| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
spanac_cu_oua Membru 2

Data inscrierii: 03/Apr/2006 Mesaje: 393
|
Trimis: 21/02/2008 11:43 Titlul subiectului: GÃBIÞÃ LEª |
|
|
Si s-o trezit 'mnealui ca vrea sa fie primar! Da' pana acuma ce-o facut? Ca prin Primarie...din ce in ce mai rar, daca se poate deloc! Astia de la GNV nu zic nimic despre bazaiala lu' Gabita din ultima perioada, ca ar vrea si el sa candideze daca o sa-l lase sondaju' lu' Ghitza Hammer. N-o sa-l lase, va zic io. Ca Coica e mai bazat, desi daca ajunge primar, si Sacmaru'( vorba lu' Ghitza nost) ajunje unde o ajuns pishu cu fluiera... _________________ Dacã nu poþi sã-i convingi, zãpãceºte-i! |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 21/02/2008 18:59 Titlul subiectului: Candidat |
|
|
Io zic ca dimpotriva......Leshu e omu lui Cioca......tare ar mai vrea Cioca sa candideze Leshu si sa nu iasa Primar! Da nici cu Dorel nu ma tem!  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
adam.boer Membru 2

Data inscrierii: 16/Iul/2006 Mesaje: 331 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 21/02/2008 19:13 Titlul subiectului: |
|
|
Claudio, spanac_cu_oua nu a "venit bine" ci a revenit Era printre primii forumisti dar nu l-am vazut postand de luni de zile. _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
http://adam.boer.ro
Ultima modificare efectuata de catre adam.boer la 21/02/2008 19:14, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
adam.boer Membru 2

Data inscrierii: 16/Iul/2006 Mesaje: 331 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 21/02/2008 19:16 Titlul subiectului: |
|
|
Nu ºtiu cine ar fi fost viceprimarul lângã domnul Ilyes care putea ºi sã facã ceva. _________________ Adam Boer, "Facem ce putem pentru Satu Mare"
http://adam.boer.ro |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 21/02/2008 19:18 Titlul subiectului: Spanac |
|
|
| claudio a scris: | | poate era in concediu de paternitate? |
 _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 21/02/2008 19:27 Titlul subiectului: Matreatza |
|
|
Hai bai ,Claudio ...a facut si Leshu ceva in totzi anii astia......Matreatza!  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

Data inscrierii: 12/Dec/2007 Mesaje: 337
|
Trimis: 21/02/2008 19:29 Titlul subiectului: |
|
|
dar si din asta trebuie sa cotizeze 10% catre "frati"...  _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
http://rebel-sm.blogspot.com/
Opriti planeta!!! vreau sa cobor... |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 21/02/2008 19:38 Titlul subiectului: procente |
|
|
Sa cotizeze lu tanti doamna Gyulea! Saraca e obisnuita cu putzgyulici ridicate doar intr-un anumit procent!Acu la Gyulea oricum procentu e sub zero! Va datzi seama ca cu 10% o sa fie o adevarata orgie!  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 21/02/2008 19:39 Titlul subiectului: contact |
|
|
Matreatza,oare se ia prin contact neprotejat?  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

|
Trimis: 21/02/2008 19:43 Titlul subiectului: |
|
|
pai daca vicele tine locul primarului, doamna ghiulea ar trebui sa afle si sa procedeze in consecinta... _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 21/02/2008 19:45 Titlul subiectului: Tanti primar |
|
|
Pai si esti sigur ca nu stie........ _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

|
Trimis: 21/02/2008 19:45 Titlul subiectului: |
|
|
daca tot a inceput claudio cu bancuri;
menajera, fata de la tara, gaseste in dormitorul stapinilor un prezervativ...
- ce-i draga, la voi nu se face sex? intreaba doamna...
- ba da, dar nu pina se ia pielea... _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

|
Trimis: 21/02/2008 19:49 Titlul subiectului: |
|
|
Un pusti intra in farmacie si
intreaba:
- Aveti
prezervative?
In întâiul rand, ii raspunde farmacista enervata, prezervativele nu
sunt pentru copii si in al doilea rand sa-i spui tatalui tau sa vina
singur sa si le cumpere pentru ca sunt de distincte marimi!
La care pustiul raspunde:
- In debutantul rand prezervativele nu sunt pentru copii, ci sunt
impotriva copiilor, iar in al doilea rand nu o sa-i spun nimic lui
tata pentru ca sunt pentru mama, care pleaca in delegatie si nu are
cum sa stie marimea...inca _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 21/02/2008 19:52 Titlul subiectului: |
|
|
Uite o solutzie pentru tanti doamna Gyulea......plecatu in delegatzie! _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci !
Ultima modificare efectuata de catre TRASNEA la 21/02/2008 19:52, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 21/02/2008 19:54 Titlul subiectului: Subiect |
|
|
Bai bine zici Claudio......Solschi nu e si el vice? Asta cica e si razash.....o fi avand-o ca palosul a lui Stefan cel Mare? _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

|
Trimis: 21/02/2008 19:55 Titlul subiectului: |
|
|
MIE NU-MI PLACE STEF... ne vedem acolo...  _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
|
| Sus |
|
 |
spanac_cu_oua Membru 2

|
Trimis: 22/02/2008 08:37 Titlul subiectului: Re: Matreatza |
|
|
| TRASNEA a scris: | a facut si Leshu ceva in totzi anii astia......Matreatza!  |
De unde stii, musiu? L-ai periat tu? Vezi ca s-ar putea sa mai aiba in viitor vreo scama...  _________________ Dacã nu poþi sã-i convingi, zãpãceºte-i! |
|
| Sus |
|
 |
spanac_cu_oua Membru 2

|
Trimis: 22/02/2008 08:38 Titlul subiectului: |
|
|
| claudio a scris: | | poate era in concediu de paternitate? |
Poate nu! Da' tu, mancati-as?! Tu cum stai? _________________ Dacã nu poþi sã-i convingi, zãpãceºte-i! |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 22/02/2008 22:51 Titlul subiectului: Haleu |
|
|
| spanac_cu_oua a scris: | | claudio a scris: | | poate era in concediu de paternitate? |
Poate nu! Da' tu, mancati-as?! Tu cum stai? |
Acu ca i-ai mancat-o nu sunt sigur ca asa de bine! _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
spanac_cu_oua Membru 2

|
Trimis: 23/02/2008 08:40 Titlul subiectului: Re: Haleu |
|
|
| TRASNEA a scris: | | Acu ca i-ai mancat-o nu sunt sigur ca asa de bine! |
Pardon?! Practici saritura peste cal, sau ce?  _________________ Dacã nu poþi sã-i convingi, zãpãceºte-i! |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 23/02/2008 09:13 Titlul subiectului: Cal |
|
|
Pardon! E cal cu manere.........  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
spanac_cu_oua Membru 2

|
Trimis: 24/02/2008 08:03 Titlul subiectului: Re: Cal |
|
|
| TRASNEA a scris: | Pardon! E cal cu manere.........  |
Pentru tine poate fi si calut din lemn, totuna... Nu le ai cu balansul...  _________________ Dacã nu poþi sã-i convingi, zãpãceºte-i! |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 24/02/2008 09:33 Titlul subiectului: Re: Cal |
|
|
| spanac_cu_oua a scris: | | TRASNEA a scris: | Pardon! E cal cu manere.........  |
Pentru tine poate fi si calut din lemn, totuna... Nu le ai cu balansul...  |
Ai dreptate nu le am cu balansul...... de obicei sunt consecvent.La capitolul calutz de lemn ,ne povestesti din experientza proprie si personala?........Mai zi !......E marfa de interesant!.....Potzi sa detaliezi? _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
Portos Membru

Data inscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 117 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 25/02/2008 17:39 Titlul subiectului: bancuri |
|
|
In loc sa ziceti ceva de gabita va tineti de bancuri si palavre , eu l-as recomandă in cursa si pe viorila ca l-am vazut abordand dificultăți celor de la Ratu Mare si mi s-a parut in tema baiatu . _________________ " Creierul gol este salasul diavolului ' |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 25/02/2008 20:00 Titlul subiectului: Rat |
|
|
Corect Portos.......Viorila si cu ratu' sunt vechi tovarasi......asta e maestru la facut ...piftie! Hai sa-l propunem si pe Anderco si pe Timciuc si pe baba de servici de la Primarie sa fie totzi oamenii....."Presedintelui"!  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
spanac_cu_oua Membru 2

|
Trimis: 26/02/2008 07:49 Titlul subiectului: Re: Cal |
|
|
| TRASNEA a scris: |
Ai dreptate nu le am cu balansul...... de obicei sunt consecvent.La capitolul calutz de lemn ,ne povestesti din experientza proprie si personala?........Mai zi !......E marfa de interesant!.....Potzi sa detaliezi? |
Ti-a placut tie termenul asta, consecvent, da? Constat ca l-ai folosit atribuindu-ti o valoare pe care n-as zice tocmai ca o ai!
P.S. Detaliile pe care mi le ceri la capitolul calut de lemn, sorry, nu pot sa ti le ofer. Iti recomand in schimb sa nu te mai joci cu degetele in priza.  _________________ Dacã nu poþi sã-i convingi, zãpãceºte-i! |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 26/02/2008 21:26 Titlul subiectului: Re: Cal |
|
|
| spanac_cu_oua a scris: | | TRASNEA a scris: |
Ai dreptate nu le am cu balansul...... de obicei sunt consecvent.La capitolul calutz de lemn ,ne povestesti din experientza proprie si personala?........Mai zi !......E marfa de interesant!.....Potzi sa detaliezi? |
Ti-a placut tie termenul asta, consecvent, da? Constat ca l-ai întrebuințat atribuindu-ti o calitate pe care n-as zice tocmai ca o ai!
P.S. Detaliile pe care mi le ceri la capitolul calut de lemn, sorry, nu pot sa ti le ofer. Iti recomand in schimb sa nu te mai joci cu degetele in priza.  |
Ouale alea le tzi pe post de priza?  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

|
Trimis: 27/02/2008 06:54 Titlul subiectului: |
|
|
eu am fost invatat de mic ca nu-ti faci freza "afro" facind pishu-n priza... o fi off topic? fie ce-o fi...  _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
|
| Sus |
|
 |
spanac_cu_oua Membru 2

|
Trimis: 27/02/2008 08:20 Titlul subiectului: Re: Cal |
|
|
| TRASNEA a scris: | | Ouale alea le tzi pe post de priza? |
Asa e, le tzii! Adica tu! Auzi, Trasnea: da' ce te-o apucat harjoana cu mine tocmai pe topicul lui Gabita Les? Ia spune, nebunaticule!  _________________ Dacã nu poþi sã-i convingi, zãpãceºte-i! |
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

|
Trimis: 04/03/2008 21:07 Titlul subiectului: |
|
|
daca tot e topicul "fratelui" les, sa pomenim si de el. in interviul de azi de la radioul de impact, omul fura o idee de-a noastra de pe forum: devierea cursului somesului si creearea unei zone verzi in loc... doar ca noi am spus-o la misto... sau la categoria SF... chiar toata lumea ne citeste?  _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
|
| Sus |
|
 |
|