|
Gazeta de Nord-Vest Forumul Gazeta de Nord-Vest Satu Mare
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 02/08/2007 17:12 Titlul subiectului: VIP Parking! |
|
|
Stati linistiti ,stimati cititori ,nu se inaugureaza o parcare noua la Satu Mare! Nu! La noi se reduc locurile de parcare! Asa am gasit eu, de cuviintza sa botez platoul Pietei 25 Octombrie........Mergand ades pe Bdul.Transilvania zaresc de fiecare data masini cu rotile blocate.Masini cu nr de SM sau de alte judetze ,ba chiar si cu numere straine.Nu se poate spune ca Bdul Transilvania satisface ca si numar de locuri de parcare necesarul celor care vin cu treburi la Palat sau langa .Nici pedeparte! Astfel multi satmareni sunt nevoiti sa parcheze la distantze bunicele daca vor sa dea o fuga pana in "fieful" functionarimii.Dar asa cum ne-a obisnuit perioada post-decembrista,pe langa cetateni corecti si cu bun simtz mai exista si altii.Ei se considera elite.Unii le spun modest smecheri.Acesti smecheri parcheaza fara jena in ceea ce ,teoretic macar,ar fi Piatza Civica a Municipiului .Si nu o fac oricum ci o fac in baza de cartela ( magnetica).Aceasta cartela miraculoasa ridica si coboara o bariera aflata la pasajul de acces auto in Piatza.Deh,cand am spus ca e...... Vip Parcking! Daca ai cartela esti smecher,daca nu ....esti fraier in continuare.Cartela magica este afisata prima in portofelele Vip-urilor.Cartela iti comfera un nou statut social........Ai cartela ai fatza de Palat!
Desi Palatul detine o parcare subterana ,unde ar putea parca stabii si masinile lor de servici.......parca e mai cool sa-ti parchezi masina "la scara".......asa vede toata lumea unde te duci TU cand te scobori din automobil......Desiguri te duci la Palat.............Esti extrem de tare!
Desi practic parcarea este interzisa ( ba chiar si accesul auto) in zona Pietzei 25 Octombrie,eu unul,nu am vazut niciodata vreun politai sa taie vreo chitantza,nici vreun agarici transpirat sa blocheze vreo roata.Pai ce te pui cu astia de la ....Palat! DEH!!!!!!!!!!
Si uite asa cei de la Palat dau cu tifla zilnic ,amarastenilor care-i platesc din taxele si impozitele ce le achita.Daca asta ne poate consola ,putem sa spunem ca multi dintre amarasteni,nu stiu limba engleza si implicit ce inseamna VIP.Multi traduc Veri Important Papagal....... _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
Administrator Administrator

Data inscrierii: 13/Iul/2005 Mesaje: 42 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 04/08/2007 07:41 Titlul subiectului: Re: VIP Parking! |
|
|
| TRASNEA a scris: | | Stati linistiti ,stimati cititori ,nu se inaugureaza o parcare noua la Satu Mare! Nu! ..... |
Bine ati revenit pe forum!
Articolul dvs a fost publicat in GNV de azi, 4 august, la rubrica Gura targului. |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 04/08/2007 12:31 Titlul subiectului: multumesc |
|
|
Bine v-am regasit....si multumesc inca o data! _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|