|
Gazeta de Nord-Vest Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Marginean Junior

Data inscrierii: 26/Noi/2006 Mesaje: 13
|
Trimis: 27/05/2008 23:24 Titlul subiectului: Totusi ce a facut concret acest valer marian? |
|
|
| Exceptand p.c.r-ul valer marian nu s-a bagat in nici un partid! de ce? Care sunt marile lui merite? Singurele lui realizari sunt: mazilirea lui szabo si vararea la puscarie a lui anderco.Sunt convins ca amandoi ,dar mai ales anderco dupa ce isi demonstreaza nevinovatia si la ultima instanta de justitie(inalta curte de casatie si justitie,si nu mai are mult pana acolo),va incepe ,nu usurel ci in forta, "sa-l lase fara chiloti"pe acest valer marian.Dupa revolutie putea sa intre intr-un partid, pe baze doctrinare, si sa faca adevarata politica.Dar el a stat in tribuna nici macar nu a stat pe tusa scria si comenta cu regretatul bledea si voicu rusu in ziarul nr. doi al judetului.Nu stiu concret din ce a trait pana acuma.A avut cateva afaceri care au dat faliment si basta.Era sa uit? ce afaceri a facut mircea govor? cu alcool cu fratii meilescu din craiova, a falimentat cateva firme nu si-a platit obligatiile la stat, a vandut firma datoare iordanianului cu pantofii gauriti , de era cat pe ce sa-i unfle vasile fernea(pe atunci nu erau prieteni), a falimentat restaurantul "La Mircea" care luat foc normal sau artificial dar precis ca era "putin asigurat", a falimentat restaurantul-motel LUX de pe str. Retezatului, a falimentat Olimpia,ce mai vreti?De ceva vreme umbla in zona drumurilor(acolo sunt banii),acolo sunt lucrurile cica mai putin masurabile! se poate gresi usor la metri cubi, la tone de asfalt sau de piatra sparta,sapaturi de santuri,bascule de pietris si nisip din balastiere(alta afacere nemasurabila;de catre unii).Revenind la valer marian,chiar de ce este el solutia?Valer marian cu govor au falimentat si gnv-ul daca nu ma insel.Cu toate acestea, daca publica diplomele de 4,8 12 clase , bac ale lui ciocan gheorghe si ale lui mircea govor in gazeta de nord vest eu am sa-i votez pe fiecare cu cate doua stampile. |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 28/05/2008 10:07 Titlul subiectului: Valer Marian !VOTAT! |
|
|
Hahahahahhahaha....foarte tare,foarte tare,moshule! Esti bine informat ...poate chiar prea bine .....informat!
Nu o sa comentez falimentele lu' Govor,sau diplomele lu' Ciocan.....hahahahahha,insa e nespus de tare!
O sa comentez de GNV,ca sa ma bag putzin in seama.........Nu stiu cat de falimentari sunt,din ce se vede la suprafatza nu ar fi!Si-au luat masini noi.....au inlocuit chioscurile vechi cu unele termopan,au scos un adaos gratuit de publicitate imobiliara.......astia sunt bani,bani buni investitzi!Un falit nu investeste! Apoi angajau sau angajeaza redactori.......deci fac angajari!Un falit nu se dezvolta si nu angajeaza.......ci vinde si da afara personalu!
O sa comentez si despre Valer Marian.....deoarece EL ESTE SOLUTIA! De ce? Simplu.........in calitate de Prefect a aratat ca stie administratie si ii pasa de oameni! Are un program bun ! Are o sustinere solida si sper majoritara in viitorul Consiliu Judetzean!Are fortza si capacitate!Are calitatzi atat manageriale,administrative cat si umane ,peste ce au aratat ca poseda Silaghi si Cehi! E atceva,in materie de presededinte de CJ!
DE ACEEA VOTEZ VALER MARIAN!
In mod sigur nu e super-man,are poate si defecte,are poate si lacune,are poate si omisiuni,are poate si obligatzii! Insa dintre totzi pe care i-am vazut,dintre totzi candidatzii Valer Marian e de departe cel mai bun!
Cu Valer Marian la presedentzia CJ.....nu se va mai repeta episodul Szabo!
DE ACEEA VOTATI VALER MARIAN! _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
Administrator Administrator

Data inscrierii: 13/Iul/2005 Mesaje: 42 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 28/05/2008 17:06 Titlul subiectului: Re: Totusi ce a facut concret acest valer marian? |
|
|
| Marginean a scris: | | Exceptand p.c.r-ul valer marian nu s-a bagat in nici un partid! de ce? Care sunt marile lui merite? . |
Marginean
In mod natural ar fi trebuit sa sterg tot ce ai scris, insa mai ai o sansa. Numai tupeul unor oameni panicati ca pierd ciolanul poate duce la reactii ca si ale tale. Data viitoare cand postezi, poate vii cu argumente. Daca nu, vei fi banat! Rabufnirile de campanie nu isi au locul aici!
Nu mor caii cand vor cainii! Cu cat sunteti mai insistenti, cu atat aflam mai multe. Scoate legitimatia de partid la interval! Nu cred ca ti-a venit simtul civic peste noapte!
Scuze celorlalti utilizatori pentru neplaceri! |
|
| Sus |
|
 |
corina_v Junior

Data inscrierii: 16/Iun/2008 Mesaje: 13
|
Trimis: 16/06/2008 18:10 Titlul subiectului: Re: Totusi ce a facut concret acest valer marian? |
|
|
Data viitoare cand postezi, poate vii cu argumente. Daca nu, vei fi banat! Rabufnirile de campanie nu isi au locul aici! [/quote]
Draga domnule administrator,
Care este motivul pentru care Marginean ar putea fi banat? se presupune ca traim intr-o tara democrata, fiecare poate spune ce vrea. Sau cumva scrie regulamentul ca nu ai voie sa spui ceva fara sa argumentezi? Sper sa apara ce am scris, avand in vedere ca de vreo 2 luni astept confirmarea pentru un cont. Noroc ca m-am gandit sa trimit un email si astfel mi s-a activat acest nou cont. La cel vechi inca nu am primit confirmare cum ca mi s-a activat .. de vreo 2 luni.  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|