|
Gazeta de Nord-Vest Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
don Junior

Data inscrierii: 04/Apr/2006 Mesaje: 10 Localitate: Satu-Mare
|
Trimis: 11/04/2006 14:59 Titlul subiectului: TOP 10---Firmelor cu primele de Pasti !!!! |
|
|
Poate,ca mai sint firme,care i-si permit,sa ofere prime de Pasti,respectindu-si,angajatii !!!!!
Sa vedem, care este,firma fruntasa ?? ---astept postarile !!!!! _________________ anti-maffia |
|
| Sus |
|
 |
Dana Membru junior

Data inscrierii: 09/Apr/2006 Mesaje: 93
|
Trimis: 11/04/2006 18:58 Titlul subiectului: |
|
|
Don draga cred ca poti sa astepti mult si bine.... mai rar asa ceva.
Chiar mi-ar placea sa auzim de prime...dar... |
|
| Sus |
|
 |
don Junior

Data inscrierii: 04/Apr/2006 Mesaje: 10 Localitate: Satu-Mare
|
Trimis: 11/04/2006 22:07 Titlul subiectului: Prime de pasti ??? |
|
|
-bineee...,poate ca am exagerat,cu numarul de,,TOP 10'',dar de felul meu de,curios ce sunt,mi-ar placea sa fie macar, 5,[cinci], la numar.
In al doilea rind,de felul meu,[sint curios],ce întâia le acorda angajatilor,
Regiile Autonome, ca ; Apaserv,Electrica,Distrigaz,Romtelecom, ca doar iarna asta,populatia municipiului nosrtru,a contribuit masiv la marirea cifrei de afaceri,si bunastarea staffilor acestora.
Am construit acest,topic,cu gindul,ca cineva care are posibilitatea,sa se documenteze,in aceasta privinta,o sa ne sufle si noua cite ceva.
In orice caz,sint optimist,si urmaresc reactiile.  _________________ anti-maffia |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|