| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
TRASNEA Membru 3

Data inscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 845 Localitate: sm
|
Trimis: 04/03/2008 21:35 Titlul subiectului: |
|
|
| rebel a scris: | daca tot e topicul "fratelui" les, sa pomenim si de el. in interviul de azi de la radioul de impact, omul fura o idee de-a noastra de pe forum: devierea cursului somesului si creearea unei zone verzi in loc... doar ca noi am spus-o la misto... sau la categoria SF... chiar toata lumea ne citeste?  |
Hhahahahahahahhaa......chiar toata mulțimea ne citeste!!!!!!!!!!!!!!Insa unii sunt mai bizoni si la citit si la gandit ( mai ales)!
Insa ,Rebel frate tu nu ai luat in calcul un personaj deosebit de valoros......pe Junioru',bre...pe Junioru.......de unde sti matale ca masterandu' asta tinerel nu s-a dus intr-o audientza la Lesulica Mutulica,si a bagat din top unul din proiectele sale magnifice si grandioase......tot a umblat asta ( Junioru') prin balariile malului stang&drept atat in amonte cat si in aval,poate a gasit locu desăvârșit de deviere a cursului Somesului.........
Pe aceasta cale vreau sa-l atentzionez si pe Boer bacsi ca Junioru s-ar putea sa-l tradeze......Boer ,frate nu mai fi reticent la proiecte grandioase gen zgarie nori ( sau zgarie branza),autostrazi suspendate,tunele ingropate,zepeline publicitare,submarime in fantani arteziene....etc,pe pretext ca se aglomereaza Centru Nou.....ca ramai fara crema masteranzilor telectuali!  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

Data inscrierii: 12/Dec/2007 Mesaje: 337
|
Trimis: 04/03/2008 21:54 Titlul subiectului: |
|
|
ba sa am pardon... ideea a fost a mea la fel ca si cea cu telecabina si tunelu' de la ardud... cer sa mi se faca o statuie in groapa lu' coposu... nici nu cer mult...  _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
http://rebel-sm.blogspot.com/
Opriti planeta!!! vreau sa cobor... |
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 04/03/2008 22:32 Titlul subiectului: |
|
|
| rebel a scris: | ba sa am pardon... ideea a fost a mea la fel ca si cea cu telecabina si tunelu' de la ardud... cer sa mi se faca o statuie in groapa lu' coposu... nici nu cer mult...  |
Stiu ,si asa este ...a fost ideea ta!Insa eu ma refeream la Junioru ,deoarece asta chiar si crede ca întocmai idei se pot pune in opera! Stauie .....hm......sorry......nu mai e loc....nu ai vazut ca Gyulea a bagat bolovani ,din juma in juma de metru( expre' sa nu aiba altzii loc de statuie).......si ce bolovani!
Ca o picanterie....se pare ca cineva ,lingau de curte ,i-a sugerat lui Gyulea ca nu ar fi rau daca si-ar face si asta o statuie( căci locuri cu verdeatza ar fi in exces ,chiar).......Gyulea a muscat ,da nu stia pe cine sa abordeze intr-u studiu artististic.....asa ca a apelat la un artist mai putzin recunoscut dar de aceiasi sorginte fino ungrica (deh,cica asta chiar putea sa intzeleaga trairile suferite de personaj dupa doua castroane de gulash).S-a apucat asta sa faca niste schitze ( studii) da se pare ca in toate( pana si cand statea cu spatele) Gyulea avea o moaca de prost ceva fantastic.....asa ca a renuntzat.Nu bag mana in foc ca treburile s-au petrecut intocmai......dar io asa am auzit.....incepuse atunci sa i se zica lu' Gulash pe Batz....Mutulica.......cica asa aducea din schitzele aluia!  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
junioru Membru

Data inscrierii: 14/Feb/2008 Mesaje: 163
|
Trimis: 05/03/2008 01:51 Titlul subiectului: |
|
|
Trasnea.
Se vede ca esti mai in varsta te tradeaza...memoria...
credeai ca zic sotia.....
eu am zis tunel pe sub Somes si nu devierea Somesului
Dar tu nu ai cum sa faci diferenta....
Plus ca am zis sa se studieze de e mai ieftin sau nu ca un pod
dar si asta ai uitat....
pacat.....
tu ce faci suna cam cu ce a fost la revolutie
mare dezinformare
pacat din nou.......
asa fratilor,cei care fac,noroc ca nu toti, faceti din forumul asta loc de bascalie si dezinformare
si puneti-l in frunte pe Trasnea ca precis va castiga lupta cu Ilyes................................................................................
Traiasc Trasnea ! |
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

|
Trimis: 05/03/2008 06:36 Titlul subiectului: |
|
|
| junioru a scris: |
asa fratilor,cei care fac,noroc ca nu toti, faceti din forumul asta loc de bascalie si dezinformare
si puneti-l in frunte pe Trasnea ca precis va castiga lupta cu Ilyes................................................................................
|
bag de seama ca n-ai citit niciodata Catavencu, nu te-ai uitat la Jay Leno, Daily News, Awfull truth etc. Nu e neaparat nevoie sa fii serios ca sa spui lucruri serioase... daca tu esti convins ca incrincenarea face bine e decizia ta, dar nu inseamna ca e cea perfecta. Nu le cere si celorlalti sa se constipe si sa-si ingusteze orizonturile.  _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
|
| Sus |
|
 |
junioru Membru

Data inscrierii: 14/Feb/2008 Mesaje: 163
|
Trimis: 06/03/2008 02:51 Titlul subiectului: |
|
|
Rebel
asta e forum tip Jay Leno?
crezi ca cei ce vor sa discute serios merg la Jay Leno?
aici trebe sa se adune pe forum cei care vreau sa-si spuna parerea
pe net despre cat de prost merg treburile in oras
si e singurul forum....
asta e problema
nu ca se fac mistocareli si glume....
intelegi ce vreau sa zic? |
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

|
Trimis: 06/03/2008 06:47 Titlul subiectului: |
|
|
nu prea...  _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
|
| Sus |
|
 |
spanac_cu_oua Membru 2

Data inscrierii: 03/Apr/2006 Mesaje: 393
|
Trimis: 06/03/2008 06:59 Titlul subiectului: |
|
|
Nu-i elegant ce faceti! Ia vorbiti la subiect, adica despre Gabita, alintat Ciocanel!
Adevarul e ca nu prea e ceva de spus despre el...  _________________ Dacã nu poþi sã-i convingi, zãpãceºte-i! |
|
| Sus |
|
 |
spanac_cu_oua Membru 2

|
Trimis: 07/03/2008 07:38 Titlul subiectului: |
|
|
| claudio a scris: | | Cum ,nu i se spune :bolovanul ? |
Da' di ce, dom'le? Dezvolta, te rog! _________________ Dacã nu poþi sã-i convingi, zãpãceºte-i! |
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

|
Trimis: 08/03/2008 07:07 Titlul subiectului: |
|
|
eu zic ca sinteti rai... bolovan, sobolan, prea pe fata... eu propun:"fratele"...  _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
|
| Sus |
|
 |
spanac_cu_oua Membru 2

|
Trimis: 08/03/2008 08:54 Titlul subiectului: |
|
|
Oricare ar fi dorintele noastre, Ciocanel este numele de alint care l-a consacrat si asa va ramane.  _________________ Dacã nu poþi sã-i convingi, zãpãceºte-i! |
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

|
Trimis: 19/03/2008 15:00 Titlul subiectului: |
|
|
gabi les are deja definit rolul in actuala campanie... pentru a nu sta in calea lui ghiulea acesta i-a promis continuitate pe fotoliul de viceprimar. ce are de facut in schimb? sa fure voturi de la romani, si sa mearga independent pe voturile "fratilor". problema lui les este ca iles nu va avea control in CL pentru ca cel care va trage sforile va fi gabor kereskeny... important este profilul ca pentru les interesul poarta fesul.... el sa iasa bine _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

|
Trimis: 05/04/2008 06:52 Titlul subiectului: |
|
|
pina sa-i stergeti topicul (daca nu candideaza nu vad de ce l-ar mai avea) trebuie sa remarc o caracteristică a domnului stirv... dom'le, face atit de bine figuratie in pozele cu iles incit nici planta de-ar fi nu i-ar iesi atit de bine...  _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
|
| Sus |
|
 |
TRASNEA Membru 3

|
Trimis: 05/04/2008 07:38 Titlul subiectului: Topic |
|
|
Lasa ,bai.....sa nu se stearga nici un topic.........ce sa muncim pentru a crea altu.......trebuie si asta injurat undeva!
Bine zici Rebel,tata....... numele Starv e cam nasol.......ba chiar mirositor......Les......aproape identic......hai sa fim baietzi gigea si sa-i zicem ......FICUSU'!  _________________ Pierzi toate incercarile pe care nu le faci ! |
|
| Sus |
|
 |
rebel Membru 2

|
Trimis: 05/04/2008 07:55 Titlul subiectului: |
|
|
Da' cu planta ce ai? de ficusi candidati am mai auzit... lesuri in campanie sint mai toti... diferenta dintre les si ficus? ca nu va putea face ceva bun niciodata, pe cind planta realizează oxigen...  _________________ stiu ca-s prost, dar cind ma uit in jurul meu incep sa prind curaj...
|
| Sus |
|
 |
|