Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Politisti comunitari -Micro 16

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Cazuri si necazuri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Adriana
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007

MesajTrimis: 10/11/2007 19:01    Titlul subiectului: Politisti comunitari -Micro 16 Raspunde cu citat (quote)

Dupa parerea mea , aceste persoane sunt platite pe degeaba din banul public ! Nu stiu cat au salar dar dupa munca depusa si salariul minim pe economie ar fi mult prea mult ! Sambata ziua in amiaza mare doi , se plimba pe aleea Universului ( doi probabil ca in bancurile cu politistii oare de ce umbla mereu in doi ... cunoasteti desigur bancul ) deci , se plimba. Intamplarea face sa fiu in spatele lor ... cand il aud pe unul intrebandu-l pe celalalt cat e ceasul ... auzind raspunsul nici una nici doua tule-o ! peste spatiu verde , directia sediu ! Pai domnii mei !!!! Alo !!! Se-aude !? Voi ma amendati pe mine ca nu adun frunzele maturate din fata chioscului de ziare si ma mai amendati si daca parchez cu masina jumate pe spatiu verde( desi vorba vine ca nu mai e demult spatiu verde ) jumate pe trotuar iar domniile voastre faceti ce vor muschii vostrii ? Pai cum vine treaba asta ? Micro 16 chiar duce lipsa de spatiu verde , iar d-niile voastre , fiind cei care ar necesită sa respectati legea in primul rand n-o faceti ? M-am gandit ca poate or fi fost tot aia ce-au socializat azi vara cu lebenitarii ! Chiar nu stiu ce fac toata ziua cat e ea de lunga in ture si sunt vreo 10-15 persoane pe tura ... dimineata cand ies parca-i invazie ... da numa atuncia ii vezi in rest ... pot suna alarmele de la masini in zorii zilei s-au in toiul noptii la doi pasi de ei ... NIMIC...nu-se-aude nu se vede ! :-/
GNV
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 15/Apr/2006

MesajTrimis: 13/11/2007 23:13    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sesizarea dvs a fost publicata in GNV de miine, 14 noiembrie.
Va multumim!
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
rodica
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006

MesajTrimis: 16/11/2007 23:15    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si cum ziceam mai devreme... :-) :-) :-)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Cazuri si necazuri Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum