Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest Gazeta de Nord-Vest
Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Vai de noi cu o asa Administratie Publica a Finantelor !!!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Cazuri si necazuri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Adriana
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007

MesajTrimis: 08/05/2008 20:11    Titlul subiectului: Vai de noi cu o asa Administratie Publica a Finantelor !!! Raspunde cu citat (quote)

Ieri am fost sa-mi incerc din nou norocul la aceasta unitate PUBLICA. Asta e publica numai cu numele si prin faptul ca-i platita din banii nostri a contribuabilului ! Tot camera "biroul " 5. Intru glorios sa-mi predau formularul cu 2% insotit de data asta si de fisa fiscala. Data trecuta mi s-a spus clar pot veni oricand , nu-i necesitate personal intre 8 si 17. Cum programul de lucru al meu este de la 8 la 16.30 tot intr-un suflet ajung acolo ! Intru si mai mare mirarea ! In birou un tanar solitar ! Intreb unde-i doamna ce se ocupa cu 2% ? Zice el f. frustat si nervos "Programul este pana la 16 ! " eu zic da de cad ? mi s-a spus ca-i pana la 17. F. nervos si vizibil deranjat musiu zice NU -pana la 16. Ma intreb ce mai cauta el acolo ? S-au daca programul este pana la 16 ei au si pauza de masa platita din buzunarul meu inclusa in program ! Domnilor cand va veti da seama ca va luati salariile numai din buzunarul nostru si minimul este sa te comporti civilizat ! Ce fel de sefi o fi existand pe-acolo de nu-s in dispoziție sa-si struneasca angajatii ? Au ghicit programul asta numai ca oamenii sa se sature si sa renunte ! Asta-i culmea culmilor !Un alt coleg cu sotia care au mers si ei dupa mine au zis ca cu ei a vorbit si mai obraznic zicandu-le ca de ce-l deranjaza ?! si nu-l lasa sa lucreze ?! Asta da tupeu ! Tin sa mentionez ca program de lucru afisat n-am vazut nici unde ! Curios ! Poate apare totusi pe fiecare usa sa stie si CONTRIBUABIULU cand sa vina ! :hmmm:[/color]
TRASNEA
Membru 3
Membru 3
TRASNEA

Data inscrierii: 11/Noi/2006

MesajTrimis: 08/05/2008 20:53    Titlul subiectului: Cacatzi Raspunde cu citat (quote)

Adriana trebuie sa ai respect fatza de "oamenii care sta si munceste" :lol: :lol: :lol:

Io am alte dificultăți cu functzionarimea puturoasa.......halitu' ! Azi am fost la Finantzele Publice la un birou de la etaju doi,pe la 11,30 cand intru in birou vreo patru putori stateau sa indese la matz........un birou era transformat in masa de ospetze......salamior,rosiutze,ousoare,painica,suculet,placintuze,gogosele,iaurtzel.....toate asezonate cu dosare! Din start se uita urat......trebuia sa ma simt ca putorile se indestuleaza si sa parasesc urgent "sala de mese"......fireste ca m-a durut in cur de agapa lor si i-am dat inainte cu problema mea,care in fapt era problema lor .........apoi le intreb asa la sanchi........"Da nu mai functzioneaza bufetu de la parter....?".........astea "Aaaaaaaaa,pai......" io mai departe......"Nasol asa,sa fi gospodina si acasa si la servic,sa gatesti si acasa si la servici......naspa".....Una mai durdulie se inrosise toata......sunt sigur ca i-a cazut cam greu oushoru........deh, contzine albumina! :lol: :lol: :lol: :lol:

Si pe la primaria de rahat premiat se intampla cam tot asa,mai ales in birou' de langa caseirie......cu toate ca godaceii lu' Impotentu au la dispozitzie un restaurant ......ca la "Palat".......Ma gandesc ca nu e un bucatar prea inspirat la "Palat" ca de fiecare cand ma duc pe la primarie miroase a varza calita parca ar fi cantina de salahori, nu palatu premiat. :lol: :lol: :lol:
fernandceline
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 01/Mai/2008

MesajTrimis: 30/07/2008 21:53    Titlul subiectului: Re: Vai de noi cu o asa Administratie Publica a Finantelor ! Raspunde cu citat (quote)

:closedeyes:

Ultima modificare efectuata de catre fernandceline la 31/10/2008 23:47, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
xxlsm
Junior
Junior

Data inscrierii: 11/Iul/2008

MesajTrimis: 31/07/2008 09:51    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fernandceline , dupa cum vorbesti. sigur esti unul din functionarii din camera aia...asa ca valea la bagat la mat in momentul in care esti platit din banii nostrii.
Sus
normal
Junior
Junior
normal

Data inscrierii: 24/Iul/2008

MesajTrimis: 31/07/2008 10:26    Titlul subiectului: salut Raspunde cu citat (quote)

nu cred ca e sau va fii cineva iritat cat timp exista bun simt si fiecare functionar public trebuie sa raspunda de comportamentul neadecvat pe care-l are. asta chiar e deranjant, sa mergi sa ceri o informatie si sa fii tratat ca la piata.
Adriana
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 31/07/2008 17:49    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Numai atat am de comentat la ceea ce a scris ferdinand :
Adevarul intodeauna doare cand este spus in fata !
Iar la felul in care ai reactionat tare mi-e ca esti tocmai tu cel vizat !
Iar pt. linistea ta sufleteasca , am scris comentariul din timpul meu liber de acasa pt. ca la serviciu nu dispun de net precum poate TU. Fiecare crede ca celalalt este la fel , aici te inseli amarnic. Poate chiar tu faci comentarii din timpul serviciului si pe banii contibuabilului , adica si ai mei.
Mai ai grija si la stilul cum te exprimi , e cam de mahala ! :-/

fernandceline
Junior 2
Junior 2

MesajTrimis: 31/07/2008 22:08    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adriana a scris:
Numai atat am de comentat la ceea ce a scris ferdinand :
Adevarul intodeauna doare cand este spus in fata !
Iar la felul in care ai reactionat tare mi-e ca esti tocmai tu cel vizat !
Iar pt. linistea ta sufleteasca , am scris comentariul din timpul meu neîngrădit de acasa pt. ca la serviciu nu dispun de net cum ar fi poate TU. Fiecare crede ca celalalt este la fel , aici te inseli amarnic. Poate chiar tu faci comentarii din momentul serviciului si pe banii contibuabilului , adica si ai mei.
Mai ai grija si la stilul cum te exprimi , e cam de mahala ! :-/

Las' cucoana ,s-or intoarce capsunarii din Spania si-ti vor incasa doimea...Cat despre mine, n-am nici internet la servici, nici nu m-am obosit sa ma dau intelectual in fata shleahtei ce sunteti. Ce am tastat, a fost la repezeala...Dar sunt sigur ca absolut orice functionar ar fi el , orisicat de bine ar sta cu nervii ar fugi mancand pamantu' sa aiba parte numa de doi ca voi zilnic, muraturilor. Nah, le pa.
Sus
xxlsm
Junior
Junior

MesajTrimis: 01/08/2008 00:49    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

daca stai sa te gandesti, voi functionarii ne aduceti la exasperare.... daca cineva merge pentru o informatie voi sunteti buricul pamantului...toata lumea ar trebui sa stie ce stiti voi...sa nu va mai intrebe nimeni nimic, sa vina cu temele facute....
asa ca fernandceline iti cerem iertare ca nu lucram in administratia publica, si ca nu ne-am insusit toate legile cand mergem sa cerem o informatie.
Crezi ca noua ne convine sa ne pierdem timpul cu toate hartiile voastre?
Eu as prefera sa nu ma intalnesc cu voi functionarii niciodata in viata. Dar ce sa faci cand daca vrei sa vinzi un imobil si trebuie sa mergi dupa toate kkturile de hartii? ba pe deasupra trebuie sa mergi sa si declari , daca ai cumparat un apartament...ca vezi doamne functionarilor le este greu sa comunice cu cartea funciara...sa stie sa iti calculeze impozitul..e foarte greu de facut ceva...e mai usor sa il portipe om...ca iti mai trebuie hartia aia...dupa ce faci rost de ea...iti mai trebuie una....
Si ce e si mai nasol...aveti salarii mici...ca noah functionari publici...dar nu calculati ca la ora 16 ati plecat acasa(la altii e zi de sarbatoare cand reusesc sa plece dupa 8 ore acasa), ca aveti bani de haine si alte bonusuri pe care nu le calculati la venituri...
ma opresc aici pana nu incep sa va scuip geamurile de la birouri....

p.s. mesajul e scris de acasa(uitate la ora la care e postat mesajul), chiar daca la servici am internet...pe acela il folosesc in interes de serviciu, nu sa postez aiurea
Sus
Adriana
Membru 2
Membru 2

MesajTrimis: 01/08/2008 16:37    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fernandceline !

Daca ne consideri shleata nu stiu de ce te mai obosesti sa comunici cu noi , iti recomand mai bine alt forum unde cei de trapa ta se pot desfasura in voie si mai capata si aliati .
Daca esti din SM si esti si functionaras chiar unde am si gasit raspunsul si explicatia de ce o duce orasul nostru asa cum o duce dar mai ales de unde atitudinea fata de contribuabil....

fernandceline
Junior 2
Junior 2

MesajTrimis: 03/08/2008 01:39    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

:closedeyes:

Ultima modificare efectuata de catre fernandceline la 31/10/2008 23:48, modificat de 1 data in total
Sus
fernandceline
Junior 2
Junior 2

MesajTrimis: 03/08/2008 10:59    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

:lol:

Ultima modificare efectuata de catre fernandceline la 03/08/2008 11:04, modificat de 1 data in total
Sus
fernandceline
Junior 2
Junior 2

MesajTrimis: 03/08/2008 11:01    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

claudio a scris:
fernandceline- o sa trec peste faza cu lingau.Daca esti asa bine informat ,sau suparat ceilalati ca nu sunt lasati sa se mai joace,deci ne spui tu a cui jocuri le face de fapt Manea Nicolae acum.Si un bonus te rog :cate neamuri de-a lui Manea Nicolae lucreaza la finante?(doar ca fapt divers)

Eu cred ca nu face jocu nimanui,dar asta este parerea mea iar in privinta bonusului,hmmmm, ia vezi claudio ca nici la ora asta nu sunt ocupate locurile la finante. Vine cine vrea, pleca cine vrea. Sunt cel putin 20% locuri neocupate pe organigrama,si acum este concurs pe 10 locuri, informeaza-te. Ce ,vrei sa spui ca si-o adus neamurile cu forta? :-/ Nu e chiar asa mare smecherie sa lucrezi la finantz , doar de n-ai altceva mai bun de lucru. Asa ca...
Sus
fernandceline
Junior 2
Junior 2

MesajTrimis: 03/08/2008 20:56    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

:whistle:

Ultima modificare efectuata de catre fernandceline la 04/08/2008 01:13, modificat de 1 data in total
Sus
fernandceline
Junior 2
Junior 2

MesajTrimis: 03/08/2008 21:18    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

xxlsm a scris:
daca stai sa te gandesti, voi functionarii ne aduceti la exasperare.... daca cineva merge pentru o informatie voi sunteti buricul pamantului...toata omenirea ar trebui sa stie ce stiti voi...sa nu va mai intrebe nimeni nimic, sa vina cu temele facute....
asa ca fernandceline iti cerem iertare ca nu lucram in administratia publica, si ca nu ne-am insusit toate legile cand mergem sa cerem o informatie.
Crezi ca noua ne convine sa ne pierdem timpul cu toate hartiile voastre?
Eu as prefera sa nu ma intalnesc cu voi functionarii niciodata in viata. Dar ce sa faci cand daca vrei sa vinzi un imobil si trebuie sa mergi dupa toate kkturile de hartii? ba pe deasupra trebuie sa mergi sa si declari , daca ai cumparat un apartament...ca vezi doamne functionarilor le este greu sa comunice cu cartea funciara...sa stie sa iti calculeze impozitul..e extraordinar de greu de facut ceva...e mai usor sa il portipe om...ca iti mai trebuie hartia aia...dupa ce faci rost de ea...iti mai trebuie una....
Si ce e si mai nasol...aveti salarii mici...ca noah functionari publici...dar nu calculati ca la ora 16 ati plecat acasa(la altii e zi de sarbatoare cand reusesc sa plece dupa 8 ore acasa), ca aveti bani de haine si alte bonusuri pe care nu le calculati la venituri...
ma opresc aici pana nu incep sa va scuip geamurile de la birouri....

p.s. mesajul e scris de acasa(uitate la ora la care e postat mesajul), chiar daca la servici am internet...pe acela il folosesc in interes de serviciu, nu sa postez aiurea

Mai, xxx is exact problemele voastre si sunt in sarcina de servici a functionarului! Unu si-o face mai bine altu mai putin bine, dupa cat il duce kapu priceperea si inteligentza lasata de la bunul Dumnezeu. Tu generalizezi, toti suntem o apa si un pamant dusmani declarati ai corectului contribuabil. Pai , mai xxx, ce vezi tu la ghiseu e doar o mica parte din ceea ce inseamna munca unui functionar. Iar daca tu esti contribuabil CORECT , CARE TOATA VIATZA TA TI-AI PLATIT TAXELE SI IMPOAZITELE DUPA VENITURILE PE CARE LE-AI REALIZAT, CU TRISTETE TE ANUNT, CA, MULTI DINTRE CONTRIBUABILII CARE SE DAU CINSTITI SI CORECTI SUNT NESTE OTREPE SI NISTE TEPARI ORDINARI .
DIN CAUZA LOR STAI TU LA GHISEE DE-TI VINE ACRU , DIN CAUZA LOR SE INTAMPLA ATATEA RAHATURI, SI DIN CAUZA LOR ASTEPTI DOUA SAPTAMANI PENTRU UN ACT. AIA CORECTI SUFERA INTOTDEAUNA, NU STIAI? ESTI VERIFICAT SI TU LA SANGE, îNTOCMAI CA HOTZII AILALTI DE CARE FACEAM VORBIRE. ASTA ESTE!!! NICI MIE NU-MI CONVINE!CAPISCI?
Sus
xxlsm
Junior
Junior

MesajTrimis: 04/08/2008 09:22    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu am generalizat, m-am referit doar la cei cu care am venit in contact. De ce nu am zis nimic despre serviciul de dispoziție civila? Acolo am fost tratat cu respect, si mi s-a explicat clar ce hartii trebuie si ce trebuie sa fac, nu am fost purtat de n ori sa ma aduc si alte hartii..... dar referitor la finante, daca lucrezi acolo, ar necesită ca sefii vostri , in intelepciunea lor , sa aiba grija la personalul care intra in atingere cu publicul, pentru ca oamenii nu ii cunosc pe ceilalti...cei care lucreaza cu publicul sunt imaginea voastra. Iar daca aceia sunt o mica parte, cu atat mai rau ca nu se poate educa macar acea mica parte care da imaginea institutiei.
Sus
fernandceline
Junior 2
Junior 2

MesajTrimis: 04/08/2008 14:09    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

xxlsm a scris:
nu am generalizat, m-am referit doar la cei cu care am venit in contact. De ce nu am zis nimic despre serviciul de stare civila? Acolo am fost tratat cu respect, si mi s-a explicat clar ce hartii trebuie si ce trebuie sa fac, nu am fost purtat de n ori sa ma aduc si alte hartii..... dar referitor la finante, daca lucrezi acolo, ar trebui ca sefii vostri , in intelepciunea lor , sa aiba grija la personalul care intra in contact cu publicul, pentru ca oamenii nu ii cunosc pe ceilalti...cei care lucreaza cu publicul sunt imaginea voastra. Iar daca aceia sunt o mica parte, cu atat mai rau ca nu se poate educa macar acea mica parte care da imaginea institutiei.

Probabil ca ai dreptate. Aia care n-au sapte ani de acasa poti sa-i tot educi, oricum.
Sus
rodica
Membru 2
Membru 2

Data inscrierii: 10/Dec/2006

MesajTrimis: 19/10/2008 23:32    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Serviciul de stare civila,mdaa eu i-as pune pe proape toti functionarii de la alte servicii,sa dea o tura pe aici.Sa vada cum se poate lucra si eficient si amabil si cu un zimbet pe fata. :-D :-D :-D :-D :-D
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gazeta de Nord-Vest -> Cazuri si necazuri Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum