| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
spanac_cu_oua Membru 2

Data inscrierii: 03/Apr/2006 Mesaje: 393
|
Trimis: 19/01/2007 17:43 Titlul subiectului: PASAJUL CORNELIU COPOSU |
|
|
Intreb si eu, ca iepurasul care isi curata unghiile si vorbeste prostii, ce afacere mai e si asta cu Pasajul Corneliu Coposu? Sint aproximativ convins ca cineva, domnule primar, cred ca firma se numeste Domiunim iar Ferike e prietenul dvs., a umflat niste bani frumosi la sfirsitul anului trecut, numa pentru a scurma putin pamintul. Ce-au lucrat smekerii de la Dominium si firma lui Mitica pentru banii incasati anul trecut? Vuieste orasul, domnule primar, dar va faceti ca nu stiti despre ce este vorba. _________________ Dacã nu poþi sã-i convingi, zãpãceºte-i! |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 19/01/2007 19:17 Titlul subiectului: Profiller |
|
|
Bai,spanac vezi ca Lady si cu domnu' Boer,dezvolta la greu subiectu' la Comenteaza articoleledin GNV,chiar si eu mi-am bagat un pic coada in asbestu' de acolo!
Dar ce vroiam eu sa spun in fapt despre postarea ta! Cum stiu ca stapanesti destul de bine limba romana si cum mi-am amintit de jocul ala Profiller care voiam noi sa-l jucam la inceputurile forumului ma mira o fraza din mesajul tau!!!!!!!!!!!!! Citez: "Sint aproape CONVINS,domnule primar......."
Deci esti CONVINS si NU CONVINS(A)! Sa inteleg ca esti un INS si te-ai dat INSA!  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
spanac_cu_oua Membru 2

Data inscrierii: 03/Apr/2006 Mesaje: 393
|
Trimis: 19/01/2007 21:40 Titlul subiectului: Re: Profiller |
|
|
| TRASNEA a scris: | "Sint aproape CONVINS,domnule primar......."
Deci esti CONVINS si NU CONVINS(A)! Sa inteleg ca esti un INS si te-ai dat INSA!  |
Bai, Trasnea! Sincer sa fiu nu stiu daca sunt INS. ÎNSÃ dacã tu esti preocupat de acest aspect, hai pe ghicite: ai douã variante!
Daca nu ghicesti, ma faci o lamiie stoarsa la Restaurantul Dacia, poate dam si de Spy007 pe acolo, mai stii?
Daca ghicesti, tot asa.  _________________ Dacã nu poþi sã-i convingi, zãpãceºte-i! |
|
| Sus |
|
 |
Portos Membru

Data inscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 117 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 20/01/2007 06:37 Titlul subiectului: Corneliu Coposu |
|
|
Daca ar trai seniorul , poate milutz , pavelescu si ceilalti tzutzeri din zona PNTCD- OTV ,ar tuli-o rapid spre alte zari . _________________ " Creierul gol este salasul diavolului ' |
|
| Sus |
|
 |
Portos Membru

Data inscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 117 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 03/05/2007 07:55 Titlul subiectului: Vesti |
|
|
veste a buna : s-a redeschis str.stefan cel Mare , intrebare pt gyulus : chestiunea asta cu stabilopozi din beton pe mijlocul drumului nu putea fi facuta de la inceput ?
vesti rele : continua la ralanti lucrarile la podul Golescu si la pasajul C.Coposu , sugestie pt.gyulus : sa umple bazinele sapate cu apa ca si asa nu avem strand . _________________ " Creierul gol este salasul diavolului ' |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 03/05/2007 18:40 Titlul subiectului: sugestie 2 |
|
|
Sugestie pentru Gyulus porțiunea doua! Sa se care acasa!!!!!!  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
adam.boer Membru 2

Data inscrierii: 16/Iul/2006 Mesaje: 331 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 14/08/2007 18:34 Titlul subiectului: |
|
|
Am parsat azi contractele de achizitie de pe situl primariei si am dat de contractele nr.1287 din 30.03.2007 ([url]http://www.satu-mare.ro/fisiere/contracte/dirigintie.pdf[/url]) si nr.1267 din 27.03.2007 ([url]http://www.satu-mare.ro/fisiere/contracte/consultanta.pdf[/url])
Conform contractelor domnul ing. Chiovari Ioan este dirigintele de santier pentru obiectivul de investitie Modernizare str. C. Coposu în municipiul Satu Mare, pe durata executarii lucrarilor, adica pâna la data de 18.09.2007 iar firma RAUM SRL din Cluj Napoca asigura servicii de asistenta tehnica si consultanta pentru acest obiectiv de investitie.
Este o noutate pozitiva pentru mine, întâia data cand aflu ca o lucrare de anvergura in Satu Mare are atat consultant, cat si dirigente de santier contractat de primarie. Teoretic ar necesită sa mearga lucrurile 100%, si totusi...
Azi am confruntat situatia reala de pe teren cu proiectul care se poate descarca de pe sietul primariei. Am constatat ca nu s-a respectat pozitia (si poate nici dimensiunea) "gropii", ingustand astfel pasajul in fata Bancii Transilvasa la jumatate. Pe proiectul initial pasajul trebuia sa aiba acelasi latime pe toata lungimea, iar latura "gropii" sa fie paralela cu alea. Pe langa ca datorita asimetriei confecționate alea si piateta arata foarte urat, din cauza ingustarii pasajului o sa fie tot timpul o aglomeratie neplacuta in fata Bancii Transilvania.
Ar mai trebui sa angajam un consultant care sa supravegheze consultantul si dirigintele de santier? _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
http://adam.boer.ro |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006 Mesaje: 506 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 14/08/2007 21:02 Titlul subiectului: |
|
|
| adam.boer a scris: | Am parsat azi contractele de achizitie de pe situl primariei si am dat de contractele nr.1287 din 30.03.2007 ([url]http://www.satu-mare.ro/fisiere/contracte/dirigintie.pdf[/url]) si nr.1267 din 27.03.2007 ([url]http://www.satu-mare.ro/fisiere/contracte/consultanta.pdf[/url])
Conform contractelor domnul ing. Chiovari Ioan este dirigintele de santier pentru obiectivul de investitie Modernizare str. C. Coposu în municipiul Satu Mare, pe durata executarii lucrarilor, adica pâna la data de 18.09.2007 iar firma RAUM SRL din Cluj Napoca asigura servicii de asistenta tehnica si consultanta pentru acest obiectiv de investitie.
Este o noutate pozitiva pentru mine, întâia data cand aflu ca o lucrare de anvergura in Satu Mare are atat consultant, cat si dirigente de santier contractat de primarie. Teoretic ar trebui sa mearga lucrurile 100%, si totusi...
Azi am confruntat situatia reala de pe teren cu proiectul care se poate descarca de pe sietul primariei. Am constatat ca nu s-a respectat pozitia (si poate nici dimensiunea) "gropii", ingustand astfel pasajul in fata Bancii Transilvasa la jumatate. Pe proiectul initial pasajul trebuia sa aiba acelasi latime pe toata lungimea, iar latura "gropii" sa fie paralela cu alea. Pe langa ca datorita asimetriei confecționate alea si piateta arata extrem de urat, din cauza ingustarii pasajului o sa fie tot timpul o aglomeratie neplacuta in fata Bancii Transilvania.
Ar mai trebui sa angajam un consultant care sa supravegheze consultantul si dirigintele de santier? |
Cred ca ar trebui inclusiv un concultant la consultantul consultatului care supravegheaza dirigintele de santier. Revenind la subiect, nu am sperat nicioadata ca din pasajul acela va iesi altceva decat comisioane. In proiectul digital arata oarecum interesant, dar acum va iesi un mare fas. Va fi o mare de betoane intre alte betoane hidoase. Mai bine scoateam asfaltul si puneau gazion si flori. Era mult mai bine si mai ieftin, daca tot nu se pricep la chestii mai inovatoare! _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 312
|
Trimis: 15/08/2007 18:29 Titlul subiectului: |
|
|
Acum nu demult am vazut la tv. un reportaj facut parca in Craiova , daca nu ma insala memoria , acolo am vazut o fantana muzicala , se aduna lumea seara ca la circ si se pun pe discutii , pe diferite teme in acordurile muzicii si culorilor fananii . Primarul se lauda in sus si-n jos de constructia efectuata si ca ar fi a nu stiu cata fantana 2-3 ca marime si de acest fel din lume ...vazand groapa sapata in plin centru ... cred ca si al nostru edil sef s-a gandit la ceva asemanator , dar poate mai mare decat cea din Craiova !
Saracii locuitori din zona ... nu pot decat sa-i compatimesc ! si sa le recomand sa-l pedepseasca pe edil la votul de la alegerile locale ! |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006 Mesaje: 506 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 16/08/2007 21:11 Titlul subiectului: |
|
|
| Adriana a scris: | Acum nu demult am vazut la tv. un reportaj facut parca in Craiova , daca nu ma insala memoria , acolo am vazut o fantana muzicala , se aduna lumea seara ca la circ si se pun pe discutii , pe variate teme in acordurile muzicii si culorilor fananii . Primarul se lauda in sus si-n jos de constructia efectuata si ca ar fi a nu stiu cata fantana 2-3 ca marime si de acest fel din lume ...vazand groapa sapata in plin centru ... cred ca si al nostru edil sef s-a gandit la ceva asemanator , dar poate mai mare decat cea din Craiova !
Saracii locuitori din zona ... nu pot decat sa-i compatimesc ! si sa le recomand sa-l pedepseasca pe edil la votul de la alegerile locale ! |
Am scris si eu undeva de fantana din Craiova. Mie mi s-a parut o chestie ok acolo, adica arata bine, chiar foarte bine fata de ce ni se pregateste noua in centru. Stai linistitta Adriana nu o sa vezi pic de apa, fir de verdeata si nici nu o sa auzi muzica simfonica. Am trecut azi prin zona si am vazut ca au asfaltat groapa aia! Arata ca o strada oarecare, cu bitum negru aruncat la intamplare. Eu cred ca proiectul va fi o catastrofa in final! Am mai spus undeva ca daca tot nu au idei mai bine cu cateva mii de lei puneau iarba si flori si o alee ingusta din beton. Arata mai bine decat porcaria ce o fac acolo. E departe de proiect, mie cel putin asa mi se pare. _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 312
|
Trimis: 17/08/2007 18:50 Titlul subiectului: |
|
|
Da Lady , ai dreptate , eu ma pregatesc deja de un timp sa scriu ceva aici la reporter pt. o zi ca tare ma mananca limba ... o s-o fac curand numai sa am un pic mai mult timp ...si dispozitia necesara ! si pe mine ma enerveaza la culme betoanele , imi place si mie spatii verzi si LINISTEA mai ales asta linistea , ca in orasul asta de-o vreme-n coace de toate ai ... numai liniste nu , cand ai avea mai mare nevoie atunci n-ai !
Deci pe curand ! |
|
| Sus |
|
 |
|