Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Stefan Szabo - L-am prins!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Comenteaza articolele din GNV
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

Data inscrierii: 11/Noi/2006

MesajTrimis: 03/05/2007 16:52    Titlul subiectului: Stefan Szabo - L-am prins! Raspunde cu citat (quote)

Frate,chiar ca l-ati prins.......Meserias lucrat! Poanta e ca l-ati mai prins si voi si altii de vreo cateva ori......da a scapat cu NUP! Acum l-ati prins si pe godacelul Rudi,care statea tupilat ca porcu' in nutretz ,da poate si asta o sa ia un NUP! E foarte meserias rahatu' asta de Baronache....nu numai ca-si naseste afacerile cu banii satmarenilor dand din avutul nostru al tuturor dupa cum vrea muschii lui de bozgor,da mai nou isi plateste si politele de partid,alea care-l ajuta la luat NUP-uri! Groapa ecologica e un bun exemplu!

Acu ce o sa face-ti? O sa-l dati in gat la DNA! Posibil! Da foarte sigur e ca o sa mai i-a un NUP! Asa ca degeaba ma scarpin eu pe burta de fericire ca magraonu' a fost prins cu fofarlica......ca vine iara coana Justitica si mai da un NUP! Oricum felicitari ! Mai sapati! Poate si NUP-urile astea au un sfarsit!
Lady M.
Membru 3
Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006

MesajTrimis: 07/05/2007 22:09    Titlul subiectului: Hop si io Raspunde cu citat (quote)

Am ratat felicitarile la zi, dar cred ca is bune si dupa, nu? Foarte bine documentat. Si eu auzisem ceva de brutariile din Ungharia dar nu credeam ca o sa sio aflu atatea detalii :thumbsup: Am si io o curiozitate. Oare DNA mai coace un NUP sau licreaza de data asta pe bune.
vasile
Junior
Junior

Data inscrierii: 02/Feb/2007

MesajTrimis: 09/05/2007 12:05    Titlul subiectului: UDMR/PCR Raspunde cu citat (quote)

CUMPLIT DE INTERESANTA TOATA INVESTIGATIA! Dar...oare finalul va fi precum cel cu primarul? Stim cu totii ca la ora actuala UDMR/ul conduce judetul iar politicienii romani joaca in ritm de ceardas! Stim cu totii ca UDMR/ul a luat locul PCR/ului, adica PILE-CUNOSTINTE-RELATII. Poate faceti o ancheta si despre cati sefi de institutii incompetenti a pus UDMR/ul. Atit de competenti sa conduca institutiile din Romania incit NU STIU SA VORBEASCA CORECT limba romana. Dar ei sint platiti de statul roman. E adevarat ca unii sint platiti si de cel maghiar!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Portos
Membru
Membru
Portos

Data inscrierii: 12/Noi/2006

MesajTrimis: 09/05/2007 15:33    Titlul subiectului: Plati multiple_multinationale Raspunde cu citat (quote)

Bine zici Vasile " Poate faceti o ancheta si despre cati sefi de institutii incompetenti a pus UDMR/ul. Atit de competenti sa conduca institutiile din Romania incit NU STIU SA VORBEASCA CORECT limba romana. Dar ei sint platiti de statul roman. E adevarat ca unii sint platiti si de cel maghiar! ' :o)
Vina nu-i decat a noastra a romanilor care desi suntem majoritari suntem condusi in acest colt de tara de acei , competenti " pe care-i numesti .In curand unii dintre dansii il vor ajunge pe ceausescu la anii de cand ocupa functii de conducere .daca la romani se mai basculeaza din cand in cand conducerile si se mai primenesc cu oameni tot mai competenti astia parca au inghetat in scaune si absolut orice vant sufla si indiferent ce ger bate ei sunt bine mersi la caldurica .Nu-i vezi acuma cum fac front comun langa spionul lor , langa poetul cu volume nescrise , langa ala cu fabrici de pita la Mateszalka?. Ce am facut noi ? Am denmis procurorul care-i ancheteaza .
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

MesajTrimis: 09/05/2007 18:01    Titlul subiectului: convergentele continua Raspunde cu citat (quote)

Bine spusa chestia aia cu procuroru',Portos frate.E o chestiune de mare finetze juridica.Daca la prima vedere se poate spune " ce bine a facut ministru ca la destituit pe procuroru Gigea , ce o sa se mai lucreze acuma la dosarele alea si ce o sa-i mai condamne pe aia.........." Nimic mai fals......in fapt destituirea procurorului este un bilet in alb de la ministru pentru ai face scapati pe porcu de Marko,banditu Copos si hahalera securista Felix.In viitor dosarele carnatilor astia o sa se tergiverseze pana la prescrierea faptei sau mai misto cercetarea penala o sa inceteze datorita .....viciilor de procedura.Toti avocateii astora o sa invoce culpa sau incompetenta lui Gigea demisu'.Si cu asta basta.....asta-i pretul mentinerii Guvernului Razgandeanu si a demiterii parsive a lui Base.

Draga Vasile,bine zici.In fapt asa cum spune si Portos in debutantul rand e vina noastra a romanilor ca ne lasam calcati de cizma b..... din UDMR.Insa daca stam sa analizam mai la rece ....ce descoperim.Ca aliantza DA pentru a nu mai fi minoritara in Parlament,s-a aliat si a cedat o multime de lucruri b.... UDMR-isti.Si alte guvernari au tanjit dupa 7% al UDMR dar parca nu au facut atatea compromisuri.........Nicicand astia cu tulipanu nu au avut atatia ministrii si subsecretari de stat,nicicand tulipanosii nu au avut mai multi prefecti si functionari publici si guvernamentali.Acum cu suspendarea lui Base si mai ales daca Base o sa fie demis targurile si cerintzele UDMR-iste o sa fie si mai mari,si mai multe.La radioul ungar urla la fiecare juma de ora sa vina maghiarii si sa cumpere pamant in Romania,ca e ieftin si asa o sa fie Ardealul din nou a lor.....Aici la Satu Mare sa incropit o gasca de blestemati sovini ,in frunte cu carnatu Gyula ( sau Iuliu atunci cand nu-si traduce si numele dat de masa),care sunt pusi pe fapte mari.Toate chestiunile cu vaporasu' pe Somes,digu asfaltat,reuniunea celor din administratia publica de etnie maghiara la SM ,viitoarele proiecte imobiliare derulate in parteneriat cu Episcopia Romano-catolica,revendicarile in natura,licitatii castigate pe banda rulanta de firme maghiare si alte talharii aparent inofensife,vor avea un impact devastator in politica relatiilor inter-etnice din urbea noastra.Din nefericire mai in tot Ardealul se intampla aceste marsavi......dar cei din clasa politica nu vad sau se fac ca nu vad ,iar noi cei multi si amarati suntem prea mici sa putem sa miscam astfel de lucruri........

Ultima modificare efectuata de catre TRASNEA la 13/05/2007 08:47, modificat de 1 data in total
Sus
adam.boer
Membru 2
Membru 2
adam.boer

Data inscrierii: 16/Iul/2006

MesajTrimis: 10/05/2007 18:29    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Stimate domnul Trasnea,

pentru ca GNV nu cenzureaza, desi ar fi datoria lor elementara, si pentru ca nu reactioneaza nimeni, doresc prin aceasta cale sa-mi exprim dezacordul fata de expresia folosita in mesajul dumneavoastra.

Stiu si accept ca sunteti un roman inflacarat si aveti tot dreptul sa fiti, dar lipsa de respect fata de minoritatile nu are in opinia mea nimic de a face cu sentimentul national.

Scriu acest mesaj pentru ca in fond, cu tot nationalismul dumneavoastra, va respect. Pur tehnic aveti probabilitatea sa va corectati mesajul. Pana cand nu va corectati mesajul eu o sa ma abtin sa scriu pe acest forum. Nu pot sa-mi îngăduie sa fiu membrul unui forum pe care se folosesc si se accept asemenea expresii jignitoare.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

MesajTrimis: 10/05/2007 19:11    Titlul subiectului: Bozgor in traducere Raspunde cu citat (quote)

Aaaaaaaaaaa,domnu Boer dvs incercati un mic santaj! Ma luati cu respecturi si alte abureli.
Respect toate nationalitatile din Romania domnu Boer.Poate mai mult decat ma respecta pe mine unele dintre ele.Nu cred ca porcu de Marko,hahalera de.....etc v-au scandalizat ci cuvantul..... BOZGOR! Daca nu va rupea-ti in figuri si politetzuri poate constatati ca nu am scris bozgorii de maghiari ci bozgorii de UDMR-isti.Nu cu maghiarii am eu complicații de respect ci cu UDMR-istii.Totusi am sa va traduc.......bozgor inseamna om fara tzara.....Corect? Ei daca cei din UDMR nu se considera romani si vor sa fie autonomi si independenti,dar nici cetateni maghiari ( adica din Ungaria ) nu sunt, ( deh ,tot prin referendum s-a hotarat si treaba cu cetatenia),atunci inseamna ca in sufletul lor sunt apatrizi....deci oameni fara tzara.Corect?
Cand cei din UDMR vor recunoaste statul unitar Roman,Constitutia si vor lasa separatismele,sovinismele si antiromanismele deoaparte atunci o sa-i consider si eu oameni ....cu tara.Pana atunci......

Ca o consolare ....repet nu am nimic cu etnicii maghiari,langa care traiesc cu care sunt prieten si ruda.Nu o sa-i spun matusi-mi bozgoroaica.....sau prietenilor cu care ma intalnesc saptamanal.Daca acestia din urma se considera jigniti ca am spus bozgorii din UDMR .....le cer LOR scuze cu anticipatie.
Ca o a doua consolare......daca credeti ca eu intoxic forumul atunci va las pe dvs sa scrieti si ma retrag EU! Nu pun botu la santaje ieftine,domnu Boer!

Fara nici o consolare.Cu toate ca am posibilitati tehnice sa sterg,nu am sa o fac.Eu nu ma autocenzurez!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daca vor si pot altii sa o faca ...e treaba si forța lor!

Curiozitate.....Oare domnu Boer sunteti tot atat de radical si cu anumite ziare,posturi de radio si tv,lideri politici si agitatori ai UDMR atunci cand numesc romanii budos olah.....etc.Si lor le dati ultimatumuri!

Cu tot respectu domnu Boer nu cred ca cu un santaj o sa-l indepartati sau o sa-i inchideti gura lui Trasnea pe forumul GNV.Iar daca credeti ca acum este timpul sau acum avetzi posibilitatea va inselati.

Mai mult decat atata daca aveti taria de caracter haide-ti la topicul "Loc de dat cu capul" acolo se rezolva astfel de probleme conform regulamentului,nu prin santaj........
spy 007
Membru junior
Membru junior
spy 007

Data inscrierii: 03/Apr/2006

MesajTrimis: 11/05/2007 21:45    Titlul subiectului: NU place la tine ??? Raspunde cu citat (quote)

adam.boer a scris:
Pana cand nu va corectati mesajul eu o sa ma abtin sa scriu pe acest forum. Nu pot sa-mi încuviințează sa fiu membrul unui forum pe care se folosesc si se accept întocmai expresii jignitoare.

Prea multa "sensibilitate" d-le Boer la expresiile care nu "va" convin !!
Dar oare de ce nu ati facut la fel de mare tam-tam si cand,pe sit-ul Primariei Orasului cu ocazia anuntarii unui concurs pentru ocuparea unui post vacant parca,era scris cam "verde" ca si conditie obligatorie "cunoasterea limbii maghiare- scris si citit" ?????
Cat de "jignit" a fost atunci amicu' Trasnea si multi altii din acest oras care indeplineau toate celelalte cerinte si nu cunosc limba maghiara ???
Daca cautati aici pe forum la mesajele lui Trasnea,o sa aflati cat de "jignit" a fost !!!
Baga Trasnila un "NU" mare la vot si-n compact timp UDMR-stii vor fi in "aer" ca nici "copaci" n-or mai avea unde sa ......se catere !!! :lol:
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

MesajTrimis: 11/05/2007 22:50    Titlul subiectului: apreciez Raspunde cu citat (quote)

"limba maghiara scris si vorbit......APROFUNDAT" :lol: Apreciez luarea ta de pozitie Spy!De asemeni apreciez si faptul ca intelegi ce inseamna pentru noi romanii din Ardeal semnificatia acelui NU!
Lady M.
Membru 3
Membru 3

MesajTrimis: 12/05/2007 22:36    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si uite cum dupa o absenta indelungata vine domnul Boer sa ne dea lectii de buna purtare! Ai devenit si tu sensibil Boerule ca si Basescu, deh se simte jignit ca i se spune marinar si romanilor de afara capsunari, dar dupa cinci minute varsa pe gura tot ce-i trece prin ciorapi. Si ailalti la fel ca el, ca intr-o mahala. Pai daca presedintele tarii si cei mai importanti politicieni de la Bucale au voie sa spuna ce nici macar nu gandesc, de ce nu am avea voie si noi oamenii simpli sa spunem ce gandim si inca justicicam in cazul lui Trasnea? Ca sa revin la subiect, Trasnea si-a justificat acuzatiile, dar probabil n-ai priceput si ai vazut verde in fata. Si nici macar nu se referea la tine, ca doar erai svab si nu UDMRist. Acuma fac si eu legatura, faci pe avocatul diavolului! Le iei apararea pentru ca esti de-al lor. Esti intr-o gasca cu ei, ai aceleasi interese cu ei, nu conteaza orasul si cetatenii lui asa cum pretinzi. Daca ma gandesc bine, nu ai luat niciodata apararea unei firme romanesti, ci doar a celor unguresti, vezi firma ungureasca care se face ca repara podul. Nu ai facut decat sa-ti aperi interesele, ciorile si locurile de joaca. Esti veriga slaba, ai jucat necinstit. Parerea mea! Este mai grav sa jefuiesti decat sa iti spui punctul de vedere. Si daca ai pomenit de minoritati, la Satu Mare se practica o discriminare a majoritatii, nu de aia ii cerceteaza DNA pe stabii unguri, vad ca inclusiv un parlamentar? Pentru ca au impartit banii judetului pe criterii etnice. Atata am avut de spus :-/

Apropo de Basescu, cu cine naiba o sa mai faca aliante asta? La ce ne trebuie vot acuma? Incerc un gust amara si mi-e foaarte scarba de tara in care traiesc.
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

MesajTrimis: 13/05/2007 08:15    Titlul subiectului: verde Raspunde cu citat (quote)

In ciuda faptului ca era si asa destul de mult verde pe la acest topic,se pare ca Lady a mai gasit resurse sa spuna lucrurilor pe nume.....sau verde in fatza!

Degeaba canti volksmusik daca instrumentu' ti-e acordat pe .......ceardas..... :-/
adam.boer
Membru 2
Membru 2
adam.boer

Data inscrierii: 16/Iul/2006

MesajTrimis: 13/05/2007 20:50    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Draga LadyM, cum sa nu sa vad verde in fata daca sunt ecologist. Eu vad peste tot numai verde.

In alta ordine de idei am luat deja si apararea unor firme romanesti - eu iau apararea oricui care face treaba buna si il critic daca faca treaba proasta. Chiar si acelasi firma poate sa faca azi treaba buna si maine treaba proasta.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

MesajTrimis: 14/05/2007 19:19    Titlul subiectului: 100% Raspunde cu citat (quote)

La faza asta sunt 100% de acord cu tine claudel........e nespus de mare confuzia si mai mult se speculeaza la greu chestia cu da si NU.......
Lady M.
Membru 3
Membru 3

MesajTrimis: 14/05/2007 21:47    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

adam.boer a scris:
Draga LadyM, cum sa nu sa vad verde in fata daca sunt ecologist. Eu vad peste tot numai verde.

In alta ordine de idei am luat deja si apararea unor firme romanesti - eu iau apararea oricui care face treaba buna si il critic daca faca treaba proasta. Chiar si acelasi firma poate sa faca azi treaba buna si maine treaba proasta.

Uite ca Boerul nostru a revenit la ganduri mai bune. Welcome!
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Comenteaza articolele din GNV Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum