Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pasarela - Gara Ferastrau

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Cazuri si necazuri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Adriana
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007

MesajTrimis: 10/08/2007 20:14    Titlul subiectului: Pasarela - Gara Ferastrau Raspunde cu citat (quote)

In aceasta saptamana am avut ocazia sa trec zilnic aceasta pasarela
Imi aminesc ca acum catva timp s-a scris o gramada despre ea. Nici pana la ora actuala nu stiu de cine apartine , adica cine trebuie sa o intretina ! De ce ? Pai va spun imediat. Deci dupa dispute aprige prin presa si peste tot s-a schimbat gardul metalic de protectie si s-a vopsit , acuma pana aici toate-s bune si frumoase... de cazut nu vom cadea de la inaltime , ci avand in vedere pe unde calcam posibil sa ne rupem gatul !Pai noi romanii suntem asi in a face ceva doar pe jumatate, s-au a face ceva doar de ochii si gura lumii !Mai precis , daca nu ai grija pe unde calci si cum calci pe bune poti s-o patesti rau de tot acum in toiul verii , ca de iarna ce sa vorbesti cand nimeni nu curata nametii de pe trepte ... da asta-i alta mancare de peste ! Deci la urcare din bucată Autobazei inca treaca mearga , treptele cu baza metalica sunt sa zicem acceptabile , zona verde de la baza mai putin , insa ajungand sus, te trezesti ca ai sub picioare un drum plin cu pietre de deosebite marimi , daca ai in picioare niste incaltari cu talpa mai subtire le simti pe fiecare in parte , dar sa trecem si peste asta , ajungem la rosturile de imbinare care pe alocuri au disparut , mai departe cand esti pe punctul sa scapi cat mai repede prinzi viteza sa cobori pe partea cealalta , da acuma vine surpriza , abia de mai ai pe unde cobori !
Treptele sunt dezastru, lipsesc partile metalice s-au lipsesc in parti , cimentul cu bolovani se sfarama , daca mergi mai hotarat uitandu-te in zare poti sa te impiedici si sa te dai de-a dura pe scari de nu te mai opresti decat la baza. Aceasta este cu atat mai dureros cu cat zona a fost aranjata frumos , s-a asfaltat drumul si s-a pus la punct ! Acuma intrebarea mea este daca tot s-a umblat acolo cu asfaltul ar fi fost atat de greu sa asfalteze si aceasta pasarela sa o faca cat de cat mai circulabila ?
Hai sa zicem , tinerii mai au grija, dar persoanele mai in varsta s-au chiar cu handicap(schiopi,ca de orbi nu vorbesc ) si o persoana de acest gen tocmai a urcat si coborat in fata mea , se pot nenoroci pe vecie ! Noaptea n-am trecut pe acolo da ma-ntreb oare iluminatul functioneaza ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Administrator
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 13/Iul/2005

MesajTrimis: 15/08/2007 09:33    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cu putina intarziere, va urez bun venit pe forumul GNV. Sesizarea dvs. a post publicata in GNV de azi - 15 august, la rubrica Reporter pentru o zi.
Sus
Adriana
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007

MesajTrimis: 15/08/2007 17:38    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Buna ,

Multumesc mult de urare , ma bucur de existenta acestui forum si de faptul ca fara retineri pot sa-mi exprim opinia despre ceea ce vad in jur. Daca cu asta sunt in asentimentul mai multora cu atat mai bine !
Multumesc inca o data , am vazut de dimineata ca a aparut in ziar articolul,sper ca multi sunt de acord cu mine, persoane care circula zilnic pe acolo !

Cu respect,

Adriana.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Cazuri si necazuri Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum