Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Primaria renuntza la reabilitarea stadionului Olimpia

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Comenteaza articolele din GNV
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

Data inscrierii: 11/Noi/2006

MesajTrimis: 10/01/2008 11:45    Titlul subiectului: Primaria renuntza la reabilitarea stadionului Olimpia Raspunde cu citat (quote)

Avand in vedere ca mafia imobiliara intampina din ce in ce mai multe greutatzi in a tansforma centrul vechi al orasului in p+7,datorita vecinilor prprietari care s-au saturat sa tot apara magaoaie in geamul locuintzelor lor.......Primarulu Gyulea s-a gandit sa-si ajute naparcile ce le creste din banii imprumutatzi pe gajul cetatenilor.....Astfel brusc si intempestiv a mai gasit un ditamai terenu fix in zona centrala a Municipiului.......Stadionul Olimpia.A tocmit o firma de expertiza care sa arate ca o consolidare face mai mult decat un stadion nou.....dar nici asa nu o sa se faca un stadion nou.....ca e deja unu care e mai la periferie,care are situatzie juridica incerta si care poate sa tina cu brio drept praf in ochii cetatzeanului neavizat.

Judecand din felul in care in editzia de azi a IZ se face parastasu' stadionului Olimpia mai ca incepem sa credem ca un consortziu mare sapator de gropi pavate in centru a si pus ochii pe terenul respectiv.......Oare tot in aceste scopuri mai trage Gyuleau un imprumut......?????????????/
adam.boer
Membru 2
Membru 2
adam.boer

Data inscrierii: 16/Iul/2006

MesajTrimis: 10/01/2008 12:38    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Stimate domnule Trasnea,

stadionul Olimpia chiar nu meritã sã fie reabilitat ºi locaþia pentru un stadion judeþean pe amplasamentul stadionului UNIO este bunã dacã socotim ca în apropiere o sã treacã centura de ocolire ºi mai ales faptul cã acolo se pot realiza ºi destule parcãri.

Handicapul cel mai mare al stadionului Olimpia este faptul cã în zonã nu existã ºi nici nu se pot realiza parcãri. Circulaþia ar mai fi încã rezolvatã cu predarea pasajului peste calea feratã.

Deci pânã aici în ordine în opinia mea.

Nu ar fi însã deloc în ordine ca terenul sã ajungã în proprietate privatã pentru construirea unui cartier rezidenþial sau al unui Mall. Pe acel teren ar trebui construit bazin olimpic acoperit, salã polivalentã, pantionar articial acoperit sau blocuri ANL - deci ceva de utilitate publicã.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

MesajTrimis: 10/01/2008 12:46    Titlul subiectului: Mall&parcarea Raspunde cu citat (quote)

Cum nu am pomenit nimic ,nici de vreun ansamblu rezidential .......dar mai cu seama de un MALL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rezulta ca stiti deosebit de bine la ce m-am referit.......stiti si dvs care este preconizata destinatzie a stadionului.....

Sunt de acord cu dvs in privintza bazinului sau unei sali de sport.....dar pentru astea ar fi parcari.........?

In MOD SIGUR terenul va avea aceiasi utilitate publica ca si terenul public trecut in proprietate selecta de la cap pod Decebal........

Oare sub pasajul de cale ferata nu se pot realiza parcari?.......hmmm.......i-a sa ne gandim!
rebel
Membru 2
Membru 2
rebel

Data inscrierii: 12/Dec/2007

MesajTrimis: 22/01/2008 18:54    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bazin avem deja in centru... :lol: putem sari in cap in el, iar daca sintem cuminti, ne baga ghiusi si apa... :-P
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

MesajTrimis: 22/01/2008 21:28    Titlul subiectului: edificiu Raspunde cu citat (quote)

Rebel te exprimi empiric.......acel edificiu e mai mult decat un bazin.....e ceva maretz... pe adancime......daca nu vorbesti frumos sigur Gyulea nu o sa bage apa! :lol: :lol:
rebel
Membru 2
Membru 2
rebel

Data inscrierii: 12/Dec/2007

MesajTrimis: 23/01/2008 06:36    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am sa vorbesc frumos despre el doar de la vara incolo... despre FOSTI primari, numai de bine :innocent:
Abia astept...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Comenteaza articolele din GNV Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum