|
Gazeta de Nord-Vest Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 19/04/2008 20:55 Titlul subiectului: Vina de a fi floare..... |
|
|
Cum tot este Dumnica Floriilor,automat ne gandim mai mult la flori....fie ca le daruim unei "flori".....fie ca ne plac pur si simplu.Nu cred sa fie cineva caruia sa nu-i placa florile.Fireste unora le plac tranafirii,altora lalele,unii prefera crinii,altzii violetele.Zilele trecute chiar admiram lalele din rondul de la Piatza Romana......si ma gandeam ,ca se poate face si un rond frumos,nu ca pana acum.Apoi am admirat lalele in Piatza Libertatzii,foarte frumoase.....toate rosii.Dupa nespus de multa .....multa vreme am vazut si eu ,ceva frumos in acest oras sufocat de noroi,gropi si praf .Apoi.......apoi am citit ziarul ,iar toata frumusetzea ce se instalase in sufletul meu a devenit o profunda dezamagire.Primarul Ilyes,a gasit de cuviintza sa faca din toata frumusetzea unor flori ,o troaca electorala.Asa isi lanseaza dumnealui candidatura.........plantand lalele electorale."In preajma alegerilor vor rasarii,zeci de mii de lalele";"Satu Mare, va devenii orasul lalelelor..."........asa si-a inceput discursul electoral ,primarul Gyula, la lansarea propriei candidaturi pentru fotoliul de primar.De aici am si eu doua nedumeriri:
1) Daca lalele plantate cu" zecile de mii" in scop electoral au fost platite din bugetul de campanie,al UDMR?Inclusiv daca UDMR a avut aprobare si a platit pentru inchirierea domeniului public in scop electoral?
2) Ce vina au aceste frumoase flori?E corect sa ne folosim de un simbol al puritatzii,in scopuri murdare?
Avand in vedere faptul ca Iuliu Ilyes a facut aceasta declaratzie in mod public ( fiind consemnata de catre mass-media)si anume ca a folosit banii bugetului local si domeniul public, pentru asi face campanie electorala,precum si faptul ca a dat dispozitzie sa se planteze aceste flori in scop electoral,din postura de candidat la primarie ,dar si de actual primar,ma gandesc daca nu cumva legea a fost incalcata.Este indicat ca atat Biroul electoral,cat si organele abilitate ale statului ( in cazul in care mai au organe) sa se autosesizeze!In opinia mea este un act de total dispretz si un abuz, fatza de lege si cetatzenii contribuabili.O forma mascata , sau mai putzin ,mascata avand in vedere ca a fost declarata public,prin care se deturneaza banul si domeniul public in scopuri electorale. _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
adam.boer Membru 2

Data inscrierii: 16/Iul/2006 Mesaje: 331 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 19/04/2008 22:00 Titlul subiectului: |
|
|
Stimate domnule Trăsnea,
este teribil de greu de demonstrat teoria dumneavoastră, deşi mesajul domnului Ilyes a fost cât se poate de clar şi intră direct în subconştientul electoratului. Avem de a face cu încă un exerciţiu de inteligenţă din componentă domnului primar - inteligenţă, care din păcate, o foloseşte rar în interesul cetăţeanului.
In altă ordine de idei, lalelele au fost plantate de spre şi din iniţiativa Florisalului. Florisalul, precum şi toate firmele care întreţin parcurile oraşului, lucrează pe baza unui buget anual din care intreţin după propriile lor idei parcurile contractate. Pentru idei "deosebite" li se aprobă suplimentare de buget. _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
http://adam.boer.ro |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 19/04/2008 23:10 Titlul subiectului: Oligofren |
|
|
Domnu Boer,eu as fi mult mai rezervat cand as aseza cuvantul INTELIGENTZA,langa numele oligofrenului........
Teoria mea nu trebuie demonstrata....in "inteligentza" sa,Impotentu' a dat deja o declaratzie prin care recunoaste cele pe care eu le sustzin......Deci ,quot erat demonstrandum.......?
Daca Florisalu are un rol in aceasta ecuatzie cu "inteligentzi".....rolul sau este indubitabil ,unul singur......acela de complice! _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

Data inscrierii: 12/Dec/2007 Mesaje: 337
|
Trimis: 20/04/2008 06:04 Titlul subiectului: |
|
|
ce sa facem daca unul dintre orasele infratite e din olanda? zutphen parca...
problema lui ghiulea e sa nu devina unii alergici la polen... subliminalul functioneaza si in sens invers...  _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
http://rebel-sm.blogspot.com/
Opriti planeta!!! vreau sa cobor... |
|
| Sus |
|
 |
Adriana Membru 2

Data inscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 312
|
Trimis: 20/04/2008 11:43 Titlul subiectului: |
|
|
Oare daca le plantau amestecat ? Ma refer la culori ! Ca asta e batator la ochi , CULOAREA ! Poate si at. ar fi fost comentarii ! Oricum lalelele sunt acum florile de sezon ! Sunt frumoase , la fel ca trandafirii !Imi amintesc , ca era o perioada cand toata lumea se ferea de trandafiri , nu se facea nici cadou cu ei pt. ca fără întârziere venea asociatia cu PSD-ul . Dar saracile flori ! Intradevar cu ce au gresit ele ? Cu nimic , vina sta in noi ! Nu trebuie sa asociem, iar acum cu atat mai mult cu cat este duminica florilor , hai sa ne bucuram ca am ajuns sa o traim si sa ne bucuram de frumusetea lor ! A FLORILOR indiferent ca in plan politic ce inseamna ! _________________ Un gest valoreaza cat o mie de cuvinte ! |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 20/04/2008 17:32 Titlul subiectului: Plantat |
|
|
Adriana,puteau sa le planteze cum voiau.......am spus ca am vazut lalele si mi-au placut........mai ales cele de la intrarea pe Martirilor Deportati....cum cobori de pe pod........Insa dupa ce am citit declaratzia lui Gyulea,efectiv mi-a venit sa vomit.......Acum de cate ori vad lalele nu ma gandesc decat la declaratzia Oligofrenui imbecil si la gestul sau abject si cretin ,in loc sa ma bucur de frumusetzea florilor! Macar daca avea atata minte in tartacutza aia a lui sufocata de sovinism si de gulash expirat,sa taca dracului din gura!Un nesimtzit ordinar care se foloseste de banii si domeniul public platite de satmareni......indiferent ca il voteaza,il sustzin ...sau nu!In fapt asta e respectul care il arata cetatzenilor,folosind orasul si banii cetatzenilor,ca pe mosia lu tacsu......Atitudine de grof.....deh! Oligofren inept! _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|