Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Propunerea Bugetului de venituri si cheltuieli pentru 2007

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Orasul tau
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
adam.boer
Membru 2
Membru 2
adam.boer

Data inscrierii: 16/Iul/2006

MesajTrimis: 15/12/2006 19:25    Titlul subiectului: Propunerea Bugetului de venituri si cheltuieli pentru 2007 Raspunde cu citat (quote)

A aparut pe siteul primariei propunerea bugetului de venituri si cheltuieli pentru 2007: [url]http://www.satu-mare.ro/consiliul/proiecteHCL/propbuget.html[/url]

Citez:
"- salubritate stradala si dezapezire stradala, pentru curatenie in subsolurile blocurilor in cartiere 6.000.000
- ALTE CHELTUIELI (pentru realizarea dezinsectiei si deratizarii, pentru amenajare terenuri de joaca, ecarisaj, achizitii mobilier urban, verificari poduri etc.) 2.650.000"

Aceasta suma, adica 8.650.000 RON = 2.500.000EUR, va merge dupa estimarile mele in proportie de minim 80% catre firma FLORISAL S.A.

Am calculat:
- Florisal (salubritate, dezapezire, dezinsectie) 7.000.000 RON
- terenuri de joaca 700.000 RON
- ecarisaj 350.000 RON
- mobilier urban 350.000 RON
- verificari poduri 350.000 RON

Nu sunt de acord ca firma FLORISAL S.A. sa primeasca in anul 2007 o suma de 2 milioane de EUR in conditiile in care prestatiile acestei firme in 2006 au fost sub asteptarile mele. Pentru aceasta suma de 2 milione de EUR, prevazute pentru anul 2007 ar necesită sa avem in 2007 un oras "bec", adica "sa putem manca peste tot de pe strada".

Ma indoiesc sa fie asa!....

Totodata pentru reparatii strazi (plombari) au fost prevazute "numai" 5.300.000 RON (1,5 mil. EUR). Adica mai putin decat pentru salubrizare!
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

Data inscrierii: 11/Noi/2006

MesajTrimis: 18/12/2006 11:18    Titlul subiectului: Bec! Raspunde cu citat (quote)

Interesante calcule si mai ales interesante comentarii! Domnu' Boer spuneti-mi si mie un oras din asta "bec" de unde "se poate manca de peste tot de pe strada"! Ma gandesc ca dupa sarbatori cand o sa fiu plictisit de carnati si caltabos, sa incerc si eu specialitatea asta culinara "de pe strada" ! Poate ma sfatuiti si cu ce sa o asezonez ,merge si cu salata de varza ,se poate bea si o bere? :lol: Mai stiti daca o sa-mi placa o sa fac si eu "gat" alaturi de dvs in schimbarea Florisalului si aducerea unei firme care nu doar o sa ne curete ( de bani) dar o sa ne si hraneasca! :lol:
adam.boer
Membru 2
Membru 2
adam.boer

MesajTrimis: 18/12/2006 12:11    Titlul subiectului: Cum sa mancam de pe strada? Raspunde cu citat (quote)

Vai domule Trasnea,

am tradus si eu o zicala din limba germana. Si cum este si firesc, aceste orase se gasesc exact acolo de unde vine aceasta zicala. Cum ne-ati dat de intels, oricum o sa vizitati peste cateva zile un astfel de oras!

Si noi avem insa o specialitate, la noi poate sa manance maidanezii de pe strada.
adam.boer
Membru 2
Membru 2
adam.boer

MesajTrimis: 19/01/2007 20:27    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ieri a avut loc dezbaterea publica pe tema bugetului 2007. In afara de mine au fost prezenti inca 3 cetateni. Era o situatie tragicomica: domnul primar, consilieri si functionari 8 la numar, presa locala cu vreo 10 persoana si 4 cetateni care doreau sa combata bugetul pe anul 2007. Pana la urama intrebari referitoare la bugat am pus numai eu.

Trebuia sa fim acolo nu 4 ci 4.000 si atunci poate s-ar fi schimbat ceva. Exact cum mi-a zis domnul primar intr-o audienta: " nu pot sa transform un intreg oras dupa dorintele tale".... nu are dreptate?
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

MesajTrimis: 19/01/2007 20:57    Titlul subiectului: Buget Raspunde cu citat (quote)

Da domnu Boer v-au dat si la ziar ca ati pus intrebari! Inaltator! Si daca eram 4.000 ( in conditiile in care astia patru mii ar fi aflat de discutie) ce credeti ca s-ar fi intamplat?80% nu modificam ca asa trebuie,20% dam cum stim noi la cine vrem!Daca ar fi fost un Trasnea si ar fi spus nu mai dati la ala si la ala ca sunt banditi si isi bat joc de lucrari ,mai bine faceti aia si aia ca trebuie,credeti ca Gyulus& Co ar fi zis "Da ma are dreptate si fraeru' asta" "Hai sa nu le mai dam!"VAX! Niste ipocriti!
adam.boer
Membru 2
Membru 2
adam.boer

MesajTrimis: 19/01/2007 21:11    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Astea sunt presupuneri domnule Trasnea pana cand nu se incearca. Nu credeti ca incompetenta si scepticismul merg mana in mana?

Discutiile pe acest forum cu totul ca sunt interesante, au un consecință infim si foarte indirect asupra celor care ne conduc, si nu vor schimba mare lucru. Lucrurile se transforma doar prin exercitii democratice - si din pacate singurul exerciutiu democratic care functioneaza in Romania sunt alegerile.

Desi, mai ales acuma in UE, sunt o înșiruire de alte exercitii democratice prin care se pot influenta mersul lucrurilor.
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

MesajTrimis: 19/01/2007 21:37    Titlul subiectului: Efecte Raspunde cu citat (quote)

Domnule Boer efectele acestui forum sunt uneori mai mult decat suficiente ! Efectul se va vedea cu siguranta!
In alta ordine de idei nu mugetul gloatei este calea spre echilibru! 4.000 de glasuri ar fi cerut fiecare altceva! Chiar as fi vrut sa-l vad pe Iulica cum stapaneste 4.000 de oameni cand vine vorba de BANI!
Consider ca in debutantul rand la sedinta ar fi trebuit sa fie TOTI CONSILIERII deoarece ei ar necesită sa fie vocea cetateanului! Pentru ca ei ar fi trebuit sa reprezinte obstea asa cum se cuvine din ocazie ce au fost alesi prin "exercitii democratice"! In fapt stimatii consilieri nu sunt decat niste loaze puturoase ,simple marionete politice, adunate la o masa din care unicul lor scop este sa se imbuibe cat mai mult!
Dar fiindca tot ati amintit de UE mai exista o pargie a exercitiului democratic,chiar daca la noi este inca firava si plapanda iar prin natura ei este si oarba..................Justitia!
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Orasul tau Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum