Adriana Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 312
|
Trimis: 20/01/2008 17:54 Titlul subiectului: Se pot vopsi haine in Satu Mare ? |
|
|
Se mai intampla ca sa doresti sa-ti reconditionezi , un pantalon mai uzat , o jacheta s-au ma rog o imbracaminte la care tii si iti este comoda si nu vrei inca sa renunti la ea . Imi pare rau ca iar trebuie sa apelez la vremurile trecute , dar atunci gaseai si vopsitorii de haine! Zilele trecute m-am bucurat enorm cand trecand pe str. Cosbuc , am vazut reclama mare si tare deasupra casei cu nr.-ul 6. S.C. Borbala S.R.L. cum ca pe langa curatare ,spalare de haine are si vopsitorie ! Ce plăcere pe capul meu ! Avand in vedere ca programul meu de lucru este pana la 16.30 si al lor este pana la 17 , fuga fuguta sa prind deschis ma prezint cu problema la ei . SURPRIZA !!!ma lasa sa spun ce-am de spus , ca la sfarsit sa-mi spuna ca nu se ocupa de vopsit ! Reactia mea fireasca zic eu a fost " Si-atunci de ce reclama de afara ? N-ar fi cazul sa o schimbe ?" Oare cati fraieri ca mine au trecut pe-acolo ? Protectia consumatorului n-are nimic de zis ? S-au nu este obligatoriu sa executi ceea ce reclami cu buna stiinta ? Intrebari la care totusi mi-ar placea sa primesc si un raspuns ! _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|