| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 03/05/2007 18:33 Titlul subiectului: Scrisoare |
|
|
Baietii de la GNV va timisei o scrisorica ( de vreo doua saptamani) .O primirati? _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
GNV Moderator

Data inscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 89 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 03/05/2007 21:08 Titlul subiectului: Re: Scrisoare |
|
|
| TRASNEA a scris: | | Baietii de la GNV va timisei o scrisorica ( de vreo doua saptamani) .O primirati? |
Nu am primit nici o scrisoare de la dvs. Poate s-a ratacit sau a trebuit sa se rataceasca. Mai investigam dimineata, dar in procent de 99% nu am primit nicio scrisoare care sa ne determine sa credem ca e de la dvs. _________________ [url]www.gazetanord-vest.ro[/url]
Ziarul care conteaza! |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006 Mesaje: 506 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 07/05/2007 22:27 Titlul subiectului: Croatia |
|
|
Am scris o tamnpenie aici, de aceea am sters!!!!!!!!  _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti!
Ultima modificare efectuata de catre Lady M. la 08/05/2007 18:35, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 08/05/2007 12:56 Titlul subiectului: !!!!!!!!!!!!! |
|
|
Hai bai Lady si cu tine! Ma uit in fiecare zi la topicu asta poate gasesc astia de la GNV "beletu" si tu ma iei cu Croatia.......De ce nu intrebi la "Unde mergem in concediu"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ?????????????????????????/ _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006 Mesaje: 506 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 08/05/2007 18:27 Titlul subiectului: Re: !!!!!!!!!!!!! |
|
|
| TRASNEA a scris: | | Hai bai Lady si cu tine! Ma uit in fiecare zi la topicu asta poate gasesc astia de la GNV "beletu" si tu ma iei cu Croatia.......De ce nu intrebi la "Unde mergem in concediu"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ?????????????????????????/ |
Am gresit topicu ! Sorry!!!!!  _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
|