|
Gazeta de Nord-Vest Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
spy 007 Membru junior

Data inscrierii: 03/Apr/2006 Mesaje: 81 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 10/09/2006 02:02 Titlul subiectului: Presedintele Consiliului Judetean cercetat de DNA !! |
|
|
Asta trebuia sa fie titlul unui obiect daca aparea in ziua de 07.09.2006 in GNV si daca toate ar fi fost asa cum a vrut "unul" din mai mari directori a ziarului.Am sa va spund despre ce este vorba.
In seara zilei de 06.09.06 in timpul stirilor de la ora 18 al postului de TV Antena 3, pe banda de jos al ecranului a aparut stirea cum ca "presedintele consiliului judetean Satu Mare este cercetat penal de DNA".Ochiul ager al directorului mare a marcat-o si a vrut imediat s-o publice.Pentru mine stirea nu a fost o noutate ci doar o confirmare a demersurilor mele,desi la un moment dat am crezut ca sunt doar niste promisiuni desarte a unor bucuresteni increzuti.E, nu-i asa cum am crezut;dar sa continui idea inceputa.
Diri-Epigonul al mai mic cand a auzit,plin de "praf" si verde la fata,a pus mana pe celula si a barait la bravul M-ciulica care ca sa nu-si supere safu' si prietenul de afaceri a decis compact ca articolul sa nu mai apara.
Uite cum se amesteca politicul in treaba presei "libere" si cum cetatenii sunt privati de anumite informatii care bucura nu numai pe "profitori" ci si pe altii care vad bine si nu au praf in ochi,iar eu acum nu mai am ce articol sa mai comentez.E perfect ??
Domnule plin de praf !!La mine "stirile" ajung mai rapid pentru ca citesc ziarul...de "maine" !!!
 _________________ spy 007
Daca faci un lucru,fa-l ca lumea ! |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006 Mesaje: 506 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 10/09/2006 13:45 Titlul subiectului: Re: Presedintele Consiliului Judetean cercetat de DNA !! |
|
|
| spy 007 a scris: | Acesta trebuia sa fie titlul unui articol daca aparea in ziua de 07.09.2006 in GNV si daca toate ar fi fost asa cum a vrut "unul" din mai mari directori a ziarului.Am sa va spund despre ce este vorba.
In seara zilei de 06.09.06 in timpul stirilor de la ora 18 al postului de TV Antena 3, pe banda de jos al ecranului a aparut stirea cum ca "presedintele consiliului judetean Satu Mare este cercetat penal de DNA".Ochiul ager al directorului mare a marcat-o si a vrut grabnic s-o publice.Pentru mine stirea nu a fost o noutate ci doar o confirmare a demersurilor mele,desi la un ocazie dat am crezut ca sunt doar niste promisiuni desarte a unor bucuresteni increzuti.E, nu-i asa cum am crezut;dar sa continui idea inceputa.
Diri-Epigonul al mai mic cand a auzit,plin de "praf" si verde la fata,a pus mana pe celula si a barait la bravul M-ciulica care ca sa nu-si supere safu' si partenerul de afaceri a decis scurt ca articolul sa nu mai apara.
Uite cum se amesteca politicul in treaba presei "libere" si cum cetatenii sunt privati de anumite informatii care bucura nu numai pe "profitori" ci si pe altii care vad bine si nu au praf in ochi,iar eu acum nu mai am ce obiect sa mai comentez.E corect ??
Domnule plin de praf !!La mine "stirile" ajung mai rapid pentru ca citesc ziarul...de "maine" !!!
 |
Tu suferi rau!. Poate ti-ar face bine o vizita la Enatescu  _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
spy 007 Membru junior

Data inscrierii: 03/Apr/2006 Mesaje: 81 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 10/09/2006 20:01 Titlul subiectului: |
|
|
Ai si fost "externata" deja ?Sunt locuri libere ??  _________________ spy 007
Daca faci un lucru,fa-l ca lumea ! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|