Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Un glontz tras in parchetul Politiei

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Comenteaza articolele din GNV
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

Data inscrierii: 11/Noi/2006

MesajTrimis: 15/08/2007 21:00    Titlul subiectului: Un glontz tras in parchetul Politiei Raspunde cu citat (quote)

Oricat m-au enervat astia de la Steaua,articolul e prea bun sa nu fac efortul de al comenta......

Eu nu zic ca nu e proasta gramada duduia pulitziota,da putea sa fie si mai rau!In loc sa gaureasca parchetul rajbacit posibil sa-si fi gaurit scafarlia.....a avut o intuitie demna de un pulitai ca nu a verificat daca are glontz pe teava uitandu-se pe teava pur si simplu..........si tragand fireste.......Daca-l nimerea pe vitelu' de langa ea ,nu era mare paguba,eu zic bine ca nu a nimerit in calorifer ca se facea o mare inundatie........
Acuma ca a promovat la judiciar eu zic ca-i excelent, asa o sa se tot mire si in continuare Lady ,de cum sunt atatia bagabonti si violatori in libertate.

Despre prosti numai de bine.......... :lol: :lol:
Lady M.
Membru 3
Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006

MesajTrimis: 16/08/2007 21:06    Titlul subiectului: Re: Un glontz tras in parchetul Politiei Raspunde cu citat (quote)

TRASNEA a scris:
Oricat m-au enervat astia de la Steaua,articolul e prea bun sa nu fac efortul de al comenta......

Eu nu zic ca nu e proasta gramada duduia pulitziota,da putea sa fie si mai rau!In loc sa gaureasca parchetul rajbacit posibil sa-si fi gaurit scafarlia.....a avut o intuitie demna de un pulitai ca nu a verificat daca are glontz pe teava uitandu-se pe teava pur si simplu..........si tragand fireste.......Daca-l nimerea pe vitelu' de langa ea ,nu era mare paguba,eu zic bine ca nu a nimerit in calorifer ca se facea o mare inundatie........
Acuma ca a promovat la judiciar eu zic ca-i excelent, asa o sa se tot mire si in continuare Lady ,de cum sunt atatia bagabonti si violatori in libertate.

Despre prosti numai de bine.......... :lol: :lol:

Ca bine zici Trasnea. Tocmai ce am gasit una din cauzele eliberarii bagabontilor, violatorilor talharuilor si a tuturor scursurilorsocietatii. Nu numa ca is prosti astia ca si duduia, mai is si multi pe deasupra! :-/

Claudio! Io nu mai inteleg nimic. Esti prin Canada ori esti p-aci si esti din aceeasi gasca cu aia din gura targului?
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

Data inscrierii: 11/Noi/2006

MesajTrimis: 13/09/2007 13:12    Titlul subiectului: Pulitai sau mafiot Raspunde cu citat (quote)

Fiindca tot ai facut referire de "n" ori la acest post,am facut efortul sa-ti citesc mesajul.Cutremurator,Claudel,bai vere esti de Balaceanca via Spitalu' 9.
Daca te-ai fi marginit sa critici doar articolul cu pricina,nu as fi avut nimic impotriva,deoarece ce scrie in GNV nu inseamna neaparat ca-i si bun.Daca ai fi si argumentat critica, pertinent poate chiar te sustineam.Insa tu ce faci vi cu balarii gen Nashu "platesc cu aceiasi moneda....daca nu mai apuc persoanei care trebuie,o sa primeasca urmasii....".Frate esti de la Cossa Nostra,umblii inarmat,sau te crezi si tu un fel de mason ( ca tot e la moda) da nestiind sa pronuntzi corect zici ca esti.....manshon.....Vere ,revin-o pe pamant si mai lasa textele astea ca s-a demonstrat stiintific ca "viatza bate filmul".
In ceea ce priveste articolul,eu cred ca GNV a facut bascalie de o "tufa"( vezi nu citii fufa) care in ciuda "tragerilor" trimestriale la care se instruieste cum sa foloseasca si sa asigure arma din dotare o tine in mana ca pe facaletz si o foloseste pe post de tirbuson sau ciocan dupa caz.Nu stiu cata presiune avea in el sotzul, tata de gemene, si mai ales daca aceasta presiune se datora articolului, sau iahniei de fasole mancata de cu seara,insa e clar ca oricum nu prea e in situație sa-si faca treaba.Intradevar copii nu sunt vinovati de imbecilitatile parintilor,dar asta nu inseamna sa punem copii scut in fatza presei.
Oricum ce mi-a atras atentia este faptul ca cunosti cumplit de bine personajele acestei comedii,ba chiar ne insiri si cateva aspecte din viatza intima a personajelor.Daca mai iau in considerare ca m-ai dojenit si cu alta moment cand luam in tabarca eficientza vamesilor sau a pulitzailor am impresia ca esti vreun caraliu.Judecand dupa scrierea alambicata si plina de dezacorduri gen"proces verbal de constatare a contraventiilor",tind din ce in ce mai mult sa te asociez cu anumite organe ( ale statului).Insa uneori dovedesti ca esti mai tolomac decat un militian ( lucru teribil de rar intalnit),de aceea am impresia ca nici macar pulitai la circulatie nu ai reusit sa devii.in consecintza acum ca ai absolvit "manga cum laude" gimnaziul, cred ca te straduiesti sa intri in corpul haidamacilor comunitari.Fratilor pazea,daca o sa-l vedeti pe Claudel cu al sau pulan din dotare in chip ( si sub chipiu) de agent....constatator! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

In ceea ce priveste jocul de sah.......stai mai potolit .......ca prin rocada ( mica sau mare) nebunul tot nebun ramane si nu devine rege.Ramai la poker,un joc care te caracterizeaza.Atunci cand nu esti mana moarta esti doar o cacealma...... :lol: :lol: :lol:
arbitru
Junior
Junior

Data inscrierii: 18/Sep/2007

MesajTrimis: 28/09/2007 13:58    Titlul subiectului: Anulat! Raspunde cu citat (quote)

Mesaj modificat de Administrator!

Nu postati mesaje numai ca sa va aflati in treaba ori ca sa atacati alti utilizatori ai forumului. Aici puteti comenta pe langa articolele aparute in GNV.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Administrator
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 13/Iul/2005

MesajTrimis: 28/09/2007 21:54    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu postati mesaje numai ca sa va aflati in treaba ori ca sa atacati alti utilizatori ai forumului! Aici puteti comenta pe langa articolele aparute in GNV.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Comenteaza articolele din GNV Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum