Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Satmareni din alte parti, la voi cum se face ?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Satmareni de pretutindeni
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Pam Param
Junior
Junior
Pam Param

Data inscrierii: 28/Feb/2007

MesajTrimis: 02/03/2007 18:33    Titlul subiectului: Satmareni din alte parti, la voi cum se face ? Raspunde cu citat (quote)

Ma gandeam ca ar fi un loc potrivit ca in aceste pagini sa apara metode si mecanisme care functioneaza cu succes in alte parti ale lumii, iar aici acasa sunt innecate in birocratie, incompetenta si frica asumarii responsabilitatii.
Birocratie este peste tot in lume. Nu noi am inventat-o. Dar ne putem "mandri" ca am ridicat-o la rang de arta. La fel si fuga de responsabilitate. Cand e sa puna cineva o semnatura ori stampila pe un act, are trebuință de alti 7 care sa semneze ca da e ok, si numai dup-aia si cel care trebuia initial DOAR el/ea sa semneze, o face.
Hai sa-i provocam pe satmarenii asezati in alte locuri in lume sa ne invete cate ceva despre cum merg lucrurile peste hotare. De unde am putea invata, unde am putea corecta, sau ...(m-as mira) unde suntem mai buni.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
rodica
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006

MesajTrimis: 04/03/2007 18:09    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

:lol: toate bune si frumoase acasa.Minunat si nota 10 la democratie.
Sus
Pionier
Junior
Junior
Pionier

Data inscrierii: 28/Feb/2007

MesajTrimis: 21/03/2007 14:46    Titlul subiectului: Mda Raspunde cu citat (quote)

Mda
Asa mai merge.
Chiar, la noi DE CEEEEEEEE nu se poate, tovarasi ?
Sus
rodica
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 28/03/2007 00:21    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Este un inceput pentru orice.Chiar si pentru eliminarea birocratiei.Dupa o generatie de buni manageri,lucrurile se vor schimba.Cind exista o disfunctie :-/ ,sigur,problema vine de sus.Un bun manager stie sa isi aleaga angajatii,si cind o face o face avind in vedere criteriil de mare randament.Functionarul isi va pastra serviciul atita timp cit el va da randament maxim,ori cum se zice poate lucra under pressure,team worker.Ce merge bine la noi,ei bine odata am fost la consiliul popular sa scot certificatul de nastere al baiatului.Ei bine,doamna ofiter de acolo este de mentionat.Cineva sa iti zimbeasca ei bine,nu intilnesti la tot pasul.Multumiri si pe aceasta cale.Ce merge bine la noi,ei bine cred ca surprize,surprize.D-na andreea chiar ca face imposibilul,posibil.Si fara birocratie,important este sa iti aduci aminte numai de lucrurile bune.Asta este secretul tineretii spirituale.
Sus
rodica
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 24/04/2007 14:50    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dar oare ma gindeam si la obligativitatea morala a noastra a celor care traim 'pretutindeni'de a nu creea o fotografie destorsionata a unei prea visate democratii si libertati existente inafara granitelor.Sint lucruri ce merg mai bine,mai greu,nu merg deloc au nevoie de proteze ca sa o clatini din loc chiar si in marile democratii.Daca noi avem un ochi mai critic in ceea ce priveste orasul nostru este pentru ca il consideram un loc pe care il dorim mai bun decit oricare altul.La Satu Mare,as dori sa cred ca acum o noua era se va naste in care idealul,solidaritatea vor prevela.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Satmareni de pretutindeni Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum