca consilierii trebuiau sau stea oricum pana la ora 15:30, cand s-a anuntat sosirea lui Mani in sala de sedinta.
Situatia era intr-un fel indedita, asa mi s-a parut ca rareori se intampla ca in plenul consiliului sa se discute atat de lung in afara ordinei de zi.
Din interventiile consilierilor am ajuns la concluzia ca si ei (indiferent de apartenenta politica) cunsosc bine problemele orasului si ca in ciuda ca sunt consilieri, nu au nici o tărie sa rezolve aceste probleme.
Era vorba de exemplu despre atata discutata intersectie Burdea, unde am inteles ca cea ce s-a realizat acolo nu respecta deloc proiectul aprobat de consiliu. Mai multi consilieri se intrebau (retoric), de ce nu ia masuri executivul pentru a remdia situatia si pentru a asigură intersectia la forma aprobata de consiliu.
Domnul viceprimar Les, prezent is sala la momentul respectiv, a notat intrebarile consilierilor. Ramane de vazut daca o sa si gaseasca raspunsuri, respectiv daca se vor rezolva problemele semnalate de consilierii. Rog pe acesata cale ca redactorii GNV sa urmareasca aceasta problema si sa ne comunice daca consilierii au primit raspunsuri la intrebarile lor din bucată executivului.
Circulatia este o problema care ne arde pe noi toti! _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
http://adam.boer.ro |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 26/01/2007 18:56 Titlul subiectului: Abureala |
|
|
Ce abureala! Ce mare abureala! Vraja frate la greu!
Pai carnatii din consiliu pe care oricum ii doare'n paispe de ce se intampla in oras au ajuns sa se intrebe si retoric! "De ce nu s-a respectat ce s-a votat?" Ha,Ha,Ha,Ha.............................!Bai te umfla rasu' ce tampiti sunt!Pai cum sa se respecte cand sedintele si votul sunt "operative si profesioniste"! Bai imi tremura mana pe taste de ras!Oricum baietii astia ,consilierii,sunt bagati la umplutura,sa fie si ei acolo!Iau si ei un ban gramada,mai trag niste sfori,mai niste interese,in rest......! Niste hahalere de ocazie! Ca daca nu trebuiau sa stea juma de ceas nici discutii nu aveau! Asa au mai povestit sa le treaca timpu'!!!
Cel mai naspa a iesit vicele Les,ca a trebuit sa faca un efort intelectual sa mazgaleasca cu pixu'pe hartie intrebarile "retorice" ale astora!De raspuns cred ca o sa le raspunda Gyulus pe.........site-ul Primariei! Ce gasca de tampiti!  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 26/01/2007 19:02 Titlul subiectului: Putere |
|
|
Domnu' Boer m-ati bulversat cu privire la introducerea democratiei! Pai daca CONSILIERII nu au cum sa intervina cand se vede clar ca se incalca ce au votat,deci o hotarare de consiliu,atunci noi astia prosti si multi,ce dracu' sa facem! Sa inteleg ca parabola mea, cum ca Gyulus se crede in Satmar ca pe mosia lu' tacsu', sa nu fie parabola ci un adevar cumplit! _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
adam.boer Membru 2

|
Trimis: 26/01/2007 19:22 Titlul subiectului: |
|
|
Eu merg in gand mai departe domnule Trasnea... ce se intampla daca nici domnul Ilyes nu are cum sa intervina Adica sa intervina mai altfel, ca de intervenit intervina, cel putin eu l-am vazut intervenind.
Credeti domnule Trasnea ca daca ati fi consilier, ati avea curajul sa interveniti? Caci nu aveti nici macar curajul sa semnati (sa nu va suparat acuma!). Eu am simtit deja pe pielea mea ce inseamna sa comentezi cu nume real.
Ati scris mai demult ca nu conteaza daca semnezi aici pe acest forum real sau semnezi cu nickname. Domnule Trasnea: ca sa declansezi proceduri democratice si legale, musai trebuie sa semneze cineva cu nume real. Vezi de exemplu pe domnul Valer Marian si jos cu palaria fata de dansul chiar daca are dreptate sau nu.
La fel si cu consilierii. Ca sa se intample ceva in plus, ar necesită sa depuna niste cereri sai amendamente scrise si semnate. Pana cand cineva nu pune pe hartie ceva si nu semneaza, sunt niste abureli... _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 26/01/2007 19:42 Titlul subiectului: Emfatic |
|
|
Domnu' Boer iar sunteti emfatic ca sa nu zic limfatic! Daca as fi consilier in mod sigur as face ceva mai mult decat sa ma semnez! De ce? Pai in primul rand pentru ca as fi un consilier INDEPENDENT! Un consilier ales de OAMENI! Oameni carora trebuie sa le dau socoteala! Nu as fi un pion de partid,santajabil si influentabil,o hahalera ,un idiot ,o zdreanta,care sa fie manipulata dupa voia ALORA CARE M-AU UNS CONSILIER! As face ceva mai mult decat sa ma semnez deoarece consider ca sunt un om ONEST si CINSTIT atat cu MINE cat si cu CEILALTI!
Asa ar necesită sa fie TOTI consilierii locali! Reprezentantii oamenilor,alesi prin vot direct de catre comunitate! Am mai spus-o si o repet politica nu are ce sa caute in administratia locala! Aici avem nevoie de gospodari,de oameni cinstiti si integrii,de oameni cunoscuti si respectati de comunitate! Nu de zdrente incapabile sa INTERVINA!
Cu semnatu' mai taiati din protocol! O sa ma semnez cand o sa fie cazul stati linistit! Unii o sa aiba bine intiparita in minte semnatura mea! Deocamdata nu semnez tocmai ca sa nu intervina unii si altii! Ca vedeti dvs la astfel de interventii sunt pe primul loc! La celelalte ............. _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
adam.boer Membru 2

|
Trimis: 26/01/2007 19:53 Titlul subiectului: |
|
|
Nu m-ati suparat... trebuie sa fiu emfatic cand vor sa scot ceva informatie din dumneavoastra Dar am obtinut ce am vrut
Va dau insa dreptate. Si mai bine ar fi cat mai multi consilieri independenti sau chiar desfiintarea votului pe liste si introducerea votului ununominal.
Acuma incercam amandoi acelasi fapt si o sa vedem care strategie o sa aiba succes. Poate amandoi si atunci vom semna impreuna. _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
|
| Sus |
|
 |
|