| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Portos Membru

Data inscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 117 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 17/03/2008 21:16 Titlul subiectului: Mall si ball |
|
|
Ai dreptate Adriana , mall-ul este pentru frecatorii de menta care n-au unde pierde vremea , asa un entuziasm tembel pentru mall-uri sau supermarketuri mai rar , eu ma duc rar si la cele existente dar vad cu ingrijorare ca se formeaza o adevarata clica de asazis cumparatori care in loc sa merga la un teatru , biserica, , parc , pescuit , jogging , etc belesc ochii prin supermarket sau mall .
Ca o sa se faca mall si la Satu Mare asta e sigur , ca fraierime este grup , cu locuri de munca platite cu salariul minim pe economie , cam cat se da la o vanzatoare , nu va creste substantial venitul bizonului satmarean . ca unii cascati vor merge la cinematografe si vor beli ocheanul la vitrine asta in schimb e adevarat .Asa ca motive de plăcere si entuziasm au numai unii pe care nu vreau sa-i categorisesc . _________________ " Creierul gol este salasul diavolului ' |
|
| Sus |
|
 |
junioru Membru

Data inscrierii: 14/Feb/2008 Mesaje: 163
|
Trimis: 18/03/2008 02:09 Titlul subiectului: |
|
|
Claudio
Mie mi-ai zis sa vorbesc mai frumos
dar vad ca la Portos nu-i zici nimic...
tare bizar... |
|
| Sus |
|
 |
junioru Membru

|
Trimis: 18/03/2008 02:38 Titlul subiectului: |
|
|
Adriana
Sper ca te dezici de stilul abject al lui acest individ numit Portos,daca el atata intelege din ce am explicat eu cred ca e saracut...si mai si jigneste zecile de mii de satmareni care cumpara din hypermarketuri si pe viitor si din mall.Intr-adevar ca pe forumuri pot intra tot felul de oameni...
Acu sa-ti raspund la ce mi-ai zis tu.Chiar daca fondurile vor fi tot asa de prost folosite,asa un indicator e un indicator bun si pana la urma eu nu am vorbit de cum se vor investi,sper sa vina alt primar mai serios.
Pai vezi ca nu ai intrat chiar asa adanc cu analiza la forta de munca.Dupa ce se vor finaliza Atrium Center,Carrefour si Selgros vom avea cea mai mica rata a somajului din tara,deci primii la cei mai multi muncitori ca procentaj.Eu zic ca asta ar trebui sa ne bucure mai ales cand ne uitam la indicatorul de speranta de viata unde suntem ulltimii.Iar faptul ca nu prea vom avea asa multa forta de munca e ceva extraordinar pentru ca angajatorii vor fi nevoiti sa creasca salariile considerabil ca sa aiba muncitori.Iar ce-i ce-si bat joc de muncitori si-i cred sclavi,deci ii platesc cu salarii mici, vor cam scadea in numar...
Acu esti si tu un pic entuziasmata? |
|
| Sus |
|
 |
Portos Membru

Data inscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 117 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 18/03/2008 06:29 Titlul subiectului: |
|
|
Bai entuziastule , termina cu textele imbecile despre mall-uri si supermarketuri . Nu stiu ce master mesteci dar pare-se ca-i despre shoping si alte nimicuri asemanatoare . Poate te iau astia si pe tine de supraveghetor de raft a.i. somajul se va micșorează cu un masterand . _________________ " Creierul gol este salasul diavolului ' |
|
| Sus |
|
 |
junioru Membru

|
Trimis: 18/03/2008 14:14 Titlul subiectului: |
|
|
Portos
Daca ai ceva de spus contrar atunci spune elegant nu prin jigniri.
da?................... |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 312
|
Trimis: 18/03/2008 21:25 Titlul subiectului: |
|
|
Junior !
Fii prudent acum eu am sa-ti explic ceea ce ma supara pe mine intradevar .
NU VA FI forta de munca in SM si nu va fi platita mai bine cea existenta pt. simplul motiv ca NU SE VREA ! Aici in SM este o intelegere intre firmele cele mai importante din oras , nici una nu da mai mult ca cealalta . De ce crezi ca se inghesuie "fratii" lui d-nul Boer NEMTII astia batui-ar vina aici in SM ? Gandeste-te un pic. Eu stiu ca lucrez pentru profitorii astia ! In al 2-lea rand SM va ajunge un oras plin de CHINEZI , INDIENI etc. Nu cred ca asta iti doresti ! Asta nu-si doreste nimeni intreg la cap ! Azi am citit in presa ca vin nu mai stiu cate sute de croitorese asiatice ! Crede-ma noi astia mai in varstra eu , Portos suntem trecuti prin viata si avem mai multa experienta !
Daca ar fi forta suficienta de munca in SM crezi ca ar mai aduce patronii asiatici ? Sau crezi ca vor plati mai mult pt. cea existenta ? Pe dracu !
Asculta-ma Junior ca stiu eu ce zic ! In întâiul rand de altceva ar avea nevoie SM si-apoi poate veni si mall-urile. _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
junioru Membru

|
Trimis: 19/03/2008 00:58 Titlul subiectului: |
|
|
Adriana
Te rog asculta-ma si tu.Eu numa bine vreau te rog sa ma crezi.
Chiar daca nu am asa scoala a vietii ca voi,nici eu nu-s chiar leguma.Plus ca la 30 de ani cat am eu nu-s chiar asa mic.Eu ma informez mult prin mass-media,prin master,prin discutiile cu altii,prin carti,internet,etc.
Is si entuziast ca am facut facultatea in Timisoara si te rog sa ma crezi ca banatenii is ambitiosi,seriosi,optimisti si nu in ultimul rand si entuziasti.Poate nu intamplator au si creștere uimitoare care o au.Acu Aradul vrea sa se uneasca cu Timisoara ca arie metropolitana ceea ce va duce grabnic la o zona putenic economica deoarece deja impreuna au peste 500 mii locuitori.Gandeste-te ce va fi peste 20-30 de ani cand poate se vor si uni.Merg cam de 2-3 ori pe an acolo si vreau sa zic ca se schimba uluitor in fiecare an.
Acu sa-ti zic de analizele tale.Chiar daca nu se vrea sa se plateasca vor fi nevoiti de piata muncii.Ei nu au venit aici sa faca acte caritabile asta-i clar,dar decat sa nu castige nimic,adica sa-i plece angajatii,mai bine le creste salariul.In urma cu ceva luni de zile ceva investitor strain o mers nervos la prefect sa-i gaseasca muncitori ca nu are.Ei lui ala i-o trebuit sclavi.Ala nu o vrut sau nu o putut sa dea salariu mai mare,ca daca dadea sa zic cu peste 50% fata de media salariului din oras,avea poate si 100(o suta) de concurenti pe un loc...Iti dai seama ca piata e libera de la 350 euro in sus cand la noi media e de cam 250 euro la salariul mediu.
Stai linistita ca va fi din ce in ce mai bine.Si ca sa fi mai sigura asta o zice Guvernul Romaniei,Uniunea Europeana,marile institutii economice globale cat si marile ziare si reviste internationale.Se crede ca peste 10 ani in Romania salariul mediu va fi de cam 800-1000 euro.Oricum mult sub salarul mediu din Uniunea Europeana.Dar pentru noi va fi un mare progres.Iar investitiile straine vor veni linistit pentru ca ei vor avea costurile cu forta de munca la jumatate,ceea ce nu e deloc putin.
Investitiile vor veni la periferia UE,adica noi si bulgarii,si nu in tari de langa granita cu UE pentru ca in UE situatia e sigura,nu poti face nationalizari si alte porcarii ce vor putea fi facute in sa zicem in Ucraina sau Rusia...
Cat despre chinezi,pakistanezi,etc.,stai linistita ca nu vor veni prea multi pentru ca numar muncitorilor straini e reglementat de Ministerul Muncii si sindicatele din Romania nu vor fi de acord si vor face presiuni.Si cati vor veni nu vor prea sta,au fost situatii in tara si s-au cam dus sau s-a lamurit treaba,adica i-au mintit cu salarii de 300 euro si le-au dat 100.Pana la urma asta poate fi un semn bun,si noi poate nu ne vom cobora la nivelul de 100 euro.Sa speram...
Acu o aparut macar un pic de optimism?
Spune la ce te referi cand zici ca nu de malluri avem nevoie.Ce altceva?unitati economice de productie si servicii?
Eu iti zic ca avem trebuință si de astea si de celelalte,dar mai ales avem nevoie de optimism,unitate si actiune si nu de bataie de joc intre noi cum e in tara si chiar si aici pe forum. |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 19/03/2008 18:15 Titlul subiectului: Mall |
|
|
Da Adrina,asculta-l pe Ciolo......moluri ,Adriana de asta ai tu nevoie......cat mai numeroase moluri.......5000 de moluri!Da-o dracu de intretzinere,de facultatea copilului ,de supa cu galusti.....mergi Adriana la mol! Asta e cultura .....asta e mama comertzului.....asta e boomul economic.....asta e viitoru'......MOOOOOOLUUUUUU! Deci ,Adriana.......daca constatzi cumva ca te plictisesti,daca constatzi cumva ca nu ai greutatzi,daca constatzi ca nu mai ai ce face cu banii.........asculta-l Adriana, pe Ciolo si mergi voioasa catre mol!Cat mai de dimineatza!Nu o sa fi prima .....oricum......Ciolo va dormii in fatza molului sa fie el primul ,sa fie el deschizator de noi cai de "progres si civilizatzie"! _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
junioru Membru

|
Trimis: 20/03/2008 00:07 Titlul subiectului: |
|
|
Trasnea
Nu stiu de esti fost,actual sau deloc securist,dar la dezinformari si manipulari te pricepi,esti profesionist...
unde am scris eu acolo ca doar de malluri avem nevoie?...
se intelege foarte clar ca avem necesitate de unitati de productie,servicii dar si de malluri... |
|
| Sus |
|
 |
junioru Membru

|
Trimis: 20/03/2008 00:28 Titlul subiectului: |
|
|
Trasnea
te rog macar pe topicul meu fara jigniri...
poti sa critici orice dar te rog intr-o maniera civilizata. |
|
| Sus |
|
 |
junioru Membru

|
Trimis: 20/03/2008 00:42 Titlul subiectului: |
|
|
Trasnea
Si inca ceva,nu te baga intre mine si Adriana
Astea nu te privesc pe tine
Nu suporti sa vezi pe forum discutii civilizate si normale... |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

|
Trimis: 20/03/2008 18:25 Titlul subiectului: |
|
|
Junior ,
Ca sa-ti raspund ! Dupa umila mea parere in primul rand eu ca simplu om visez la o gradina botanica , pe un spatiu mare f mare !
2. la una Zoo
3. la spatii verzi , numeroase multe
4. la curatenie exemplara ( aici ma opresc si zic ca decat atatia "haidamaci comunitari" cu nici 8 clase mai bine oameni la Florisal care sa adune tot momentul gunoiul daca altfel nu se poate !)
Pt. inceput cam atat, desi ar fi multe de zis inca ! _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
junioru Membru

|
Trimis: 21/03/2008 00:47 Titlul subiectului: |
|
|
Adriana
Sa stii ca visele misca lucrurile.Depinde si ce fel de vise ai,ca numeroase pot fi doar vise.
1-O gradina botanica nu stiu de am putea avea,ar fi o investitie uriasa.Uite de exemplu eu de multe ori merg in gradina botanica din Cluj.E superb,e o traditie acolo dupa fiecare casatorie se merge cu alaiul in gradina botanica.Noi avem un fel de gradina botanica cu Gradina Romei dar care nu e prea ingrijita.Poate de s-ar gasi ceva pasionat de asa ceva ar iesi ceva serios.Avem si malurile Somesului.Atatea dificultăți ne da acest Somes cu circulatia dar nimeni nu vorbeste de la primarie, hai sa-l exploatam cumva in scop economic si de petrecere a timpului liber.Se pare ca e uitat ca altfel nu inteleg ce e.Macar sa fi facut primarul un concurs de idei cum a mai facut in alte situatii,cu ce sa facem cu Somesul si malurile lui.Nimic...Asa ceva e de neconceput si mai ales de neacceptat.Se pot face multe si fara bani prea multi.Dar trebuie viziune si dorinta.
2-Despre Zoo situatia pare ca e si mai rea.Vezi ca deja si cate sunt in tara multe se vor inchide.Nu sunt bani,deoarece in tara asta se fura ca ramai perplex.Un exemplu edificator ar fi costul Autostrada Bechtel, care desi si cum era initial era mult mai scump decat a facut aceiasi firma Bechtel in Croatia cam pe acelasi tip de relief,acu deja tinde sa fie pe kilometru de 2 ori si ceva mai scump...E ceva de neinchipuit.Ne mai miram ca juma din popor il regeta pe Ceausescu,astia care-s acu is mafia si is cei mai mari dusmani ai democratiei si capitalismului.Isi bat joc de aceste 2 concepte si lumea crede ca asa e capitalismul si democratia cum e la noi.Bine totusi ca s-a privatizat mare parte din economie si incepe sa mearga din ce in ce mai bine.Vor creste si salariile evident si sper ca uninominalul va mai tria din banditii ce-s acu in politica.
3-Eu zic ca avem ceva spatii verzi dar nu-s destul de ingrijite.
4-Uite eu vazand dezastrul in domeniul curateniei stradale,acu cam 2 ani de zile i-am promis domnului primar sa angajeze cam 125 de maturatori in tot orasul care sa ajunga sa faca asa o curatenie sa se mature cu matura de casa.Nu mi-a raspuns.Ma gandeam ca poate are el alta solutie mai buna dar inca n-am vazut-o.Atata praf e in oras,nici nu-mi dau seama de unde vine atata si asa repede,un exemplu ar fi Retezatului porțiunea asfaltata.E o mizerie de nedescris si a aparut la cam o luna dupa asfaltare...Ma uitam in zilele trecute la balustrada de pe pod Decebal.E atata mizerie ca e aproape neagra.Eu ma gandesc ca ce am propus eu nu e asa modern.Adica cu matura si nu mecanizat.Dar eu cred ca rezultatul ar fi mult mai important decat metoda.Plus ca am cheltuit ca ar costa cam 200 mii euro pe an salariile maturatorilor.Poate ar mai fi costuri materiale si de transport de vreo maxim 50 mii euro.Daca actiunea de curatire a malurilor Somesului ce a tinut o luna a costat cam 100 mii euro atunci 250 mii euro pe an cu oras facut luna si bec pare ceva cumplit de bun,nu?
Mai dechide si alte probleme,ce mai visezi sau ai vrea in oras? |
|
| Sus |
|
 |
junioru Membru

|
Trimis: 26/03/2008 01:20 Titlul subiectului: |
|
|
Adriana
Nu ai nicio reactie la emailul precedent?
daca nu te-ai uitat pe forumul primariei,vreau sa-ti zic cum ca nu mi-a raspuns primarul la faza cu de ce a costat 100 mii euro curatirea malurilor Somesului...
acu 2 zile trecand pe Podul Decebal m-am uitat in jos spre Somes si ce am vazut mi-a lasat un gust amar rau...
atata mizerie pe maluri...nu inteleg ce o curat ei...
si vreau sa-ti zic ca nici in zona unde stau eu nu se face curat deloc,pe site apare ca se face mecanic dar nici manual nu se face...
la tine pe strada cum e? |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

|
Trimis: 01/04/2008 19:14 Titlul subiectului: |
|
|
Acum ca nu demult am fost pana in Tg. Mures si daca tot m-ai intrebat la ce visez hai sa-ti spun !
Macar in weekenduri nu s-ar putea inchide circulatia in centrul vechi ?
Si ce-ai zice de camion STOP pe momentul weekendului ?
Ar fi f. bine pt. oras si nu numai din punct de vedere al linistii dar n-ar mai fi asa de poluat ! _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
adam.boer Membru 2

Data inscrierii: 16/Iul/2006 Mesaje: 331 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 01/04/2008 22:14 Titlul subiectului: |
|
|
Da Adriana, o idee bunã. Idea a fost avansatã domnului Ilyes cu ani în urmã de cãtre Societatea Carpatinã Ardeleana... rãspunsul primarului a fost "cã nu se poate". _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
http://adam.boer.ro |
|
| Sus |
|
 |
junioru Membru

|
Trimis: 02/04/2008 02:05 Titlul subiectului: |
|
|
Adriana
Cred ca sti ca primarul din Tg.Mures e un roman si a fost ales cand in oras maghiarii erau 51%...
deci e primar adevarat...
de la Ilyes ce sa mai asteptam?...
Vreau sa zic ca nu se face nimic serios in oras.
Cred ca s-a plafonat dupa 8 ani de vice si 4 de primar ce o dus orasul la pierzanie.Ce o sa faca un primar peste 4 ani in orasul asta?!!!!!!!!!!!!
Ca vom avea datorii pana peste cap...
va plati datoriile si cam atat...
va fi legat la maini,nu va avea buget...
vor fi ceva proiecte UE dar doar in unele lucruri,departe de cat va trebui...
asa ca trebe sa vina cineva mai cu sange nou la primarie...
Deie Domnul ! |
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

Data inscrierii: 12/Dec/2007 Mesaje: 337
|
Trimis: 02/04/2008 06:31 Titlul subiectului: |
|
|
Il va trage pe iles si vechiul consiliu local la raspundere... asa cum spui tu, va avea timp la dispozitie...  _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
http://rebel-sm.blogspot.com/
Opriti planeta!!! vreau sa cobor... |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

|
Trimis: 02/04/2008 19:52 Titlul subiectului: |
|
|
hai sa fim seriosi cat dracu ar costa sa se opreasca circulatia in centrul vechi in fiecare weekend ? nimic ! Dinpotriva oamenii ar avea de castigat aer curat ! macar in weekend ! Eu locuiesc pe Careiului , ma gandesc ca in weekend a-si putea si eu respira mai usurata daca nenorocitele de camioane n-ar circula pe drumul asta nenorocit de "bun ce-i " tot dintr-o groapa-n alta dau nenorocitele astea de camioane de-mi zdrangane vitrinele ! Macar in weekend sa am parte de liniste ca aici nici noaptea nu te poti odihni ! Si sa-l ia naiba de asa primar ca doar a locuit si el aici pe Careiului si ar trebui sa stie cum este da poate el servea cate un distonocalm in forma lichida inainte de culcare si nu-i mai pasa ... nu auzea nimic ! _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
junioru Membru

|
Trimis: 02/04/2008 23:34 Titlul subiectului: |
|
|
Rebel
Si ce castigam noi din asta?o sa avem un oras mai bun si mai prosper?
is curios cum crezi tu ca-i va trage la raspundere? |
|
| Sus |
|
 |
junioru Membru

|
Trimis: 02/04/2008 23:48 Titlul subiectului: |
|
|
Adriana
Nu cred ca nu sunt locuri linistite in oras.Avem har Domnului plus ca orasul e destul de mic si nu trebe mult sa faci pe dig ca sa ajungi in natura.Avem si paduri destule aproape de oras dar se pare ca nu si initiativa sa ne folosim de ele.Dar daca tie-ti place mai mult in centrul vechi,pe mine ma impresioneaza mai mult cladirile inalte insa si cele vechi nou renovate,vorba vine si in centru nou acu e liniste,s-a trezit primarul cu 3 luni inainte de alegeri sa nu permita parcarea pe platou,atunci vin vremuri bune pentru iubitorii de asa ceva.Adica cu obținerea asta privata de parcare subterana din fata hotelului Dacia,se doreste a se opri total circulatia auto de la Casa de Moda pana la hotel Aurora si de aici pana la Unicarm.Problema e ca cei cu unitati economice in zona fac presiuni ca sa nu se opreasca circulatia auto deoarece ei ar avea de suferit la cifra de afaceri.Plus ca amenajarea deasupra parcarii nu revine investitorului privat ci administratiei locale.De unde vom scoate inca poate peste 2 milioane de euro nu am idee intr-un oras cu datorii serioase si cu un buget de investitii anual de cam 3 milioane euro.Oricum in Europa de vest cam asa e circulatia in centru,adica mai ales pietonala.
Deci intr-un fel ti-am dat o veste buna.
Dar nu mi-ai raspuns la faza cu curatenia in zona ta.Vreau sa-ti zic ca asta e probabil singurul domeniu unde cu bani putini se poate face aproximativ tot ce trebuie.Adica un oras luna si bec.Dar trebe vointa politica... |
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

|
Trimis: 03/04/2008 04:45 Titlul subiectului: |
|
|
pai daca tot nu va avea bani sa faca altceva, sa caute prin hirtiile marilor licitatii, si sa sesizeze institutiile abilitate. pentru mine ar fi suficienta satisfactie sa-l vad dupa gratii. daca mai poate sa si recupereze din banii publici, e un bonus.  _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

|
Trimis: 03/04/2008 19:13 Titlul subiectului: |
|
|
Junior ca sa-ti raspund in legatura cu curatenia ! Pana acum n-am zis nimic ca am crezut ca-i de la sine inteles ca nu-i ! Adica nu-i curat ! Insa aici eu zic ca vina nu este numai a Florisalului ! Sincer pe mine ma enerveaza la culme subiectul asta cu curatenia ! Nu stiu ce ar necesită facut ... da cand vad pe strada oameni si tineri copii si persoane chiar invarstra cu nepotei de mana si arunca pe jos ambalaje ma enervez la culme ! Si eu nu am voie sa ma enervez pt. ca fac acid la stomac si mi se face rau ! Deci subiectul asta cu curatenia nu mai vreau sa-l discut ! Oamenii n-au civilizatie , sunt iresponsabili si de-aceea suntem unde suntem ! Si nu-l mai lauda pe primar ca a inchis parcarea in centrul nou ! Saptamana trecuta am fost pe-acolo , intradevar nu mai sunt asa de numeroase masini cate erau da tot mai sunt ! Aici la noi legea nu-i valabila pt. toata lumea numai pentru unii cei multi si fraieri care tot merg la vot . Sa-i ia naiba pe toti gramada ! Anul asta nu mai merg nicaieri , votul meu mi-l pastrez pt. mine ! N-am fost nici sa-l votez pe Iles , macar acum nu am mustrari de constiinta ca altii ! Si hai mai lasa-ma ! Nenorocita de groapa din centru nou cat a costat ?! Na sa scoata bani din pamant din iarba verde si sa aiba ca sa faca ce trebuie facut pt. ca circulatia sa fie oprita in centru vechi ! Fiecare oras isi conserva cladirile vechi si tot ce-i vechi ca doar reprezinta trecutul nostru ! Sifara trecut , n-avem nici prezent si nu vom avea nici viitor ! Parerea mea ! _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
adam.boer Membru 2

Data inscrierii: 16/Iul/2006 Mesaje: 331 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 03/04/2008 20:38 Titlul subiectului: |
|
|
Dragã Adriana,
înþeleg sentimentele tale faþã de situaþia din oraº ºi faþã de actul democratic, defapt singurul nostru, numit "alegeri". Am trecut ºi eu prin aceastã fazã, dupã care am decis sã nu las totuºi pe seama altora sã decidã ºi sã conducã în numele meu. Tot ce am fãcut ºi tot ce fac a fost ºi este animat de dorinþa de a altera lucrurile în bine ºi în folosul cetãþeanului.
Adriana, trebuie sã te duci la vot! ªi trebuie sã faci campanie între cunoºtinþele tale sã se ducã fiecare la vot. Din matematica electoralã reiese cã "nevotând" îl votezi pe cel care va obþine procentul cel mai mare - adicã cel mai probabil pe primarul actual. _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
http://adam.boer.ro |
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

|
Trimis: 03/04/2008 20:46 Titlul subiectului: |
|
|
daca-ti pasa,
nu sta-n casa...
 _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 03/04/2008 20:55 Titlul subiectului: Alegeri |
|
|
Bai ,o fi vara ziua mai lunga .....da sincer mor de curiozitate sa vaz si io cine dracu o sa mearga la vot de ziua copilului in plin program turistic "o saptamana de refacere"..........Ia sa vedetzi daca o mai fi si canicula.........  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

|
Trimis: 03/04/2008 20:59 Titlul subiectului: |
|
|
Adam !
Din ce in ce sunt mai dese zilele cand simt ca totul este pedegeaba !
De 20 si ceva de ani de cand am implinit 18 ani si pot sa-mi exercit dreptul de vot , acum mai mult ca niciodata simt ca totul este pedegeaba ! Este pacat de momentul pe care-l pierd mergand la vot ! Daca nu a-si fi sigura , ca oricare ar castiga tot nu va putea face ceea ce-mi doresc eu , poate m-as mai gandi ! Insa sunt sigura ca , fiecare va ajunge acolo nu va interzice intrarea camioanelor in oras , nu va rezolva curatenia etc. etc. Si acestea sunt niste obiective care hai sa fim seriosi nu costa bani ! Trebuiesc luate numai niste hotarari , si cu strictete RESPECTATE ! Nu ajung la o intelegere in ceea ce priveste formatia care sa vina sa cate de zilele orasului ! Nu aia este important ce vrea majoritatea oamenilor ci ceea ce vor doar o mana de oameni in frunte cu ...nici epitet nu-i gasesc deja desteptului asta de primar !
Este trist f. trist ! Si mai trist iti spune eu tie Adam este ca majoritatea lumii este deja scarbita si anul asta va fi un absenteism crunt la vot ! Eventual la turul 2 vor fi mai multi ! _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
junioru Membru

|
Trimis: 03/04/2008 23:25 Titlul subiectului: |
|
|
Rebel
Nu cred ca pot recupera ceva din banii publici.
Oricum cred ca banuiesti ca nu fura doar unul ci se cotizeaza la toti ca sa ai spate.Faza cu Anderco e cred ca nu s-a cotizat cat trebe si la cati trebe,
d-aia tot vorbesc eu de solutii tehnice de curatare a clasei politice,poligraf, etc.,sigur unii care se simt cu musca pe caciula vor incerca sa duca in derizoriu acest subiect bomba si delicat.Pana la urma cineva din cati politicieni sunt tot va accepta, ca-si va da seama de forta adevarului.Idea cu poligraful e sustinuta public de oranizatiile studentesti din capitala inca de prin 2000,pana la urma cineva tot va sparge gheata,pentru cei ce cred ca e cam prostie sau irelevant,le pot zice ca nu e mai putin irelevant,prostie sau bizar decat juramantul pe Biblie pus de politicienii nostri.
Poate fi o satisfactie sa se condamne banditii dar nu cred ca prin asta va incepe procesul de curatire a clasei politice. |
|
| Sus |
|
 |
junioru Membru

|
Trimis: 03/04/2008 23:43 Titlul subiectului: |
|
|
Adriana
Cu murdarirea orasului,de vina is cei ce nu-s educati.
Dar administratia locala e de vina ca prin faptul ca nu are un sistem de a penaliza pe cei nesintiti stimuleaza acest comportament.
Eu i-am spus si propus domnului primar sa se implementeze un sistem modern prin care sa poata fi fotografiati,filmati cu aparate moderne persoane care fac acte huliganice,inclusa e si murdarirea orasului.Cel ce filmeaza sa primeasca bani din amenda celor care au fost prinsi.Ilyes a zis ca nu se poate ca va rade omenirea de el.Eu nu vad cu ce e mai de ras asta decat acele camere video amplasate pe drumul Bucuresti-Ploiesti tot la cativa kilometri care te prind daca mergi cu viteza ilegala si-ti trimit acasa amenda.Acest proiect e implementat de MAI cu finantare UE.Se pare ca noi romanii nu ne stim valorile,intai asteptam confirmarea din vest si apoi recunoastem si noi o valoare.Nu stiu întocmai dar cred ca in vest ceea ce i-m propus eu lui Ilyes e in uzanta.
Eu nu cred ca l-am laudat pe primar cu interzicerea auto pe platou ci l-am criticat ca e o decizie prea tarzie si poate doar electorala.Oricum acu nu intra chiar si cei ce faceau raliu.
Alta actiune electorala e cu modernizarea si iluminarea arhitecturala a statuii lui Vasile Lucaciu.Eu is si din Apa si am un sentiment de asociere in plus fata de altii cu Lucaciu.Cred ca si-a batut joc in ultimul hal de romani acest primar,Lucaciu e in bezna totala pe cand toate celelate statui is intr-o lumina sclipitoare.
As vrea sa zic cum ca nu te inteleg ce vrei sa zici cu gropa lui Ilyes,crezi ca eu sustin reabilitarea aceia?Trebuia facut ceva nou si modern dar nu cum s-a facut.
Vezi ca si ca tine a fost si Adam si am fost si eu.Si poate restul celor ce scriu pe acest forum.Dar daca tu nu te mai duci la vot faci exact ceea ce vor ei...
Poti sa ni te alaturi noua sau altora care sa zic asa suntem niste rebeli contra fortelor raului,poate intelegi daca ai vazut sau vezi in prezent Razboiul Stelelor la pro cinema tv luni seara.Suntem slabi dar din ce in ce mai puternici.Sa speram ca va iesi ceva serios, mai ales ca lumea e saturata pana peste cap de politicienii actuali. |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

|
Trimis: 04/04/2008 19:46 Titlul subiectului: |
|
|
Stii Junior ?! Oamenii te judeca dupa anturaj si dupa prietenii pe care-i ai ! Pana aici logic nu ? Dar daca vine cineva si-ti zice , bai fii atent xy prietenul tau nu-i tocmai ce pare a fi , normal ca pe un nimeni in drum nu-l crezi ! Asa procedeaza Adam, degeaba-i spun ca Pataki nu este ceea ce pare nu ma crede , treaba lui , tre sa ajunga si el la 40 de ani sa se arda bine ca sa mai invete cate ceva ! El a veni cu aere din Germania si a crezut ca aici in SM se va rezolva tot cat ai bate din palme si vom face o a 2-a Germanie ! Somn usor si vise placute cam asa-i situatia !
Pe tine te admir dupa cum ti-am mai zis pt. elanul tau tineresc si pt. perseverenta ! Nu in ultimul rand , raspunzi intodeauna cand ti se adreseaza cineva ! Si asta-i important. Nu toata lumea se invarte in cercuri sus puse da deaceea poate sa aiba o parere si poate, o parere nu chiar de lepadat !
Mie chiar mi-a fost simpatic Adam si intr-o vreme l-am condamnat un pic pe Trasnea ca a fost dur chiar f. dur cu Adam , da acuma il inteleg (pe Trasnea )de ce a fost asa si ii dau dreptate. _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
|