| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Adriana Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 312
|
Trimis: 26/05/2008 19:10 Titlul subiectului: Transurban-intre soc si realitate |
|
|
Locatia : statia de autobus via Draexelmaier .
Linia : 2 ruta 14 Mai -Draexelmaier
Ora : 7.35
Nr.inmatriculare : B 76 PMS
Soferul : Isi satisface nevoile pe roata din spate a autobusului pe care cu onoare il conduce !
In atentia conducerii Transurban d-nul Simon ce parere aveti de acest angajat ?
Poarta intreprindeii este la o aruncatura de bat , n-ar fi fost mai omeneste ca sa nu spun civilizat si sa-l jignesc pe sofer sa mearga si sa-si ceara voie sa se spele pe maini ? Nu cred ca ar fi fost refuzat ... in schimb e mai usor la roata din spate !
Nu mi-a venit sa cred ochilor , stupoarea , dezgustul si indignarea toate s-au intors in mine este ceva de necrezut , daca mi-ar fi povestit cineva nu l-as fi crezut ! Doamne pana unde vom decadea ?Si toate astea in 2008 ! Oras european cu asa oameni ! _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 27/05/2008 07:09 Titlul subiectului: Shushu |
|
|
Hai bai Adriana si cu tine te pui cu "suferintza" omului.A facut si el pishulica langa rotitza.........Ce te faceai daca il apuca treaba aia mare........Te oripilai vazand cum se tzine de tzeava de esapament?
Apropo,tu esti un client nemultzumit.....Sti care este sloganul publicitar al astora de la Transurban?........"Niciodata nu o sa te potzi pisha in gustul clientului!"...hahahahhahahahaha _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 398
|
Trimis: 31/05/2008 14:15 Titlul subiectului: |
|
|
daca ajung la vara acasa,o sa fie...ffffffffffuuuuuuuunnnnnnnnnnnn! abia astept... |
|
| Sus |
|
 |
|