| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 20/11/2007 21:28 Titlul subiectului: Veress Anna calareste si legea la Carei...... |
|
|
Cumplit de bine scris articolu......Promite Ciprian Bate......Chiar daca sunt varza cu realitatile ( dure ) careiene ,articolul m-a prins si am citit cu interes intreg materialu'.Se pare ca Veress asta e un fel de Gyulus cu peruca .Find de neam descalecator fireste ca ii place sa calareasca........doar e nepoata de grajdar......Chiar are si apucaturi de grajdaritza,ca de cum s-a vazut "imparateasa" a si pus ......termopane la castel.
In articol se mentioneaza ca duduia e febletzea lui Beko by Bebeko.......pai atunci nu rezulta oare, ca asta o calareste ( sau incaleca,cu vretzi)......Sau dama e sado ( ca doar are bici si hamuri) si in fapt ......tot ea e deasupra? _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
Portos Membru

Data inscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 117 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 24/11/2007 08:04 Titlul subiectului: Telenovele interminabile |
|
|
Asa consider produsele care iau in vizor doar anumite persoane cu anumite orientari si cu pacatele si faradelegile lor . Nu-i cunosc pe cei pusi in gazeta de la Carei sau Tasnad dar cred ca insistenta cu care se apleca presa spre a demasca persoane gen veress , babalai , astalas este demna de o cauza mai buna . Nu cred ca aceste persoane influenteaza bunul mers al lucrurilor in judetul nostru dar din pacate adevaratii profitori , mafiotii , cei care prin deciziile lor ne fac sa ne luam omenirea in cap sunt trecuti cu vederea avand functii si responsabilitati intangibile. De ce nu discutam cum si unde si-au luat bacul unii din conducerea judetului, cum au reust unii sa adune averi fabuloase din salarii de bugetari , cum s-au obtinut prin rapt si jaf al bunului pubic averi de milioane de euro , cum au reusit unii ( chiar ziaristi fiind )sa cumpere strazi intregi , cum mai e cu santajul prin presa , e valabil dictonul cu santajul si etajul ? _________________ " Creierul gol este salasul diavolului ' |
|
| Sus |
|
 |
Satmareanca Junior 2

Data inscrierii: 03/Noi/2007 Mesaje: 39 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 24/11/2007 16:45 Titlul subiectului: |
|
|
Pai hai sa discutam Portos. Sa ne luptam in sabii si intrebari. De ce nu ne dai tu nume si dovezi daca le stii atat de bine? Ajuta-ne, daca stii! Ori, poate preferi sa nu scriem nimic, cum fac altii.
Intreaba-i tu Portos pe cei care va vand zilnic mica publicitate la kilogram si diversi gogosi electorali cum au cumparat strazile si etajele. Nu eu le-am cumparat si nu ziarul pe care il reprezint. Voi, cititorii lor, le dati vigoare citindu-i. Intrebati-i, ar trebui sa va raspunda. Asa cum fac eu acum. De ce nu ii intrebi pe forumul lor? Aaaa, probabil o sa stearga postarea...Sau administratorul forumului sau ce o fi chestia aia e neavizat... _________________ Mai bine sa suferi tu din pricina adevarului decit sa sufere el din pricina ta!
[url]http://crinadunca.blogspot.com[/url] |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 24/11/2007 22:58 Titlul subiectului: dovezi |
|
|
Nu trebuie sa-l acuzi pe Portos,asa cum nici Portos nu ar necesită sa puna asa problema.
Sunt de acord cu Portos ca cel putin in GNV ( singurul care scrie de altfel),apar uneori aceleasi personaje,Szabo,Veres,Beko.....Asta nu inseamna insa ca aceste personaje ar trebui sa nu mai apara in articole.In mod sigur ar trebui sa apara si altii multi altii.......insa baietii lucreaza foarte "curat",nu lasa urme.....Daca eu as scrie acum un articol despre o "benzinarie" mascata in spatele unui bar si a unui service auto la intersectia str.Chendi cu str........unde de peste 15 ani se traficheaza tot ce se poate numi combustibil de contrabanda in cantitati echivalente cu ale unei benzinarii situate pe un drum national si ti-as spune si ce vamesi,politzai,finantzisti se afla in spate,crezi ca s-ar putea publica?Nici vorba..........
1.nu ai probe ca aia sunt implicati......
2.iti sui toata gasca de bagabonti in cap
3.e deosebit de posibil sa te caute si niste baieti din Ukraina......
De atata timp se face contrabanda la greu,chiar nici un organ al statutlui nu a aflat ce se petrece acolo?
Ai tu impresia Portos ca astia de la GNV nu stiu omieuna chestii asemanatoare......da ce folos.Crezi tu Portos ca daca ar avea o dovada,sau vreun mijloc legal de probatiune nu i-ar da in gat si pe altii....?
Ce au facut altii ( sa zicem IZ) s-au manjit ca niste nesimtiti,doar asta e calea si cea mai usoara si cea mai banoasa,publica doar cacaturi de genul mirobolantei "bombe"de astazi cu privire la amaratul ala care a murit in conditii suspecte ( indiferent ce fraier care macar a vazut o carte de criminalistica poate demonta bulshiturile astora),baga cate o stire de bine despre UDMR in fiecare zi si ne inunda cu 75% de publicitate pe care fraieru care vrea sa citeasca doar ziarul in fapt o plateste cu 0.8 bani/buc.
Altii consuma hartia ,sau taie paduri,doar pentru a scrie cate un carnat sau altu,pentru a ajuta cate un "intreprinzator" sau altu,in fapt tot publicitatea fiind scopul initial.
Unii mai folosesc cate o fitzuica si ca mijloc de santaj ordinar........
Asa ca draga Portos, macar sa vad eu bizoni ca alde Szabo dati in fiecare zi la ziar........Ca macar turbarea ca apar la ziar , ma mai alina in fatza magariilor care le fac.Daca tot nu avem justitie care sa-i "ascunda" si sa ne scape de ei,macar sa avem si noi o urma de consolare.
Am comentat despre acest articol ( Veress calareste...) pentru ca mi-a placut cum a fost scris,nu pentru ca ma freaca grija de putoarea aia de grajdaritza.
Stimata Satmareanca ,care forumu lor? Casutza aia cu penitza se cheama forum? Am mai reprodus eu odata ce scriu cititorii lor"Ordinari ce suntetzi.......","Manca-var malaria....." Daca ar sterge toate astea nu ar mai avea ......posturi. Si oricum toti de pe forumu lor se intereseaza doar de publicitate........ _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
Satmareanca Junior 2

Data inscrierii: 03/Noi/2007 Mesaje: 39 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 24/11/2007 23:33 Titlul subiectului: |
|
|
Scuze daca a sunat acuzator. Vroiam sa fiu un pic ironica doar. Atat! Chestia cu benzinaria ar putea fi foarte interesanta. Mai putem face niste verificari minimale, daca avem noroc si primim o mana de ajutor de unde trebuie. Cautam sursele, dusmanii, bagabontii ... Dar cu racketii nu stiu cum o rezolvam  _________________ Mai bine sa suferi tu din pricina adevarului decit sa sufere el din pricina ta!
[url]http://crinadunca.blogspot.com[/url] |
|
| Sus |
|
 |
Portos Membru

|
Trimis: 25/11/2007 07:11 Titlul subiectului: |
|
|
Satmareanca vrea dovezi si nume ,e suparata pe cei care vand publicitate la kilogram ,ma trimite pe alte forumuri , poate pe alte bloguri ( globuri !? ) dar nu pot sa nu sesizez derapajele constiente pe care le face " ziarul pe care il reprezint " . Sunt convins ca nu exista mari diferente intre unii si altii( poate difera locurile de unde vin comenzile ) in consecinta ii citesc pe toti si de fapt nu-i cred pe niciunii .In legatura cu datul in gat nu sunt convins , trebuie sa aiba culoarea politica potrivita , nu-i asa ca nu-i totuna liceu la ff la Livada si liceu la ff la Forestier ? _________________ " Creierul gol este salasul diavolului ' |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 312
|
Trimis: 26/11/2007 17:48 Titlul subiectului: |
|
|
Bravo Portos !!! Scurt si la obiect ca de altfel intodeauna ! Sunt de acord cu tine si mai pune la socoteala ca nu-i totuna cand au terminat liceul... anu ... !ca pe vremea raposatului se mai facea cat de cat scoala nu ca acum  _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
Portos Membru

|
Trimis: 28/11/2007 08:07 Titlul subiectului: lacrimi si suferinte , |
|
|
Clipe grele , dezastru necalculat , tristete mare ... pesedeaua a pierdut alegerile la Satu Mare . Hai sa cautam vinovatul : unul Mucea de pe la Carei care are volanul pe dreapta . La unii si volanul le sta cum trebuie ! _________________ " Creierul gol este salasul diavolului ' |
|
| Sus |
|
 |
filu Junior 2

Data inscrierii: 04/Ian/2007 Mesaje: 35
|
Trimis: 28/11/2007 12:59 Titlul subiectului: florinel pustiu...de carei...PD |
|
|
ESTE ADEVARAT CE ATI SCRIS ESTE UN NESIMTIT CU NASU PE SUS...POATE SCRIETI SI DE FRATELE LUI CARE A FOST PRINS CONDUCAND FARA PERMIS....CARE ERA SUSPENDAT....I SA F. DOSAR....SI ASTA E CU NASU PE SUS.....SE CREDE MARE FOTBALIST AERE DE VEDETA ABIA POATE SA UMBLE DE MANDRU CE E.....FELICITARI GZNV...  |
|
| Sus |
|
 |
danillo Junior

Data inscrierii: 28/Noi/2007 Mesaje: 2 Localitate: MILANO
|
Trimis: 04/01/2008 16:21 Titlul subiectului: Re: florinel pustiu...de carei...PD |
|
|
| filu a scris: | ESTE ADEVARAT CE ATI SCRIS ESTE UN NESIMTIT CU NASU PE SUS...POATE SCRIETI SI DE FRATELE LUI CARE A FOST PRINS CONDUCAND FARA PERMIS....CARE ERA SUSPENDAT....I SA F. DOSAR....SI ASTA E CU NASU PE SUS.....SE CREDE MARE FOTBALIST AERE DE VEDETA ABIA POATE SA UMBLE DE MANDRU CE E.....FELICITARI GZNV...  | ...si mai f si scandaluri prin birturi....dar i se pregateste o surpriza prin oras..  |
|
| Sus |
|
 |
|