| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Lady M. Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006 Mesaje: 506 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 04/08/2007 08:46 Titlul subiectului: Unde a fost trasnea in concediu |
|
|
Nu ne spui unde ai fost in concediu Trasnea? Am inteles ca erau 47 de grade pe acolo, deci banuiesc ca undeva in lumea araba? sau mai aproape? Poate pe ceva insula exotica? Am incercat sa caut pe net vremea din saptaman trecuta da n-am gasit din incercarile mele timide niciun loc cu atatea grade. _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 04/08/2007 13:24 Titlul subiectului: Misto! |
|
|
Ha,ha,ha misto faza!! Asa cum ai cautat tu,in mod sigur au cautat si "altii"! Pe weather.com in ziua respectiva nu se anuntzau decat 40 grade.......
Sincer mi-ar fi facut mare palcere sa va povestesc unele chestii,dar vezi sunt destui care stiu unde am plecat si la fel sunt destui care vor sa stie .....cine e cel care a plecat Posibil sa va spun totusi unele chestii cu caracter general.....sau mai sti, poate intreaba vreun forumist cum sta treaba cu destinatia X si atunci o sa-i povestesc......
Tot ce pot sa spun, este ca, a fost un concediu reusit si in ciuda unor mici probleme de "adaptare" in prima zi, apoi totul a fost extraordinar......Am vizitat locuri interesante si mi-am bucurat privirea cu lucruri si panorame deosebite....... _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

|
Trimis: 05/08/2007 16:19 Titlul subiectului: |
|
|
Nici nu ma asteptam sa-mi spui, dar am incercat totusi. Ma gandesc ca vor multi sa stie cine se ascunde in spatele acestui nume. Eu una nu sunt atat de curioasa, ma gandeam ca ne dai ceva ponturi de vacanta. Asta numai daca is ieftine! Ma bucur ca te-ai adaptat si ca te-ai simtit bine!
Apropo, n-ai dat cumva de Rodica in concediul tau? Vad ca a disparut cam de multisor. Poate a venit acasa si nu ne-a spus nimic!!!  _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 398
|
Trimis: 20/08/2007 08:41 Titlul subiectului: |
|
|
| 47de grade,amman,nu.A fost mai caldut ca de obicei,dar nu 47.Dubai,probabil.Arabia Saudita in nici un caz,aici mi-i s-au topit lumanarile din camera de oaspeti.Era in casa dimineata 41.Afara,58.Unde o fi Trasnea oare. |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

|
Trimis: 06/10/2007 22:52 Titlul subiectului: |
|
|
intrebarea de zi este urmatoarea:Unde ai disparut draga lady M?Timpul de vacanta a trecut si acusi va pregatiti pentru sarbatorile de iarna,iar tu...ioc.In ciuda marilor batalii pe care le dau in bucatarie zi cu zi,ca doar acum este ramadan,adica luna de post cind nu mincam de la rasaritul la apusul soarelui,si trebuie sa gatesti la fiecare un fel de mancare,mai dau cu ochiul si pe aici.Te asteptam... |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

|
Trimis: 13/10/2007 22:03 Titlul subiectului: |
|
|
Prezeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeent!
Puneam muraturi draga. Intre timp am aflat si o reteta buna de facut caltabosi si palinca veche ca sa am ce pune pe masa de Craciun, sa pot sa-mi astept si eu colindatorii ca toti ministri din tara asta
Deci, glumeam, am avut un pic mai multa treaba, dar mi-am revenit. Pntru ca Trasnea nu a vrut sa ne spuna pe unde a umblat, nu o sa spun nici eu ca sa moara de ciuda aia care spun pe la colturi ca au fost la o intalnire forumistica cu Trasnea, Lady M, Boer si toata gasca de pe forum, fara sa ne fi vazut vreodata in realitate! Faza asta mi-a spus-o cineva care nu stia ca, de fapt, eu sunt Lady M Nici macar noi intre noi forumistii nu ne-am vazut! Apropo, niste prieteni dintr-o tara westica mi-au povestit ca acolo forumistii isi dau intalniri frecvente. Era doar o remarca, nu vreau sa insinuez nimic  _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 14/10/2007 19:54 Titlul subiectului: insinuari |
|
|
nici eu nu vreau sa insinuez nimic,dar draga Lady forumul nostru este unul ....Nord-Vestic  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

|
Trimis: 16/10/2007 22:38 Titlul subiectului: |
|
|
fiind vorba de concediu ...conducind-o la autocar pe fiica mea care s-a intors in iordania ieri,am urcat sa ami iau ramas bun si culmea am vazut-o ingropata pe o jumatate de scaun linga fereastra de o persoana care si-a intins picioarele si coatele pe cealalta jumatate de scaun si fara sa ami ascunde indignarea am intrebat-o:da cine e boul care te-a inghesuit aici.?..iar in spatele meu o doamna foarte delicata mi-a raspuns romaneste...soferu,pe soptite.  |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

|
Trimis: 08/11/2008 00:22 Titlul subiectului: |
|
|
| De data asta cred,sau mai bine zic sint sigura ca este tara aia din africa...congo?Sper sa auzim de bine... |
|
| Sus |
|
 |
|