Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Renuntari mai multe la cetatenie

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Satmareni de pretutindeni
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Iaurtcufructe
Membru
Membru
Iaurtcufructe

Data inscrierii: 02/Apr/2006

MesajTrimis: 18/04/2006 09:06    Titlul subiectului: Renuntari mai multe la cetatenie Raspunde cu citat (quote)

Stirea zilei

Renuntari mai numeroase la cetatenie

Numarul satmarenilor stabi-liti in strainatate care au solici-tat in acest an renuntarea la ce-tatenia romana este mult mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut. Bilantul activi-tatii pe primul trimestru al Ser-viciului Comunitar de Eviden-ta si Eliberare a Pasapoartelor Simple Satu Mare, evidentiaza faptul ca in primele trei luni ale anului 2006 au fost inregi-strate 87 de solicitari privind renuntarea la cetatenia roma-na din bucată unor satmareni stabiliti in strainatate, fata de numai 13 inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut. Conform subcomisarului Simona Babici, sefa SCEEPS Satu Mare, cererile privind re-nuntarea la cetatenie se depun la ambasada Romaniei din tara in care s-a stabilit solicitantul.

Stela Tudor

Da, din pacate legile privitoare la acordarea cetateniei statului adoptiv se innaspresc - vezi Austria.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Marcella
Junior
Junior

Data inscrierii: 15/Sep/2006

MesajTrimis: 07/08/2007 19:28    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu in momentul de fata am renuntat la rezidenta in Romania.As putea sa cer cetatenia aici dar...ma mai gandesc un pic.
A trebuit sa renunt la rezidenta in Romania,nu pt ca mi-ar fi cerut-o autoritatile de aici sau oarece situatie la locul de munca,ci culmea o situatie absurda legata de un gol in legislatia romaneasca m-a pus in situatia de a fi obligata sa renunt la rezidenta in tara mea.
Cetatenia mi-o mai tin inca doar pt ca am o micuta proprietate acolo si nu m-am hotarat inca ce sa fac cu ea .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Satmareni de pretutindeni Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum