Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sfintii finantisti

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Organele statului
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Pam Param
Junior
Junior
Pam Param

Data inscrierii: 28/Feb/2007

MesajTrimis: 01/03/2007 18:17    Titlul subiectului: Sfintii finantisti Raspunde cu citat (quote)

Asa cum am spus si la vamesi, as fi putut sa Copy-Paste si aici. Adica, ne-ar interesa povestirile siropoase ale vizitatorilor/participantilor la acest forum, in legatura cu experientele lor cu finantistii. Cati au cotizat de Pasti, de Craciun sau pur si rudimentar pentru ca in ziua respectiva n-aveau caciula-n cap. Sau pentru ca o aveau. Decideti voi pe baza a ce zic cei ce-au curajul si vor sa spuna. Ca eu as vrea sa citesc....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Lady M.
Membru 3
Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006

MesajTrimis: 01/03/2007 20:57    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai tu de ce nu iti spui povestea daca stii ca iau cadouri? Mie nu mi-o cerut nici astia desi povesti despre ei am auzit multe. Ce stiu mai sigur e ca cei de la Garda sunt mai lacomi si ei te ameninta cu amenzile mai grase. Io am firma de vreo 3 ani si nu m-a controlat nimeni. Poate sunt norocoasa, dar e adevarat si ca mi-am platit toate taxele la zi. Din pacate :-/ :weep: . Din proprie experienta stiu ca unii dintre finantisti sunt nesuferiti, ca is putori ordinare si ca, nu demult, unul m-a amenintat cu executarea silita pentru o amenda de 10 lei, ca persoana fizica, pe care o platisem dar el n-avea tidula. Pentru ca i-a fost lene ori nu stia sa butoneze calculatorul, finantistu m-a amenintat, cum iti spuneam, cu poprirea pe salar, dupa care a plecat cu coada intre picioare cand l-am amenintat cu sesizari la toate organele posibile. Avea tupeu cat China individu. Dar, nu te plictisesc ca nu e ce vrei tu.
Stiu niste prieteni care erau calcati frecvent de Garda, in jurul Craciunului cota era de 5 milioane vechi ori o amenda de 15. Buna afacerea. Pentru patron asta nu e stopaj la sursa? O sa-l descopere probabil alt comisar :lol: :lol:
Pionier
Junior
Junior
Pionier

Data inscrierii: 28/Feb/2007

MesajTrimis: 02/03/2007 16:45    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Intrebare intrebatoare:
Poate stiti voi, ca eu nu am tangenta cu "interiorul" finantelor. Au avut baietii norma de amenzi?
Stiti si voi ca "ghioceii" rutieri faceau kestia asta multa vreme. Te opreau si daca nu-si facusera planul pe luna respectiva .... invariabil aveai o amenda. Gaseau ei amenzi. Ca vorba aia, care Dacie e perfecta pentru drum?
Sus
Lady M.
Membru 3
Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006

MesajTrimis: 02/03/2007 22:33    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

claudio a scris:
Salut.povesti tot auzim,eu cunosc vreo 3 de la garda ,sa sti ca sunt de treaba .Sunt tineri,deci ii cunosc din alte imprejurari nu din controale deci prea numeroase nu pot spune .Pe al patrulea il cunoscusem anul trecut in vara deci este doar un cunoscut si nu prieten,se scapase zise el ceva de servici dar asta mai incolo.

Inseamna ca tu cunosti cam toata Garda, iar concluzia e ca-ti poti face linistit o firma. Ba chiar mai mult, poti trage un tun doua mititele. Conditia e sa fie cu cat mai multe zerouri :lol:

Pionier a scris:
Intrebare intrebatoare:
Poate stiti voi, ca eu nu am tangenta cu "interiorul" finantelor. Au avut baietii norma de amenzi?
Stiti si voi ca "ghioceii" rutieri faceau kestia asta multa vreme. Te opreau si daca nu-si facusera planul pe luna respectiva .... invariabil aveai o amenda. Gaseau ei amenzi. Ca vorba aia, care Dacie e perfecta pentru drum?

Da cate intrebari mai ai Pionierule, te crezi la interogatoriu? Ca sa-ti fac pe plac pe jumatate, parerea mea e ca plan au, pentru ca tocmai ei spun in ultima vreme ca nu si-au realizat planul pentru ca era irealist. Ca la amenzi ori la altceva nu si l-au indeplinit, asta nu mai stiu :whistle:
rodica
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006

MesajTrimis: 11/10/2008 00:29    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ca mica diversiune,as dori sa va povestesc,cam cum puteti reintra in posesia taxei de pasaport,daca v-ati razgindit dupa ce v-ati inghesuit mult si bine la coada sa vi-l faceti.De platit,usor,de restituit mai greu,si pentru a il contrazice pe tatal meu ca de la aia nimeni nu mai vad un sfant,am luat cu asalt lungul si anevoiosul drum al restituirii.Ve-ti fi indrumat la cam 5,de acolo,la et2,sus bineinteles,ca trebuie sa asteptati pina ce functionara de la5 urca la birou,poate pina la urma,va trebui sa reveniti jos,pentru ca dupa un apel telefonic cu cei de la2,sa vi-i se sugereze sa urcati iar la2 unde sint puse cererile de rembursare a taxei de pasaport.Sus,functionara tocmai va iesi grabita la sefu cu niste acte,iar colega,noua bineinteles nu stie unde sa caute,mai stati pina se intoarce functionara care stie locu.Parca este intr-un dosar...da,uitase si i-am reamintit ca este in dosarul unde se afla si cererile de rambursare a acizelor.Uf,iate si dosarul mult rivnit,primesc cererea si o completez,dupa o saptaman,mi-i se vor rambursa banii,fericita cobor si in masina ai zic la tatal meu,joia fac cinste .La 9sint la casieria de la finante,nu doamna,este oa alta caserie care fac restituirile,aici se fac numai cele auto,ma duc la casieria indicara,nu...linga palmier,este casieria pe care o cautati.O gasesc,dar din pacate nu cum mi-a fost spus de la 9 la 12 ci de la 12 la 13,resemnate ma intorc la masina,hai tati mai avem trei ore..pina la 12 sint întâia care soseste,ma duc la o functionara care imi ia datele de pe pasaport,certificat de nastere,poze xeroz,fatal,este un nr inscris gresit care trebuie reintrodus corect in banca de date.Vine sefu,hai,ca merge,imi zic in gind...ai iau sau nu,sau da sau nu...sau da sau nu...la casierie sint pofitita...si triumfal ies cu cei 96 de lei,fluturind triumfator,din impunatoarea cladire a finantelor.La o bere,tati
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Organele statului Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum