| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Cine credeti ca va fi primarul orasului Satu Mare in mandatul 2008-2012? |
| Adam Boer |
|
16% |
[ 2 ] |
| Claudiu Ardelean |
|
0% |
[ 0 ] |
| Radu Bud |
|
25% |
[ 3 ] |
| Dorel Coica |
|
41% |
[ 5 ] |
| Gabor Kereskenyi |
|
8% |
[ 1 ] |
| Iuliu Ilyes |
|
8% |
[ 1 ] |
| Gabriel Les |
|
0% |
[ 0 ] |
| Ovidiu Silaghi |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Voturi totale : 12 |
|
| Autor |
Mesaj |
Portos Membru

Data inscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 117 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 25/02/2008 17:43 Titlul subiectului: |
|
|
psd -ul daca vrea sa intre in turul II tre sa vina cu cineva greu gen Sever , MC Hammer , dna Rusu daca nu va scoate sub 2000 de voturi _________________ " Creierul gol este salasul diavolului ' |
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

Data inscrierii: 12/Dec/2007 Mesaje: 337
|
Trimis: 25/02/2008 18:48 Titlul subiectului: |
|
|
pai are ciocan domiciliul in satu mare? _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
http://rebel-sm.blogspot.com/
Opriti planeta!!! vreau sa cobor... |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 312
|
Trimis: 25/02/2008 19:08 Titlul subiectului: |
|
|
Lasa-ma Rebel cu Ciocan asta ... acuma tocmai de un taraf avem noi necesitate ? El l-a votat si dupa el toata ciurda aia de prosti de i-a tunat si i-a adunat gramada ! Cand in atatea locuri ar fi trebuință de bani... noi ii aruncam pe taraf .... _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

|
Trimis: 25/02/2008 19:30 Titlul subiectului: |
|
|
Conteaza ce scrie-n buletin... si-i musai sa scrie timp de 6 luni inainte de alegeri... da' s-au incalcat reguli mai importante ca asta... ce ma mir? _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
|
| Sus |
|
 |
junioru Membru

Data inscrierii: 14/Feb/2008 Mesaje: 163
|
Trimis: 28/02/2008 01:14 Titlul subiectului: |
|
|
nu-s de acord cu cine zice sa nu candideze anul asta Boer.
pai de ce sa nu candideze?
Constantinescu a pierdut serios in 1992 si a castigat detasat in 1996
Boer si-ar face publicitate serioasa candidand
plus ca daca arata ce poate,are sanse serioase de castig...
vreau sa va zic ca e singurul candidat care se intereseaza serios de oras nu doar cand vine campania... |
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

|
Trimis: 04/03/2008 06:47 Titlul subiectului: |
|
|
citesc "Gura tirgului" de azi si ma minunez cit de naivi ne cred unii. E vorba de sondajele "transpirate" din partidele politice.
Parerea mea este ca ori sint facute prost ori sint "cosmetizate" dupa interesele partidelor... cel ce iese cel mai tare in evidenta este sondajul pnl: les peste bud si coica??? de les stiam ca se pregateste de o candidatura independenta dar acum miros niste negocieri cu pnl pe linia baba alina . asta, care pe linga ca va stabili candidatul pnl, are menirea de a scoate basma curata actuala conducere. pai cind peneleii vor trebui sa dea socoteala bosilor de la bucale pentru rezultatele proaste, vor scoate sondajul si vor considera rezultatul drept unul normal. Apare totusi o mica dilema pentru gasca sulaghiana: bud. Adica? Pai procentul acestuia ii pune in dilema. daca e prea mare, taxiceanu il va desemna candidat la primarie, daca e prea mic, diferenta dintre sondaj si eventualul efect de la alegeri ar arunca o lumina proasta asupra sondajului menit sa-i mentina la conducere. Deci silaghi si gasca mizeaza pe o singura carte: bud nu va candida... Si daca totusi o va face?
PS: parerea mea este ca sondajul cel mai apropiat de realitate este cel al pdl. Si probabil cel al fdg, de unde cred ca n-a "transiprat" tot. _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
|
| Sus |
|
 |
|