Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

REFERENDUM impotriva constructiei !!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> O biserica ortodoxa in Piata Libertatii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
vghe
Junior
Junior

Data inscrierii: 28/Mar/2006

MesajTrimis: 14/11/2007 19:57    Titlul subiectului: REFERENDUM impotriva constructiei !! Raspunde cu citat (quote)

Acum intreb doar asa ca sa stiu si eu si poate ca dau o idee buna :p :-P
S-ar putea organiza un referendum la nivel local impotriva constructiei unei biserici in parc ? Sincer eu nu vad de ce nu, dar va rog sa va dati cu parerea, poate-poate
:o)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Lady M.
Membru 3
Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006

MesajTrimis: 15/11/2007 10:03    Titlul subiectului: Re: REFERENDUM impotriva constructiei !! Raspunde cu citat (quote)

vghe a scris:
Acum intreb doar asa ca sa stiu si eu si poate ca dau o idee buna :p :-P
S-ar putea organiza un referendum la grad local impotriva constructiei unei biserici in parc ? Sincer eu nu vad de ce nu, dar va rog sa va dati cu parerea, poate-poate
:o)

Din ce stiu eu la referendum te intreaba daca esti de acord cu ceva, nu daca nu esti de acord. Ar trebui reformulat :-D
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

Data inscrierii: 11/Noi/2006

MesajTrimis: 15/11/2007 18:07    Titlul subiectului: LEGE Raspunde cu citat (quote)

Hahahaha,misto asta cu referendumu'.Dar tot Lady cred ca a solutionat cazul cu noua biserica.....Legea care interzice constructia pe spatiul verde.....
adam.boer
Membru 2
Membru 2
adam.boer

Data inscrierii: 16/Iul/2006

MesajTrimis: 15/11/2007 21:11    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cum domnule Trasena? LadyM este ecologista?
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Lady M.
Membru 3
Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006

MesajTrimis: 16/11/2007 22:09    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

adam.boer a scris:
Cum domnule Trasena? LadyM este ecologista?

Cu permisiunea dvs, da. Ce, nu am voie? Ma iei la tine in echipa? Apropo, tot vroiam sa te intreb. Cum vine asta cu sporturile extreme. Daca faceti nu stiu ce terenuri pe malul Somesului nu desfiintati spatii verzi? Si extremistii astia n-or sa pice cu curu in Somes?

Trasnea ... ce problema am rezolvat eu?
sibil
Junior
Junior

Data inscrierii: 17/Feb/2008

MesajTrimis: 21/03/2008 17:25    Titlul subiectului: o alta locatie pentru biserica ortodoxa Raspunde cu citat (quote)

Pentru ca s-a dat legea ocrotirii spatiilor verzi acum nu se mai poate construi biserica ortodoxa in Parcul Vasile Lucaciu. Oricum, nu era deloc bine, o biserica in spatele (sau lateralul) altei biserici. Era caraghios. Dar se aprobase, ba chiar se sfintise locul!. Toata omenirea era revoltata ca se mai desfinteaza un parc si asa îndeajuns de putine in acest oras(doar trei).Ei acum , dupa ce s-a dezbatut indelung subiectul amplasamentului bisericii si in presa, dar observ ca si aici pe acest forum (subiect inca de acum 2 ani) s-a gasit alta locatie pentru ridicarea bisericii. Si unde ? La Capul Podului Golescu!!!!!!. Adica , pe langa faptul ca exista o Biserica Ortodoxa la celalat capat , se mai aseaza una la capatul asta, de parca podul se intinde dintr-o biserica in alta sau altfel spus de parca bisericile ar fi pilonii unui pod.Dar asta ar fi cea mai mica problema de inestetica urbanistica si chiar caraghioslac arhitectonic.Durerea cea mare este ca SE DESFINTEAZA O PACARE!!!!!. Si asa sunt destul de putine, insuficiente si prost amenajate. Dar chiar parcarea de langa pod, unde e si piata si unde nu gaseste nici un loc de parcare, ci trebuie sa dai ocol pietei de cateva ori sa gasesti un loc regulamentar ,(adica sa prinzi momentul cand iese unul cu masina si rapid sa intri in locul lui nu cumva sa se ocupe), se gasesc edilii nostri sa o desfinteze???? Ei binenteles ca nu contenesc sa incurajeze blocatul rotilor masinilor, ca doar banii la buget trebuie sa intre cat mai repede si cat mai mult. DAR UNDE SUNT PARCARILE??? NE PERMITEM SA MAI DISPARA INCA UNA??
Adriana
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007

MesajTrimis: 21/03/2008 19:32    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ai dreptate Sibil ! Perfecta dreptate , dar vezi tu alesii nostri nu stiu sa zica un NU raspicat cand este vorba de biserici ! Vom deveni curand un oras al bancilor si al bisericilor , nu conteaza cate si unde ! Daca popilor le trebuie fiecaruia o biserica ! Numa sa fie destui fraieri care sa plateasca ! Eu a-si propune ca si pe partea cealalta a podului sa se mai faca cate o biserica una catolica si una reformata ca sa fie si echilibrat si bine reprezentat nu ? ce zici ? :whistle:
sibil
Junior
Junior

Data inscrierii: 17/Feb/2008

MesajTrimis: 22/03/2008 10:09    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De ce nu calvinista, luterana sau franciscana? Ca din astea nu avem, nu? javascript:emoticon(':lol:')
:lol:
rebel
Membru 2
Membru 2
rebel

Data inscrierii: 12/Dec/2007

MesajTrimis: 22/03/2008 10:19    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

biserica aduce voturi deci nu poate fi neglijata... in 2004 preoti romani sfatuiau enoriasii sa voteze cu ghiulea numai sa nu iasa un candidat nepesedist roman... ati vazut ce a iesit... mita lui ghiulea e din bani publici asa ca e mai mare decit poate oferi indiferent ce alt candidat. daca iles retrocedeaza terenuri de milioane de euro bisericii catolice nu e natural sa-l sprijine? prostii de ortodocsi si greco-catolici se vind mai ieftin... carnea de magar nu valoreaza prea mult... mai ramine sa cumpere pocaitii lui les si are tot spectrul bisericesc rezolvat... iar noi ne facem griji pentru bisericile lor... nu-i musai sa intri in biserica sau sa pupi sutana ca sa crezi... :innocent:
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
normal
Junior
Junior
normal

Data inscrierii: 24/Iul/2008

MesajTrimis: 24/07/2008 18:40    Titlul subiectului: probabil cam tarziu, dar .... Raspunde cu citat (quote)

NU! impotriva bisericii in acel loc. doar nu vreti sa-i opriti in acest fel pe cei care fac sensu'?!?. macar daca s-ar putea gasi o metoda.

cam slabut acest referendum :(
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> O biserica ortodoxa in Piata Libertatii Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum