| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
solomon24 Junior

Data inscrierii: 31/Dec/2008 Mesaje: 8
|
Trimis: 21/12/2009 22:47 Titlul subiectului: sunt mandru ca sunt satmarean |
|
|
| Nominalizarea orasului satu mare in primele zece municipii la gala zece pt. romania ma facut sa ma simt foarte fericit. L-am vazut seara, la realitatea tv pe primarul orasului nostru pe scena atheneului roman si mi-a facut o placere deosebita. In sfarsit cineva din exterior apreciaza la justa valoare stadaniile si rezultatele lui ilyes iuliu. Orasul, nostru condus de ilyes s-a clasat pe locul opt, la egalitate cu baia mare. Timisoara si satu mare sunt orasele care au obtinut clasificarile pe care le-au obtinut fara nici un sprijin guvernamentar. Bravo gyusi. |
|
| Sus |
|
 |
fernandceline Junior 2

Data inscrierii: 01/Mai/2008 Mesaje: 21
|
Trimis: 23/12/2009 14:34 Titlul subiectului: |
|
|
| Fiecare ce ar avea de spus despre Gyusica al nostru adevarul e ca va mai curge multa apa pe Somes pana Satmarul va cunoaste un profesionist mai mare in administratie publica. Gyusi le cam are cu administratia mai bine si decat multi alti primari de orase mai mari din tara asta, fara suparare, si o fi avand el hibele lui dar a facut ce a facut in Satu Mare prin forte proprii , Bucurestiul nu prea l-a ajutat niciodata si asta putina lume stie... Bravo Gyuzsi eu te votez si pe viitor! La multi ani! si Craciun fericit! |
|
| Sus |
|
 |
|