Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pepeni autorizati

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Reporter pentru o zi
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

Data inscrierii: 11/Noi/2006

MesajTrimis: 03/08/2007 19:49    Titlul subiectului: Pepeni autorizati Raspunde cu citat (quote)

Am mai spus ca o forumista mi-a trimis un PM.Am rugat-o sa se adreseze ziarului GNV cu problema pe care mi-a supus-o atentie.Nu stiu daca a facut-o sau nu.Cum de altfel nu am vazut in paginile GNV un obiect cu subiectul propus de cititoare.Daca ma insel cu privire la unele dintre aceste aspecte ,imi cer scuze ,dar fiind plecat mai multa vreme nu am reusit sa ma informez punctual.

Totusi chiar daca nu sunt ziarist GNV,am sa ma implic in problema semnalata de A... deoarece aceasta problema ,ne afecteaza pe toti,iar luarea unei atitudini civice nu cred ca este inoportuna.....

In consecintza:

Pepeni autorizati!

In mai numeroase locuri din urbea noastra ,de ceva vreme au aparut niste vanzatori ambulanti de .....pepeni.Acestia au "debarcat" incarcatura pe trotuare sau mai rau,pe spatiul verde si stau non-stop la dispozitia cumparatorilor interesati.Daca am trai intr-un oras lipsit de pietze as zice ca si "rumanu trebuie sa manace la bostani" si asta ar fi singura solutie.Insa trecand prin mai toate pietzele din municipiu am observat ca sunt tarabe goale ......cat pepeni intr-un tir.Ba mai mult multe pietze din profil agro-alimentar tind sa devina ....mercerii ( ace, birice si......ciorapi).
Dar sa revenim la...pepenari.Acestia dupa ce si-au depozitat pretioasa incarcatura pe domeniul public,au gasit de cuviintza sa o si ingradeasca ( deh,spiritul de proprietar-gospodar) cu ceva scanduri,euro-paletzi ,crengi si ce au gasit mai la indemana.Toata sandramaua arata foarte cool si european in acelasi timp.Asa cum mi-a semnalat o cititoare forumista in Micro 16 ( cartierul de bastina al celui mai european primar) langa trecerea de pietoni,langa CEC ,deci in drumu' cetateanului au poposit mai multi "nomazi" vanzatori de pepeni.Cum Politia Comunitara e la un gang si "trei bulane" distantza ,si cum vasnicii haidamaci comunitari nu i-au "ridicat" pe pepenari ba chiar au si socializat si au mancat ceva semintze impreuna ( macar cat m-am uitat eu la ei),se poate deduce ca baietii cu pepenii au autorizatie si "comunitarii" chiar le sunt clienti fideli.Tot asa stau lucrurile si in Micro 14 si in 17 si posibil si prin alte parti ale orasului.
Daca baietii au autorizatie se pune problema cine le-a dat-o.Sa intzeleg ca ala cu autorizatu' a picat de prin India sau Bangladesch la noi in urbe?Ca numai acolo am vazut vanzari de pe iarba si impachetari in foaie de ziar.Baiatu' asta saritor de la autorizatii pe domeniu public nu stie ca Romania e stat membru UE,ca urbea noastra seculara e distinsa cu streag si medalie europeana ( sic sau vax,dupa caz) si ca in secolul nostru pana si targurile din orient au tarabe si vanzatori cu ecuson?Sa nu fi intrat baiatu' in vreun supermarket in viatza lui?Intrebari,intrebatoare!Serifu' de la ADP se pare ca in ciuda apelativului Voda sa fi ramas tot la .....loboda!
Inca o problema cu care sunt in mare dubiu.Unde isi fac toaleta oamenii astia ,unde dorm,unde manca,unde.....se usureaza.Cum nu stiu sa fie vreo baie publica sau vreun wc ecologic prin zona,stau si ma gandesc cam ce conditii de igiena au pepenarii nostrii.Chiar ma intreb daca le sunt suficiente ( dupa mai bine de o luna) tufisurile din zona?
Din punct de vedere al comertzului,casa de marcat cred ca e aberant sa le cerem,dar oare cantarele sunt omologate si verificate metrologic......sau se cantareste" la ochi".Alte intrebari retorice......
Bietii oameni nu au nici o vina ,ei vor sa-si vanda pepenii.......Insa autoritatile se pare ca sunt total depasite de situatuie.....Unde mai pui ca toate astea se intampla pe una dintre arterele principale de tranzit in oras.Posibil turistii straini sa care merg pe litoralul Turcesc,Grecesc sau Bulgaresc sa fie fericiti ca au "atins" Balcanii inca inainte de a trece de.......Carpati!

Sugerez pepenarilor sa-si laude marfa celor ce opresc la trecerea de pietoni......"Hai vere sa-ti dau un pepene,autorizat si premiat .....european!"
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

Data inscrierii: 11/Noi/2006

MesajTrimis: 08/08/2007 14:48    Titlul subiectului: Mai tarziu Raspunde cu citat (quote)

Articolul a fost publicat si le multumesc celor de la GNV.
Draga A... cred ca pana la urma "ti-am facut dreptate"...... :-D Mai bine mai tarziu decat niciodata.....
Adriana
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007

MesajTrimis: 09/08/2007 20:21    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

:[b]-D multumesc , multumesc mult de tot ! cred ca ti-ai gresit cariera ..trebuia sa te faci reporter , m-a amuzat copios articolul ! Am ras cu lacrimi ...dar stii tu cum e treaba romanu intodeauna a facut HAZ de NECAZ ! Felicitari inca o data ! :smile:[/b]
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Reporter pentru o zi Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum