| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
rodica Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006 Mesaje: 398
|
Trimis: 14/02/2008 22:12 Titlul subiectului: Unde este plecata in interes de serviciu,LadyM? |
|
|
Pentru ca este prea devreme pentru o vacanta,am dedus ca ar fi vorba de serviciu.Sau cum zice proverbul de pe la noi,viata se termina,dar lucrul nu...  |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

|
Trimis: 04/03/2008 17:50 Titlul subiectului: |
|
|
Am si eu dreptate cite odata  |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 312
|
Trimis: 04/03/2008 19:53 Titlul subiectului: |
|
|
Rodica tu stii unde este Lady plecata ? _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 04/03/2008 23:04 Titlul subiectului: Soarta |
|
|
| rodica a scris: | Am si eu dreptate cite odata  |
Rodica,tu nu vrei sa ne mai zici nimic draga......?Tot de soarta lui lady m te cainezi......?Ia uite ce mandretze de avatar mi-am tras........... Nu-tzi dai si tu cu presupusu'?  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 312
|
Trimis: 05/03/2008 20:39 Titlul subiectului: |
|
|
Hallo Rodica !
Pana sa vina Lady careia eu sincer ii simt lipsa uite o reteta buna :
Malai cu smantana si ciuperci
Reteta am luat-o din "Practic in bucatarie" si mi-a placut pt ca aduce foarte mult a “balmosul” pe care ni-l facea Buni cand eram pitici
Am întrebuințat asa:
- 2 cutii de ciuperci intregi
- 1 l de lapte
- 150 g cascaval ras
- 500 g faina de malai
- un borcanel de smantana (300g)
- verdeata
Se tapeteaza o tavita de chec cu faina si se aseaza pe fund ciupercutele, cu cozile in sus.
Se pune laptele la fiert, cand da in clocot se pune malaiul in ploaie, mestecand in continuu cu telul, pentru a nu face cocoloase. Se pune si un praf de sare. Cand obtinem o mamaliguta subtire, se ia de pe foc si se pune smantana si se amesteca pana se omogenizeaza. Se pune mamaliguta cu smantana in tava, peste ciupercute. Peste toata chestiunea se mai pune cascavalul ras si se da la cuptor.
Cam asta e reteta de malai cu smantana si ciuperci, foarte apreciat la noi acasa…sugestia bucataresei e sa se devoreze cat e inca cald. _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006 Mesaje: 506 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 11/03/2008 16:43 Titlul subiectului: Re: Unde este plecata in interes de serviciu,LadyM? |
|
|
| rodica a scris: | Pentru ca este prea devreme pentru o vacanta,am dedus ca ar fi vorba de serviciu.Sau cum zice proverbul de pe la noi,viata se termina,dar lucrul nu...  |
Cam asa, ceva legat de serviciu si de existenta. Ce sa fac daca n-am dat nicaieri de cainii care se plimba cu covrigi in coada. Va dau de veste daca dau de vreunul si promit sa ii fac si o poza. Pana una alta nu e rau deloc nici fara caini. Cum iti faci asa iti asterni peste tot in lume, nici nu conteaza întocmai unde. Dau mai rar pe aici, dar dau si abia reusesc sa tin pasul la cat scrieti. Rodica, tu unde ai disparut? Adriana vad ca este bine mersi si le face fata cu brio baietilor, care s-au mai inmultit. Incerc sa recuperez si eu din urma. _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
Lady M. Membru 3

Data inscrierii: 09/Apr/2006 Mesaje: 506 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 11/03/2008 16:44 Titlul subiectului: Re: Soarta |
|
|
| TRASNEA a scris: | | rodica a scris: | Am si eu dreptate cite odata  |
Rodica,tu nu vrei sa ne mai zici nimic draga......?Tot de soarta lui lady m te cainezi......?Ia uite ce mandretze de avatar mi-am tras........... Nu-tzi dai si tu cu presupusu'?  |
Trasnea, bine ca isi aduce cineva aminte si de mine. Vrei sa fii tot momentul in prim plan si primul bagat in seama?  _________________ Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti! |
|
| Sus |
|
 |
rodica Membru 2

|
Trimis: 07/11/2008 23:51 Titlul subiectului: |
|
|
| Nu este interes de serviciu,stim...da chiar asa...chiar deloc pe la noi?? |
|