| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Adriana Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 312
|
Trimis: 07/08/2007 19:00 Titlul subiectului: taxi |
|
|
[color=darkblue][/color][size=18][/size]
Saptamana trecuta joi (02.08.2007) eram in parcarea din fata restaurantului "Tei " cand am fost la inceput surprinsa , apoi indignata si am sfarsit prin a fi f trista ! Un taxi cu nr. GLT 54 de la firma Cielo, sper ca am retinut bine nr.-ul,oricum era un autoturism marca Ford combi de nuanță gri metalizat, soferul acestuia si-a facut curat in partea interioară , dar cum intelege el sa faca asta ?pai asa ca fara rusine , ori bun simt a basculat scrumiera si alte restruri inafara pe geam.M-am crucit nu alta , dar in acelasi mod a inteles si altul in plina intersectie la Burdea , la semafor sa-si goleasca scrumiera cu mucuri de tigara ! Eu chiar nu stiu avem o hoarda de politisti comunitari care stau cu duzina in birouri in loc sa se plimbe pe strazi si sa amendeze chiar si cu inchisoarea aceste persoane , sa le treaca cheful , de asemenea manifestari ! |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 08/08/2007 14:58 Titlul subiectului: Bun simtz! |
|
|
Este recunoscut faptul ca nu-i am la suflet pe haidamacii comunitari......insa in astfel de cazuri nu cred ca au ce face.Nu poti cere unui politist sa supravegheze intersectiile sau parcarile sa vada cine arunca scrumiera cu chistoace.......Asta in debutantul rand tine de bunul simt al fiecaruia.
Mai mult chiar si tu puteai sa te duci sa-i zici aluia cu taxiu' ca este un nesimtzit!
O faza similara am intalnit la Real...unde un cioban a lasat in cos o gramada de ambalaje si punga soioasa de la gogosi .Atunci cand a vrut sa puna cosul la loc in rand ,i-am atras atentia......mai cu har,mai cu mar a dus la gunoi mizeria.Nu este o garantie ca nu va mai repeta isprava.......dar daca se gaseste de fiecare data cineva care sa-l "educe" poate pana la urma deprinde.Nu ajungem nicaieri daca doar semnalam sau povestim ulterior........ _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 312
|
Trimis: 08/08/2007 19:20 Titlul subiectului: taxi |
|
|
Da Trasnea ai dreptate puteam sa fac treaba asta , dar care este garantia ca nu patesc ca bietul student din Tg.Mures care la o asemenea atentionare a fost batut mar si lasat pe strada sa moara ?
Oricum sunt sigura ca nu sunt singura care a vazut asa ceva in urbea noastra eu macar atat am facut am semnalat, altii intorc capul si se fac ca nu obsearva s-au mai rau nu observa pt. ca probabil fac la fel !
PS - A fost f. bun articolul cu lebenitarii din Gazeta de azi ! Felicitari !
Ceea ce am observat azi ca s-au imputinat cei de aici de la CEC !  |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 08/08/2007 20:25 Titlul subiectului: incercari |
|
|
Ai dreptate puteai avea de suferit.......insa toate au un pret de aceea mi-am ales ca motto: "Pierzi toate incercarile pe care nu le faci!"  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
|