| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
adam.boer Membru 2

Data inscrierii: 16/Iul/2006 Mesaje: 331 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 01/12/2006 00:22 Titlul subiectului: Terenuri de joaca |
|
|
Lucrarile la terenul de joaca din Micro14 sunt finalizate si copii il vor lua fara taiere de panglica in posesie in acest weekend.
Lucrarile la terenul de joaca din GradinaRomei, din cauza vremii neobisnuit de bune din noiembrie, stau si ele destul de bine.
Lucrarile de terasament din Micro15 nu au fost inca incepute, astfel firma GardenDesign nu a putut sa inceapa inca acolo montarea aparatelor de joaca care stau deocamdata in depozitul firmei.
Desi nu suntem inca gata, rugamintea mea este ca cei care au fost si au vazut ce s-a creat pana acuma sa zica parerea: va place, nu va place?
Doresc sa stiu printre altele daca domnului Trasnea le plac culorile aparatelor de joaca?
Astept comentarii sincere si constructive! _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
http://adam.boer.ro |
|
| Sus |
|
 |
Portos Membru

Data inscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 117 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 02/12/2006 09:21 Titlul subiectului: Cat de preocupat sunteti de parcuri ? |
|
|
Dle Boer , va abordez direct cu cateva intrebari .
Ce parere aveti despre distrugerea parcului V.Lucaciu prin construirea aici a unei noi biserici al 20 m de cealalta catedrala ?
Cu ce si cu cat au fost cumparati consilierii UDMR ca sa voteze aceasta idiotenie strigatoare la cer ?
Ce pozitie vor adopta celelalte autoritati ecologiste si de mediu cunoscandu-se abnegatia cu care lupta pentru diverse alte cauze ?
Este posibil ca in numele unui grup de cetateni sa sesizam Green Peace in legatura cu acest caz ? _________________ " Creierul gol este salasul diavolului ' |
|
| Sus |
|
 |
adam.boer Membru 2

|
Trimis: 02/12/2006 23:35 Titlul subiectului: off topic |
|
|
Dle Portos,
1. Parerea mea este ca pe spatiile verzi putine ale orasului nu ar fi voie sa se construiasca NIMIC. Extraordinar de important acest "nimic", pentru ca nu sunt impotriva construirii unei biserici ortodoxe, ci impotriva construirii oricariei cladiri pe spatii verzi existente.
Intrebarea este insa unde întocmai se preconizeaza construirea bisericii? Adica pe piata betonata din fata muzeului judetean (care nu este spatiu verde) sau chiar in parc (adica pe spatiul verde). Prima varianta ar fi perfect in ordine din punct de vedere ecologic, ar crea insa o adevarata "rana" urbanistica.
2. Nu sunt consilier UDMR, nici macar penis al acestei formatiuni politice. Cea ce stiu despre votul favorabil al consilierilor UDMR, stiu din ziarul FrissUjsag. Nu stiua dumneavoastra de unde ati aflat de votarea susnumitului proiect de hoatare si sa ma corecteze cineva daca gresesc, dar nici un ziar local in afara de FrissUjsag nu a relatat despre acest eveniment. Domnul consilier UDMR Vasile Fogel relateaza in FrissUjsag de azi (2. noiembrie) de ce fractiunea UDMR a votat in unanimitate proiectul de hotarare. Din pacate nu pot sa ofer aici o traducere in limba romana, dar domnul Fogel ar da in mod sigur un interviu si ziarului GNV.
3. Nu cunosc inca pozitia Agentiei de Mediu, pot sa va comunic insa pozitia Societatii Carpatine Ardelene Satu Mare, care este o societate civila ecologista. SCA sustine Ordonanta de Urgenta 195/2005 - privind protectia mediului - care interzice total transformarea spatiilor verzi in zone edificabile. SCA a fost in atingere cu comisia de specialitate din cadrul consiliului local, care in mod firesc si natural a dat un aviz defavorabil la susnumitul proiect de hotarare.
In continuare urmeaza parerea mea personala, bazata pe articolul din FrissUjsag: votul favorabil al tuturor consilierilor (nu a existat nici un contravot) era un raspuns la o provocare. Numai cu o zi inaintea zilei nationale a Romaniei, un vot negativ al consilierilor UDMR (bazata pe rationamente tehnice), era transformata in mod sigur de unii intr-o problema confesionala si pana urma etnica. Citez domnul consilier Fogel "... am ales varianta cea mai putin proasta posibila". Consilierii UDMR au dat in acest caz dovada de o inteligenta deosebita.
4. Nu cred ca avem in acest caz nevoie de GreenPace, sinici nu stiu daca ar fi o solutie. Exista legi in Romania care vor rezolva aceasta problema. _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
|
| Sus |
|
 |
adam.boer Membru 2

|
Trimis: 19/01/2007 19:37 Titlul subiectului: |
|
|
Am si uitat intre timp de acest topic initiat de mine. Chiar nimeni nu are nici o parere? _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
|
| Sus |
|
 |
spanac_cu_oua Membru 2

Data inscrierii: 03/Apr/2006 Mesaje: 393
|
Trimis: 19/01/2007 21:42 Titlul subiectului: |
|
|
| adam.boer a scris: | | Am si uitat intre timp de acest topic initiat de mine. Chiar nimeni nu are nici o parere? |
Eu am o parere. Da' ti-o spun doar la o bere.  _________________ Dacã nu poþi sã-i convingi, zãpãceºte-i! |
|
| Sus |
|
 |
adam.boer Membru 2

|
Trimis: 19/01/2007 21:44 Titlul subiectului: |
|
|
Zis si facut spanac! Te invit la o bere.
Cand si unde ne intalnim? _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
|
| Sus |
|
 |
spanac_cu_oua Membru 2

|
Trimis: 19/01/2007 21:46 Titlul subiectului: |
|
|
| adam.boer a scris: | Zis si facut spanac! Te invit la o bere.
Cand si unde ne intalnim? |
Nu beau bere! Sint un spanac rasat! Iesi pe interval cu alta propunere.  _________________ Dacã nu poþi sã-i convingi, zãpãceºte-i! |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 19/01/2007 21:48 Titlul subiectului: Reply |
|
|
Raspuns tipic a la' Spanac!  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
spanac_cu_oua Membru 2

|
Trimis: 19/01/2007 21:49 Titlul subiectului: Re: Reply |
|
|
| TRASNEA a scris: | Raspuns tipic a la' Spanac!  |
Eh, ce sa fac si eu Trasnea! Mai c-as vrea, mai nu ma las...  _________________ Dacã nu poþi sã-i convingi, zãpãceºte-i! |
|
| Sus |
|
 |
Portos Membru

|
Trimis: 20/01/2007 06:17 Titlul subiectului: Cand va fi deblocata str.Stefan cel Mare ? |
|
|
??????????????????????????????????????????????????????????????? _________________ " Creierul gol este salasul diavolului ' |
|
| Sus |
|
 |
spanac_cu_oua Membru 2

|
Trimis: 20/01/2007 08:40 Titlul subiectului: Re: Cand va fi deblocata str.Stefan cel Mare ? |
|
|
| Portos a scris: | ??????????????????????????????????????????????????????????
????? |
Nu te mai mira, Portos! Raspunsul meu a fost pe masura intrebarii lui Trasnea. Care, daca GNV ii publica unele postari, crede ca e cel mai tare din parcari si locurile de joaca.
Apropo, Trasnea, ai suficient nisip pentru joaca?  _________________ Dacã nu poþi sã-i convingi, zãpãceºte-i! |
|
| Sus |
|
 |
Portos Membru

|
Trimis: 22/01/2007 12:13 Titlul subiectului: ???????????????????? |
|
|
Cand va fi deblocata str.Nagy Istvan ? _________________ " Creierul gol este salasul diavolului ' |
|
| Sus |
|
 |
filu Junior 2

Data inscrierii: 04/Ian/2007 Mesaje: 35
|
Trimis: 29/01/2007 12:44 Titlul subiectului: PNTR. PRIMARU DIN CAREI.....SI CONSILIERII..? |
|
|
| DE CE NU SE FACE UN TEREN PNTR. CEI CARE VOR SA JOACE FOTBAL SI NU AU UNDE...DE EXEMPLU LA INTRARE IN STADION CRESC NUMAI BURUIENE PE UN SPATIU MARE NICI ECH. DE JUNIORI NU PREA AU LOC..DK S-AR CURATA ACEA PORTIUNE DE COPACI PUTREZI S-AR GASI CINE SA FACA TERENU.....ARAT SEMANAT AM GASIT NOI SPONSORI DK. PRIMARIA SI CONSILIERI NU SANT IN STARE...VA ROG SA NE AJUTATI CA PE NOI NU NE BAGA NIMENI IN SEAMA.... |
|
| Sus |
|
 |
|