TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 03/04/2008 10:54 Titlul subiectului: Sumitul si comunitarii..... |
|
|
Cum deschizi televizorul numai stiri cu sumitul NATO......Imagini cu agentzi secretzi,imbracatzi la patru ace, in costume negre,care vorbesc codificat!Si cum imitatzia e cea mai facila insusire a primatelor ,tot asa si vasnicii haidamaci comunitari s-au transformat peste noapte in agentul 0,007 dupa ce au cascat si ei gura pe la teveu.Ieri am avut mai mult de umblat prin urbe si am vazut cateva faze desprinse din filmele cu spioni.In spatele complexului Transilvania un haidamac cu mapa si geaca de epidermÄ susotea in emitzator..."Agentu' Bujie ,catre baza,Receptie!.....ssshhhhhssss....Baza!Raporteaza!....sssshhhhssss...Autoturism Dacia verde ,parcat fara tichet,in perimetrul de patrulare..........Terminat.......ssshhhhhhh"
In parcarea din spatele magazinului Somesu la fel:"Agentu Gulie ,catre baza....sssshhhhhsss....Receptie!.......Baza !Raporteaza!......sssshhhhhssss....Autoturism Audi alb,fara tichet de parcare,aflat langa obiectiv!Terminat...........sssshhhhhsssss!
IN parcarea din piatza Libertatzii alt haidamac :"Agentul Platica,catre baza!Receptzie!......ssssshhhhhhhh......Baza Receptzie!........Autoturism Toyota albastru metalizat,fara tichet de parcare,la est de baza!....sssshhhhhhsss.Terminat
La nici cinci minute o Dacie alba ( si alta gri) au aparut sa blocheze rotzile amaratzilor de mai sus......"Baietzii" asa cum ii alinta primaru' pe astia cu blocatu ,nu mai umbla de nebubni prin oras......noooo...asteapta semnalul,"iscoadelor" Bujie,Gulie,Platica si altii gasitzi in dispozitiv.De ce sa se preocupe ei de cersetori,de vandali,de prostituate,de scandalagii,de devastatori......Da de unde, ei se joaca de-a spionii cu statziile de emisie receptzie din dotare.Am auzit ca au primit si pistoale ....cu glontz......sper sa nu dea astia la teveu,dupa sumit filme cu cowboy......ca nu as vrea sa fiu prin...perimetru de actziune! _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|