|
Gazeta de Nord-Vest Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 22/05/2007 17:23 Titlul subiectului: tziganiada |
|
|
1. La prima vedere poti sa spui ca e o jignire ce a facut Base cu ziarista aia de la Intact ........da daca stai sa judeci un pic .....mie cel putin nu mi se pare.Pai i-a spus EI, tiganca imputita, in fata si in public?.....NU ,a fost o discutie privata intre Base si nevasta-sa..... Pai atunci ce abuz verbal a suferit pitzipoanca aia..Base NU se gasea intr-un loc public ci intr-unul privat ( magazin & parcarea magazinului).......jurnalista NU avea voie sa filmeze sau sa pozeze in acel loc.......ziarista NU avea ecuson si legitimatie de ziarist la vedere.....trustul de presa unde lucreaza ziarista NU avea voie sa difuzeze o convorbire privata fara acord.....
2. Base a fost fraier .....in locul lui ma duceam glontz la politie si declaram ca am fost agresat de o persoana necunoscuta care a atentat la integritatea mea si a sotiei mele intr-un spatiu privat.....predam telefonu' si gata.....eu o dadeam in gat pe pasarica.Asa astia sar in sus ( dupa doua zile) ca-i talharie .....lucru care cam este.......
3.S-au gasit coloratii de la RRomani CriSS sa se spele in fatza la Cotroceni cu apa minerala(plata)&sapun....pai dupa petele de transpiratie ce le avea duduia aia grasa si guraliva la subsiori putea sa dea si cu o cisterna de apa plata cu sapun ca tot duhnea a transpiratie.....Haoleoooo mancati-as....Astia de la colorati sa vaza mai bine ce face hetnia lor prin strainatate ,ca de la ce fac ei acolo ni s-a dus vestea, nu de la sintagma tiganca imputita.....
4.Pai daca zici tigan imputit, de ce automat esti xenofob?.....pai ce,daca zici, mai da-te dracu'....esti satanist?.......sau daca zici sa te f..in cu...,....esti poponar?.....e o sintagma fratilor.....nu e frumos da e din folclor....
5.nu pot sa nu remarc cu greata pana la vomit ,rahatul ce se mananca la Antenele lui Felix.....o ciurda de hahalere si nenorociti....niste rahati in frunte cu Cristoiu ( marele fonfait).......
6.Base e un marlan ,o stiam ,am aflat,o sa mai auzim.....pacat ca a fost asa prost sa piarda o zi mare si o revenire cu aplomb, din cauza unei iesiri badaranesti necalculate....Aceste lucruri se intampla pentru ca si-a indepartat toti oamenii de valaoare de langa el......Daca mai statea un pic pe langa Plesu,Weber,Saftoiu...etc, poate se mai cizela...asa cu coana Nutzi "pizdramata" de Plescoi,se exprima ca la .....bordel......Halal!
7.Este bine si chiar indicat ca jurnalistii sa fie incisivi si cu tupeu.......insa carnatii astia ai lui Felix sunt de departe cei mai jegosi si impertinenti....Pasarica asta cu telefonu si inca una ,acum la Realitatea ( Andreea Cretzulescu) erau de departe de o nesimtzire fara margini.....
Asa ca pasarica, bine ti-a facut.....! Felix, hahalera securista.....urmezi! _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
adam.boer Membru 2

Data inscrierii: 16/Iul/2006 Mesaje: 331 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 22/05/2007 18:39 Titlul subiectului: |
|
|
Domnule Trasnea, stiti cumplit de bine pozitia mea in întocmai cazuri. De aceea cred ca domnul Basescu a facut bine ca a cerut scuze. In opinia mea nu se poate justifica, nici macar in cerc privat, utilizarea acestor "folclorisme". _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
http://adam.boer.ro |
|
| Sus |
|
 |
rammy Junior

Data inscrierii: 08/Mai/2007 Mesaje: 12 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 05/06/2007 17:41 Titlul subiectului: :guns: |
|
|
hai sa-i impuscam pe toti ... doar au mai fost si altii cu idei de genu`... ar necesită sa ne mandrim ca presedintele nostru are tendinte asemanatoare cu ale lui hitler ... va intra in istorie ... numa ca europenii nu vor fi prea incantati ... in fine asa se dovedeste ca e un om din mahala care cica ar vrea sa faca ceva bun pentru tara insa nu prea stie multe si n-ar cum sa o faca ... cum a patit-o si zavoranca cu telenovela ei.
insa daca se persista in prostie ... vom vedea si telenovela zavorancai ... vom vedea si telenovela politica a lui base. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|