Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

REAL - fara EGAL !

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Cazuri si necazuri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Adriana
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007

MesajTrimis: 09/09/2007 15:18    Titlul subiectului: REAL - fara EGAL ! Raspunde cu citat (quote)

In data de 05 septembrie a.c. am fost la cumparaturi cu familia in acest magazin.Lume curios de multa , avand in vedere ca era mijloc de saptamana, fara tichete inca si nici ora nu era asa de avansata (cam in jurul orei 19 ).Nu am facut multe cumparaturi ...insa din pacate numai aici gasesc anumite produse... ca altfel ...In fine ... ajungand la case atunci ne-am lovit de problema ... functionau la ora aceea 9 (noua ) case , iar la fiecare casa randul celor care asteptau se pierdea printre randurile de marfa, deja nu mai puteai trece prin capatul rafturilor de marfa dinspre case pt. ca te loveai de oamenii care asteptau docili ca pe vremea raposatului sa le vina randul la case . Ma rog unii mai rabdatori , altii cautand si uitandu-se spre cer de parca de acolo ar fi trebuit cerut socoteala ! In sectorul "Supraveghere case " doua cucoane ... care supravegheau ... oare ce ? ... ca de mult trebuiau sa-si faca treaba pt. care sunt platite . Eram pe punctul de a lasa caruciorul cu cele cateva cumparaturi acolo in mijlocul magazinul si sa o iau la sanatoasa , cu gandul sa nu ma mai intorc acolo . Atunci am zarit un domn care purta o discutie cu una dintre cucoane . Fiind destul de aproape , desi n-am auzit in intregime discutia mi-a dat tousi o umbra de speranta ca nu ne va ajunge noaptea stand la rand ... Domnul reprosa pe un ton f hotarat , insa cu o voce inceata , situatia de la case si reclama faptul ca nu isi fac treaba , scuzele fiind aceleasi , ca nu au personal ..domnul la un moment dat a pus o intrebare de o mie de puncte cam asa : Dvs. stiti cine sunt eu ? Atunci cucoana s-a oprit din explicatii si a amutit , cred ca s-a perindat prin mintea ei reprezentanti ai protectiei consumatorilor , finante ori mai stiu eu cine ... cand domnul i-a raspuns raspicat : Doamna eu sunt CLIENTUL ,CUMPARATORUL si decat sa stati de vorba acum cu mine FACE-TI ceva !
N-am crezut , insa peste 2 minute cucoana s-a intors si a spus : se poate veni si la casa aceasta ! - faptul ca nu mai aveau pungi n-a mai contat..
Pentru a verifica ca aceasta intamplare a fost reala si pt a vedea ce-i mai nou pe la REAL , sambata am fost din nou la Real, erau in functiune mai multe case..si cand s-a facut coada , repede a venit o alta doamna de la "Supraveghere case " a intrat in casa si ne-a invitata sa mergem si acolo !
Am scris aceasta intimplare - sesizare cu un pic de plăcere si speranta , ca poate nu-i totul pierdut inca pt. comertul nostru satmarean... Intrebarea este doar una .. de ce trebuie sa asteptam intodeauna sa ni se spuna ce avem de facut .. cand este evident ?!
nina
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 14/Iul/2007

MesajTrimis: 05/10/2007 20:49    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vai si amar de REAL-ul nstru si de cei angajati acolo.....personalul lasa de dorit...daca tot au fost pregatiti in alte orase de ce nu au venit pregatiti de acolo.poate trebui sa -i duca la nemti sa se perfectioneze si atunci le explica neamtul cum sta treaba :lol:
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
rodica
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006

MesajTrimis: 05/10/2007 23:31    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am citit pe undeva,cum ca obligatoriu functionarii care sint in contact cu publicul,clienti,obligatoriu trebuie ca sa urmeze un curs 'de buna purtare '?O fi oare acest lucru valabil si in satu mare?Indiferent de zona geometrica cred ca functionarii din intreaga tara au nevoie de acesta.Daca exceptii exista,aceasta este firesc...exceptia intareste regula.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Cazuri si necazuri Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum