Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Toate vechi

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Orasul tau
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Lady M.
Membru 3
Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006

MesajTrimis: 07/07/2007 22:22    Titlul subiectului: Toate vechi Raspunde cu citat (quote)

Cred ca oricat as fi stat in concediu, 1 an, doi, zece, 100 tot nu se altera mare lucru in orasul asta. Acum citesc si imi revin. Prin oras vad aceleasi lucruri. Firesc, podul nu e gata, azi carpeau oamenii cu bitum pe care il transportau cu galeata, o lucrare de 3 milioane de euro!!!! Dumnezeule, ai mila de ei ca intr-o zi va ajunge capatul rotii in dreptul lor. Normal, groapa din centru e nesatula sa inghita bani cat mai multi, santierul tot santier. Tiganii tot tigani. De pasajul de pe Botizului cred ca au uitata toti sau l-au abandonat. Vad ca si la Luna Ses aceeasi situatie, noroc ca nu mi-am luat teren acolo. Apoi, citesc azi in GNV si ma gandesc cu groaza ca incep lucrarile la schimbarea conductelor de gaze si au inceput la canalizare. Va dati seama cat timp va trebui sa circulam prin orasul santier???? In mod natural n-ar trebui sa dureze mult, dar cum noi suntem in Satu Mare - Romania, asta s-ar putea sa dureze o vesnicie :weep: :weep: :weep: :lol: :lol: :lol: Nimic nu s-a schimbat. Deja imi merge si bronzul adriatic. Am revenit la cruda realitate. :weep: :weep: :weep:
Portos
Membru
Membru
Portos

Data inscrierii: 12/Noi/2006

MesajTrimis: 10/07/2007 20:44    Titlul subiectului: Bronz adriatic Raspunde cu citat (quote)

e misto bronzul adriatic dar cel mai ca omenirea e obtinut la solariile din Satmar sau pe blocuri , unde sa ne ducem noi ceilalti daca nu la solar ca gyusi a distrus strandul si daca vrei un bronz sau o baie n-ai decat sa o faci la vana acasa si plaja pe bloc .
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

Data inscrierii: 11/Noi/2006

MesajTrimis: 11/07/2007 21:42    Titlul subiectului: Plaje Raspunde cu citat (quote)

Bai,Portos,daca nu venei cu chestia asta cu plaja pe bloc,nu ma prindeam de o cheste in veci.Pai carnatu Gyula si pacaliciu Iula nu se opunea din rasputeri la mansardarea blocurilor.......ba se opunea! Ei acu m-am prins .Carnatu stia ca satmarenii nu o sa aiba strand sa faca plaja si atunci s-a gandit sa nu-i frustreze cu locu de bronzat.Daca se faceau mansarde unde se mai bronza satmareanu? Bai,ce tare faza!
Lady M.
Membru 3
Membru 3

MesajTrimis: 11/07/2007 22:43    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu cred ca se face strand in centru nou pana la urma ca tare par indecisi baietii aia. De mai ploua un pic se umple si bazinul olimpic de langa BRD si daca avem noroc cu vreo furtuna tropicala care sa vina dinspre rusi poate contine si oaresce remediu cu sulf :lol:
rodica
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006

MesajTrimis: 21/08/2007 08:39    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cind vrei o mina de aur,si nu vrei sa platesti mult,o lesi in paragina,...pretul ei se va subtia vazand cu ochii.Sa nu credeti ca nimeni nu este interesat in strandul nostru.Sint si de aceea il vedeti in aceasta situatie jalnica acum.Tactica veche,a doua oara trebuie sa o spun in dimineata asta. 8-)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Lady M.
Membru 3
Membru 3

MesajTrimis: 23/08/2007 20:57    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Din pacate acelasi slogan vechi e valabil in Sm si acum. Tot din pcatae, Rodica va avea dreptate si daca se va repeta peste zece ani!
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

MesajTrimis: 02/09/2007 21:13    Titlul subiectului: Toate vechi? Raspunde cu citat (quote)

toate vechi.....?Oare? Se pare ca totusi lucrurile se "misca" la SM......cel mai tare vad ca se misca asfaltu prin intersectii.......daca nu am fi avut ulitzele asfaltate ci doar pietruite posibil sa nu fi vazut niciodata "muntii si vaile" de asfalt prin intersectii.Sugerez chiar primului geolog al tzarii Emil Constantinescu ( zis Tzapu) ca decat sa vorbeasca singur pe la intrunirile TSD mai bine studiaza si fenomenul revolutiunii sistului bituminos din Satmar.....

Ma gandesc chiar, ca nu cumva Drumul Careiului sa fie situat pe vreo falie tectonica.......Cred ca mai degraba este situat pe o f(a)elie de interese a lui Gyula si a prietenilor sai asfaltatorii second hand.......
Adriana
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007

MesajTrimis: 03/09/2007 19:52    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

apropo asfalt ... si eu am parte zilnic de a vedea ce este la intersectia de la Crinul da si de la Burdea , chiar ma intrebam , astia asteapta probabil iarna sau in cel mai bun caz ploile sa inceapa sa faca ceva cu asfaltul... ca de ..la noi numa asa se poate lucra ...la Crinul sunt asa de adinci urmele in asfalt ca nu recomand la nimeni sa incerce sa treaca de pe o banda pe alta acolo aproximativ de intresectie ca nu cred sa reuseasca cu masina mica !
Gigi Muresan
Junior
Junior

Data inscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: 07/09/2007 12:41    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salutari tuturor! Sunt relativ nou pe forumul vostru si de aceea va cer putzintica rabdare: sa fim realisti,orasul s-a schimbat(si nu putzin!) in ultimii 5 ani.Pentru voi care traitzi acolo,probabil e mai greu de observat,dar eu ca merg acasa din doi in doi ani vad lucrurile un pic diferit...Nu ma asteptam sa gasesc un mic Paris in vechiul meu Satmar,de aceea ma bucur pentru fiecare fapt nou pe care-l gasesc de fiecare data cind ajung acasa.Fara multzi bani e dificil sa faci schimbari mari.S-avem rabdare...
Sus
Adriana
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007

MesajTrimis: 07/09/2007 19:56    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salut Gigi ,

Pai ce sa zic ca sa nu te jignesc ? chiar nu vreau sa fac asta , dar pt. cine vine cum ai zis tu din 2 in 2 ani acasa ... nu stiu daca chiar ai parerea potrivita la acest caz ! Orasul are bani ... dar ii strica pe prostii , nu face ceea ce chiar ar fi important pt. noi locuitorii lui , cei care contribuim ... de aceea e lumea indignata . Pune-te tu in locul nostru ... probabil daca te-ai lovi zilnic de aceasi problema ... nici tu n-ai fi deosebit de bucuros...
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

MesajTrimis: 08/09/2007 19:38    Titlul subiectului: Paris ....unde? Raspunde cu citat (quote)

Draga Gigi,in debutantul rand bine ai venit printre noi!
Despre cele scrise de tine nu ma indoiesc ca sunt observatii obiective si ma bucur ca nu trebuie sa vii decat odata la doi ani in Satmar,iar restul timpului sa-l petreci intr-un alt loc posibil mai aproape de adevaratul Paris.Si fiindca tot am facut referire la Paris ,am fost si eu acolo ,chiar anul trecut,insa nu am observat nimic care sa-mi aminteasca de SM....poate doar cativa cersetori soiosi.E drept ca nu am vizitat si periferiile....
Dar sa revenim la orasul nostru .........Daca ai fi nevoit sa stai cam 30-40 de minute sa treci un pod ( unii il trec si de 4-5 ori zilnic),daca ar necesită sa scoti 350 de euro pentru un amortizor la nici 5.000 de kilometrii parcursi cu o masina pe care intre altele ai dat zeci de mii de euro din cauza craterelor din asfalt,daca ti s-ar raspunde la o solicitare adresata Primariei in mai bine de o luna,daca ai cauta zilnic un loc de parcare in zona centrala,daca ti-ai juli cei mai buni pantofi ai tai ( cand te duci la nunta sa zicem) din cauza trotuarului plin de gropi,daca ai avea saptamanal sub geam o gramada de gunoi menajer care asteapta remorca Florisal,daca ai fi agasat zilnic de cersetori indiferent ca esti perpedes si te duci la cumparaturi sau ca esti sofer si stai la stop,daca ai fi nevoit sa respiri miasme "imbatatoare" cand ajungi la pasarela de urcare pe un anumit pod ,devenit casa pentru boschetari,daca ai sta cu orele la variate casierii sa DAI bani,daca ar trebui sa suporti zilnic ineptiile unui Primar idiot,daca...daca....daca......eu cred draga Gigi ca micul tau Paris e undeva tare departe.Unde mai pui ca altii au probleme si mai mari in acest mic Paris care din fracțiune unora se vrea sa devina o mic....Debrecen.
Imi cer scuze, daca am tullburat imaginea mirifica pe care o aveai din doi in doi ani,dar sa zicem ca ti-am facut "botezul" acestui forum,forum unde din nefericire cea mai mare parte a discutiilor se fac pe temele enuntzate mai sus.Desigur mai povestim si despre veveritze,flori de lotus,piscine si Spa-uri de vis .....dar o facem doar din .....trei in trei ani! :lol:
vali
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 17/Aug/2007

MesajTrimis: 09/09/2007 05:58    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bun venit! E super satmarul pentru vacanta. Dar nu trece mai mult de o luna si deja ti-e tare dor de casa ta, acolo unde e ea. Este Gigi? Si apoi "mai rarutz, e mai dragutz"!
Sus
vali
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 17/Aug/2007

MesajTrimis: 09/09/2007 07:08    Titlul subiectului: Nu sant toate vechi Raspunde cu citat (quote)

Dar altii cum gasiti orasul, si cat de des il vizitati? Toti stim ca se schimba (si in bine) dar nu il vedem la fel. Cum ati gasit strandul, gara, autogara, p-ta mare, cea de vechituri, sau barajul Calinesti, Apa, Mujdeni, Tasnad, Noroieni si altele. Ati prins podurile in lucru?
Sus
rodica
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006

MesajTrimis: 10/09/2007 15:49    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Din 5in 5ani,da,recunosc ca se mai altera cite ceva acasa.Mai numeroase buticuri,restaurante,cafenele,de aia si ideea mea de a deschide probabil odata un restaurant.Oameni care se gindesc unde sa plece,cei care nu o fac cu nuante nostalgice...de parere de rau.Gara noastra la fel ca acum10,25de ani,vilute atragatoare,si cam atit.Poate ca am scapat eu ceva :innocent:
Sus
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

MesajTrimis: 12/09/2007 12:19    Titlul subiectului: Restaurant Raspunde cu citat (quote)

Toata lumea vrea sa-si deschida cate un restaurant.Macar tu,Rodica sper ca vi cu niste mancare mai interesanta decat eterna ciorba de burta cu chifla, smantana,mujdei si ardei iute separat.In curand oricum cred ca raportul carciumilor si restaurantelor pe cap de locuitor,in SM o sa fie 1/1.Care este treaba cu carciumile si restaurantele,mai bine spus care este paradoxul......pai desi lumea se plange ca este saraca si chiar statisticile arata ca in SM veniturile sunt îndeajuns de modeste,toate bodegile sunt full ,cel putin dupa ora 17.00.Se poate crede ca o consumatie este foarte ieftina.....da de unde ,in marea lor majoritate preturile sunt mai mari decat pe Litoral sau pe Valea Prahovei,iar serviciile nu exceleaza ( chiar de loc).
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Orasul tau Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum